Şimdi Ara

3725 TL Lenovo Core i7-4720HQ 16GB 1TB (8GB SSHD) GTX960M 4GB 15.6' Full HD Win 8.1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aynı laptop u 2325 liraya aldım bimeksten sıcak değil yani
  • BirAnkarapolisiyesi B kullanıcısına yanıt
    Yanlış fiyat falan mı vardı hocam. Yani çok iyi fiyat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de aynısını 1618 tl'ye aldım. Buz gibi yani.
  • Atış serbest gtx 960m hiç bir zaman 2325 lira olmadı. Lenovo y510p sli modelleri evet oldu, y500 evet oldu ama gtx960m hiç olmadı. Fiyat sıcak mı tabii ki değil dolar kuru çok yüksek bu yüzden fiyat çok uçuk benim y510p sli modelimi ben 2400'lü rakamlara aldım. 2 yıl geçti üstünden. Hemen hemen performansları arasında bu kadar fark yok ama fiyat farkı 1200 lira.
  • 10 sene önce ekmek ucyuzbin liraydı. Sizin mantığınizla yola çıkarsak vay halimize, aç kaldık.

• Ekmek fiyatı dolar kuruna göre değil ülke içi ekonomik değerlere göre değişim gösterir. Ekmek fiyatına fırıncılar odası karar verir.

Gelelim laptop fiyatlarına bu laptopların fiyatları globaldir. Yani Global olarak değişir. Amazon'da 800 dolarsa 2 yıl sonra 600 dolar olur. 3 yıl sonra 500 - 400 dolar bandına geçer vs. Ancak bizde ekonomik dengesizlik yüzünden dolar kuru 3 lira bandına yaklaştığı için alım gücümüz yarı yarıya azaldı.

Bizim mantığımız değil ülkenin ekonomi politikasının mantıksızlığıdır. Merkez bankası dolar kurunu toparlayamadığı içinde sürekli olarak alım gücümüz düşmekte.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mussti19

yok hocam sipariş verirken 2999 tl idi magaza almaya gittigimde fiyatın 2392,97 tl oldu + 174 tl ye +3 yıl garanti paketi aldım 1350 tl hediye çekim vardı 1216 tl civarına geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: BirAnkarapolisiyesi

quote:

yok hocam sipariş verirken 2999 tl idi magaza almaya gittigimde fiyatın 2392,97 tl oldu + 174 tl ye +3 yıl garanti paketi aldım 1350 tl hediye çekim vardı 1216 tl civarına geldi

1350 tl yi de bedava vermislerdir eminim...

• quote:

Orijinalden alıntı: f@ithline

quote:

Orijinalden alıntı: BirAnkarapolisiyesi

quote:

1350 tl yi de bedava vermislerdir eminim...

eski bilgisayarım iade oldu ne olacak
  • BirAnkarapolisiyesi B kullanıcısına yanıt
    Eski bilgisayariniza da para verdiniz sonucta hediye cekini bedavadan vermez bimeks ama iyi maletmissiniz gule gule kullanin.

• AYNI bilgisayar bende var ve gta 5'te normal ayarlarda kasıyor 3.700'e aldım, normal ayarlarda oynayamıyorum bile kasmaktan soğudum pc'den

• buyrun inanmayan arkadaşlara fatura
     3725 TL Lenovo Core i7-4720HQ 16GB 1TB (8GB SSHD) GTX960M 4GB 15.6' Full HD Win 8.1
  • quote:

Orijinalden alıntı: f@ithline

Eski bilgisayariniza da para verdiniz sonucta hediye cekini bedavadan vermez bimeks ama iyi maletmissiniz gule gule kullanin.

o bilgisayar 4 yıllıktı ve ondada +3 yıl garanti paketi vardı 4 yıl 6 ay sonra bozuldu anakartı yandı ve 2 ay sonunda iade kabul ettiler yan ibenim için havadan gelen bi para olsdu
  • Bir bilgisayar almışsınız onu iade etmişsiniz, onun parası düşülmüş 1350 lira hediye çekinin başka mantıki bir açıklaması yok. Ayrıca bu aldığınız model ile benzer model değil bu aldığınız modelin ekran kartı gtx 860m. Bunun gtx 960m. Sizin aldığınız modelin işlemcisi 4710, bununki 4720. Bir diğer nokta aldığınız zaman diliminde mevcut dolar kuru. Yani sizin laptop'un bir üst segmenti bu laptop "aynısı" olmadığı gibi şuan 2015'te dolar kuru tavan yapmış durumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordlombak

Bir bilgisayar almışsınız onu iade etmişsiniz, onun parası düşülmüş 1350 lira hediye çekinin başka mantıki bir açıklaması yok. Ayrıca bu aldığınız model ile benzer model değil bu aldığınız modelin ekran kartı gtx 860m. Bunun gtx 960m. Sizin aldığınız modelin işlemcisi 4710, bununki 4720. Bir diğer nokta aldığınız zaman diliminde mevcut dolar kuru. Yani sizin laptop'un bir üst segmenti bu laptop "aynısı" olmadığı gibi şuan 2015'te dolar kuru tavan yapmış durumda.

bizde 2015 kasımda aldık zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordlombak

Bir bilgisayar almışsınız onu iade etmişsiniz, onun parası düşülmüş 1350 lira hediye çekinin başka mantıki bir açıklaması yok. Ayrıca bu aldığınız model ile benzer model değil bu aldığınız modelin ekran kartı gtx 860m. Bunun gtx 960m. Sizin aldığınız modelin işlemcisi 4710, bununki 4720. Bir diğer nokta aldığınız zaman diliminde mevcut dolar kuru. Yani sizin laptop'un bir üst segmenti bu laptop "aynısı" olmadığı gibi şuan 2015'te dolar kuru tavan yapmış durumda.

ayrıca 1350 tl düşülmeden önce fiyat 2300 dolaylarına indi zaten
  • gokceonur kullanıcısına yanıt
    Nvidia beta diye aratıp çıkan ilk siteye girin ve size uygun son sürücüyü indirin denetim masası güç seçeneklerinden maksimum performans a ayarlayın bios u Lenovo nun sitesinden son sürümü indirerek güncelleyin oyuna girerken sağ tık grafik işlemci seçiminden yüksek performanslı nvidia yi seçerek girin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.