Şimdi Ara

37'' lcd tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar, bu lcd tvyi kullanım amacım %80 ps3 oyun,blu ray ve hdrip film izlemek, %20 tv izlemek olacak. Ayrıca şu anda 22'' monitör kullanıyorum pc için, eğer mümkünse lcd tvyi pc monitörü olarak kullanmayıda düşünüyorum -öyle olursa monitörümü satıcam- yok olmaz berbat olur derseniz monitörü muhafaza edicem ama yine hdrip izlemek için pcyi bağlıcam lcd tvye. Çözünürlük olarak 720p düşünüyorum, oyun oynayacağım için genelde yüksek kontrast oranı olsun istiyorum ve tep. süresi 8ms ve altında olursa iyi olur. (Ayrıca forumda yakında 2ms ve altı lcdtvler çıkacak gibi bir yazı okudum bu ne kadar doğrudur bu modellerin gelmesi aşağı yukarı ne zaman olur, eğer öyleyse şimdi lcd tv almak hata mı olur sizce?) Sonyde 37'' olarak sadece bu tvyi bulabildim 37P3020 her türlü marka ve model önerinize açığım. Bütçemde yaklaşık 1500-2000 ytl arası.

• samsungun 37r81b modelini tavsiye edebilirim . forumda lcd ,tv vs bölümü var oraya bi bakarsan aradığını bulabilirsin
  • Bu arada izleme mesafem max 2 metre olacak ps3 oynamak için kullanacağım için.
  • bence samsung r serisi ile s serisi arasında görüntü farkı çok yok.. 37s81b nin hazır fiyatları çok düşmüşken al onu gitsin......
  • SONY KDL-37P3000 Modelini de düşünebilirsiniz performansı yüksek olan cihazlardandır
  • Arkadaşlar bu sony tvnin Sony KDL-40V3000http://www.morfare.com/asp/show_stock.asp?product=KDL-40V3000 fiyatı neden bu kadar uygun emsalleri 4000-5000 ytllerde iken bu tv neden 2800 ytl? Fullhd, 16000 kontrast değerleriyle çok güzel gibi duruyor. Bu tvyi tavsiye eder misiniz? Bütçemi biraz zorlayarak bu tvyi satın alabilirim. 37'' samsungu 1900e alacağıa bunu 2700 e alamak daha mantıklı gibi geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi margornn -- 15 Nisan 2008; 18:57:46 >
  • Birde samsung 37s81b 100hz mi? Sonynin tek dezavantajı 100hz olmaması gibi görünüyor bunun beni etkileyip etkilemeyeceğini bilemediğimden kararsız kalıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    55 inc TV tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    75 inch Tv tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    65 inç TV tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 100 mhz ler biraz pahalı, bana kalırsa okadara fiyat farkı vermeye değmez
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.