Şimdi Ara

366 KD Şafak 105 nasıl geçer demeden geçiyor işte iyi kötü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar koğuştan yaziyorum.Şafak 105 2 ay geride kaldı 3.5 ay kaldı bitmesine askerlik çok farkliymiş çok şeyler öğreniyorsunuz.Ozellikle de sabretmeyi daha çok öğreniyorsunuz.Allahtan iyi yere düştüm sayılır ama çok ta sıkıntılar çektim özellikte acemilikte olsun.Sorusu olan askerlikle ilgili merak ettiklerinizi var ise sorabilirsiniz.

Not : Bu arada eklemeyi unuttum keşke dediğim tek nokta ise askere yaşımda gitmemek oldu.Siz siz olun herşeyi zamanı gelince yapın yaşınız gençken gidip yapın çoluk çocukla uğraşmayın, işinizi yapın herkesle muhattap olmayın ne çok uyanık ne demek çok saf olun ama oncelik iyi bir asker insan olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltrAslan_06 -- 2 Nisan 2017; 1:47:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikle hayırlı tezkereler hocam. Askerdeyken keşke şunu da yanımda getirseydim dediğiniz birşey oldu mu? Telefon işini nasıl yaptınız, usta da mı aldınız akıllı telefonu yanınıza? Görev olarak ne aldınız?
  • Usta birliğinde kargolattirdim.sagolun Hocam depodaydim erzak yiyecek giyecek bölümünde ast Şubat baş çvş yanına geçtim çay kahve yapıp veriyorum.evrak getirip götürüyorum.nobet tutuyorum 2 saat değişmeli olarak bu şekilde geçiyor ama zorlukta çekmedim değil acemilikte soğuktan hasta oldum.Bir şekilde şafak atıyor iyi kötü

• Ben de senin gibiyken konu açmış, Ş 122 nasıl geçer diyordum. Üzerinden 100 gün geçti, şimdi ise şafak sıkıştırıyor. 365 1 kd.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Askerlik nerede yapıyorsunuz?

• Dostum Allah kolaylık versin. Konu açmadan size soru sorayım burdan. E-devletten askerlik kağıdımda 06/10/2017 tarihine kadar askeri işlem yönünden bir sakınca bulunmuyor yazıyor. Bu ay ekim ayına tekabül ediyor. Yani benim celp dönemim kasım 1 e mi denk gelecek?

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Hocam benim yanildigimda bu konu oldu kâğıtta üste yazan Askerlik yönünden sakıncası yoktur diye ama en altta yazan küçük yazıyı dikkatle okuyun yoksa benim gibi yoklama kaçağı konumuna düşmeyin bana para cezası gelmişti bu yüzden en altta bu belge diploma okul mezun olana kadar geçerlidir diye üniversiteyi bitirdiyseniz veya okuyorsaniz askerlik şubesine gidip tecil ettirin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ULTRASLAN_06 kullanıcısına yanıt
    Bilecik 2. J. Eğitim tugayının nöbet ağacıyım. Gece gündüz paso nöbet tutuyıruz.

• Bende piyade komandoyum aydın soke nasıl oluyor deme oluyor işte

• quote:

Orijinalden alıntı: ULTRASLAN_06

Hocam benim yanildigimda bu konu oldu kâğıtta üste yazan Askerlik yönünden sakıncası yoktur diye ama en altta yazan küçük yazıyı dikkatle okuyun yoksa benim gibi yoklama kaçağı konumuna düşmeyin bana para cezası gelmişti bu yüzden en altta bu belge diploma okul mezun olana kadar geçerlidir diye üniversiteyi bitirdiyseniz veya okuyorsaniz askerlik şubesine gidip tecil ettirin.

Dostum ben zaten 2 sene tecil ettim ancak e devletten gördüğüm askerlik kağıdında celp tarihi yazmıyor. Nerden öğrenebilirim ki?

Bir de asteğmenlik düşünüyorum. Orada asteğmenlerin durumu nedir daha mı rahatlar size nazaran?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.