Şimdi Ara

365. Dönem [Kasım 2016] Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları (218. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.591
Cevap
88
Favori
394.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zgrsnmz

çanakkale 116 jandarmada kısa dönem yapan bi allahın kulu yokmu bizi cezaevine mi veririler yoksa eğitim çavuşu mu oluruz yada hizmet birliğine verip karargahta mı takılırız bitane kısa dönem yapan tandıığım yok hepsi uzun dönem er olarak yapmış it durmaz tepesinde şöyle olacak böyle olcak diye atıp tutuyorlar allahını seven bi bilgi versin bişey etsin bi yanım tırsma herkes yaptı diye gaz veriyor bi yanımda berbat yere düştük milletle uğraşacağız diyor

Benim babamda , küçük abimde , amcaoğlumda aynı yerde yaptı askerliğini . Çok büyük bir yer , içeriği hakkında birşey diyemiyorum 😄

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VesVas

Beyler acemi de usta da ayni yerde

15 İNCİ P.EĞT.TUG. 5 İNCİ P.EĞT.TB. / SAMSUN MERKEZ / SAMSUN

Izmir den ayni yere dusenler pm atsin irtibatta kalalim.

Simdi acemi birliginde ustalik yapacaz o halde biz egitim çavuşu falan mi olacagiz ne diyorsunuz

Bende samsun acemilik kardeşim izmirdeb gidiyorum :)
  • Tc Kimliği ve Sülüs kağıdı yeterli.

Banka kart sokabilirsin zaten çoğunlukla kartla alışveriş yapılıyor.

Sim kart askercell olmalı yasal olarak ama kendi kartını mesai saatleri içinde kullanmadıkça sorun olacağını sanmıyorum.

Kantinden gerekli bütün malzemeleri bulursun bu yüzden kişisel malzeme dışında fazla yer kaplayan çamaşır falan götürmenize gerek yok zaten askeri malzemeleri verecekler ihtiyacınız olduğunda kantinden temin edebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BNYZ

Sevkini 3'ünde alırsan bir gün yol ile katılış tarihin 5 kasım olur.

2 tane şubeyi aradım. Bir tanesi hemen gel al belgeni dedi. Ama bu sefer ayın 1'inde sevk alsam 1 gün yol alsam 3'ünde teslim olmam gerekecek. Diğer şube 3'üne kadar alabilirsin dedi. Benimde işlerimden dolayı 3'ünde almam daha uygun oluyor. Yani 3'ünde sevk almaya gitsem problem olmaz sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bullett

Tc Kimliği ve Sülüs kağıdı yeterli.

Banka kart sokabilirsin zaten çoğunlukla kartla alışveriş yapılıyor.

Sim kart askercell olmalı yasal olarak ama kendi kartını mesai saatleri içinde kullanmadıkça sorun olacağını sanmıyorum.

Kantinden gerekli bütün malzemeleri bulursun bu yüzden kişisel malzeme dışında fazla yer kaplayan çamaşır falan götürmenize gerek yok zaten askeri malzemeleri verecekler ihtiyacınız olduğunda kantinden temin edebilirsiniz.

yani yazılan çeşit çeşit alacak listelerine gerek yok :)

sadece traş takımı ve diş fırçamı götürürüm tamamdır :)
  • o değil de koca forumda usta birliği iskenderun çıkan denizci olmayacak) bir tane adama denk gelemedim ya. bi de türkiye'nin en büyük 2. tugayı felan diyolar
  • Jrex kullanıcısına yanıt
    Şubedekiler de 3'üne kadar alabilrsin dediyse bir problem olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: BNYZ

Şubedekiler de 3'üne kadar alabilrsin dediyse bir problem olmaz.

Bu sevk muhabbeti nasıl oluyor hocam anlamadım bi türlü yerler açıklandığı zaman ben sülüs kağıdını pc ye indirdim, bugün flasha atıp çıktısını alıcam çarşamba teslim olucam . Bu sevki almanın tarihi ne alak ? Şubeden alırsak mı değişiyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceycey418 -- 31 Ekim 2016; 16:21:13 >
  • Sülüste sevk tarihi diye yazar. Bu tarihten itibaren askersin. Gideceğin birliğe göre yol süresi ve katılış tarihi yazılıdır.
    Aldığın kağıtta bunlar yok mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: sam_fisher.105

dostum bugün gittim küçüklyalıya kenan evren kışlasıının önüne kadar güzel havadar biryer iyi gibiydi yani çarşamba katılacağım birliğe....
  • yunus kaya Y kullanıcısına yanıt
    Abi zaten yapmama gibi bir şansın çok yok:) Ama mümkün mertebe daha rahat işe kapak atmaya çalışmak var. Ama orada da senin çabanın sonuca etkisi olsa olsa yüzde 5'tir. Kaderine razı olacaksın verilen görev konusunda. PC'm iyi vs dersen kapalı alanda yapacağın bir işin olur. O açıdan rahat edersin. Genel anlamda tavsiyem ortama uymaya çalış. 15-20 gün kadar bekle. İnsanlara alıştıkça herşey daha rahat olacak. Verilen işi tam yap. Kuralına olabildiğince uy. Gerçi tamamen uyamayacağını farkedeceksin:) Gerisini kendin zamanla çözersin.
  • BNYZ kullanıcısına yanıt
    Var sevk tarihi 31/10 , katılacağı tarih 02/11 . 2 si teslim olma oluyor heralde ?

• Ucak 19.30 da inecek sıkıntı olmaz umarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: returnwolf35

Var sevk tarihi 31/10 , katılacağı tarih 02/11 . 2 si teslim olma oluyor heralde ?

Evet ayın 2'sinde birliğine katılış yapman gerekiyor.

• Sağolasın abim Allah razı olsun herşey için hakkını helal et

• Bilgisayar mühendisiyim. Yazıcı olmak istiyorum. Mebs falan varsa o da olur. Bakalım olabilecek miyiz?

• ACEMİ BİRLİĞİ İZMİR NARLIDERE OLAN VAR MI
  • Benım acemı birliğim izmir narlıderede, ustada izmir urla.

• omritu O kullanıcısına yanıt
    benim ustabirligim sakarya merkez kardeşim
  • 
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.