Şimdi Ara

365. Dönem [Kasım 2016] Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları (216. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.591
Cevap
88
Favori
394.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şubatta yedek subay olarak gitmeyi düşünüyorum tabii çıkarsa,kaynak oluşturma dönemi diye bir şey okudum 15-30 Kasım arası diyor,yani bu tarihlerden önce bozarsam çıkma ihtimali daha mı yüksek olur? Nolur nolmaz diye ay sonuna kadar beklemeyi düşünüyorum da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hellfire_1905 -- 29 Ekim 2016; 16:11:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pnrcn2008 P kullanıcısına yanıt
    1.tank taburu hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Hellfire_1905

Şubatta yedek subay olarak gitmeyi düşünüyorum tabii çıkarsa,kaynak oluşturma dönemi diye bir şey okudum 15-30 Kasım arası diyor,yani bu tarihlerden önce bozarsam çıkma ihtimali daha mı yüksek olur? Nolur nolmaz diye ay sonuna kadar beklemeyi düşünüyorum da.

Eğer tecil bozduracaksan bu tarihlerden sonra başvuru yapamazsın zaten.

• vayy toruncuklarda askere gıdıyor heee:)) 361 kd olarak bızde bu zamanlar aynı telas ıcındeydık..acemılıgı samsun 5 pıyade yada usta bırlıgı afyon olan varsa yardımcı olurum sımdıden hayırlı tezkereler
  • E devletten sevk belgemi alamadım.Askerlik subesine gidebilirsin yazıyordu.Ne yapmam gerekiyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bcan402 kullanıcısına yanıt
    Bu yüzden askeri malzeme almayın lazım olunca kantinden alırsınız 2-3 tane zaten verecekler zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unforgiven1213

E devletten sevk belgemi alamadım.Askerlik subesine gidebilirsin yazıyordu.Ne yapmam gerekiyor?

Neden alamadınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blgrçoban

Atarsa 137 5. Ana Jet Üssü Merzifondan Selam arkadaşlar havacı olanlar için facebook sayfanıza birtakım şeyler yazdım yarına kadar cevaplayıp sorularınızı sorun yarın cevapları iletirim 364. ksd yim. herkesin yeri hayırlı olsun

Hocam havacilarin don atlet ne renk olacak

• yol bedeli 0 yazan arkadaşlar parayı askerlik şubelerinden alacaklar bilginize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BNYZ

quote:

Orijinalden alıntı: Hellfire_1905

Şubatta yedek subay olarak gitmeyi düşünüyorum tabii çıkarsa,kaynak oluşturma dönemi diye bir şey okudum 15-30 Kasım arası diyor,yani bu tarihlerden önce bozarsam çıkma ihtimali daha mı yüksek olur? Nolur nolmaz diye ay sonuna kadar beklemeyi düşünüyorum da.

Eğer tecil bozduracaksan bu tarihlerden sonra başvuru yapamazsın zaten.

30 Kasım'a kadar vakit olduğunu ben de biliyorum geçerse mayısa kalacak zaten ama bu kaynak oluşturma dönemi ne oluyor? 15ten sonrasına bırakırsam yedek subaylik ihtimali daha mı düşük olur?

• Gri renk. Havacılara 6 ya da 8 tane çamaşır veriyorlardı kütahya'da.

• Hellfire_1905 kullanıcısına yanıt
    Sanmıyorum öyle olacağını. Güncelleme yapılan dönem de var. O dönem dil belgesi falan getirmenin bir anlamı kalmaz.

• Arkadaşlar telefon hattı işini naptınız?..

Ben askercell alacaktım ama boşuna alma askerde sana hat verilecek diyenler oldu. Doğru mu bu? hat askerde mi verilecek yoksa ben gitmeden kendim alayım mı?..

Beyler bir de benim askerlik 2 kasımda başlıyor. ustalık kıbrıs olacak. uçak biletini ne zamana almam lazım? ayın kaçında biter acemiliğim bileti ayın kaçına alabilirim bilgisi olanlar bilgilendirsin sevabına lütfen..

Herkese hayırlı tezkereler şimdiden...
  • Bu yatan paraları pttkart ile mi yoksa ptt ye gidip mi çekeceğiz acaba?
  • Dodge kullanıcısına yanıt
    pttye gidip kimliğinle çekebilirsin başka hiçbirşeye gerek yok
  • 352 kd. dedenizden selamlar, hayırlı teskereler şimdiden gençler..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Askerceli acemi birliğinde veriyorlarmış turkcel stand kuruyormuş. Kıbrısta zaten kıbrıscel varmış onu alcaksın. Bende kıbrısa gideceğim için baya araştırma yaptım. Kıbrısta nereye gideceksin?

• Acemi birliği de usta birliği de 15 inci p.eğt. tug. 5 inci p.eğt. tb Samsun / MERKEZ 0538 453 02 69 isteyenler arayabilir.
  • Askerde barfiks çekemedik diyelim ne oluyor? Bunun için dayak yer miyiz?
  • cedric90 C kullanıcısına yanıt
    Sa hocam benimde acemi birlik 15. Piyade eğitim Tuğayı 5.eğitim taburu yardımcı olursan sevinirim telefon işi Nasıl askercell olmazsa almıyorlar mı içeri hattı emanete mi alıyorlar son gün teslim olsak sıkıntı yaşarmıyız

• 
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.