Şimdi Ara

362.1 kbps = 45 KB/s download hızı çokmu yavaş.? YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • internetimin hızı 362.1 kbps = 45 KB/s download , 194.6 kbps = 24 KB/s upload . bu konuda hiçbir bilgim yok.hızım çokmu yavaş.bilenlerden yardım bekliyorum.teşekkürler.

• Çok çok yavaş kardeş sen nasıl dayanıyon ya benim down 520kb/s up 140kb/s buna daha yavaş diyom demek senin gibi normal insanlarda varmış vay be
  • Kullandığınız bağlantı tipi nedir? adsl mi? kablonet mi? Eğer adsl ise minimum bağlantı tipi 1mbit diye biliyorum eğer bir yerlerden 512k adsl almadıysanız. 1mbit için hızınız berbat durumda diyebilirim. Kesinlikle sorunlu bir bağlantınız var.
  • Konuyu yetersiz bilgi ile acmısınız ilk önce mesajınızı değiştiriniz ve lütfen şu bilgileri tam giriniz.
    İnternet Bağlantı tipiniz?Örnek:ADSL,KAblonet,ISDN vs...
    Servis sağlayıcınızdan aldığınız internet hızı nedir?örnek 1024/256
    Hız testini hangi sayfada yaptınız?Örn:speedtest.ttnet.net.tr
    Bilgisayarınız işletim sistemi nedir?Antivirus veya firewalll programı kullanıyormusunuz?
    Bilgisayarınızda Hıztesti yaparken internet ile ilgili programlarınız acıkmı ? veya download-upload yapıyormusunuz?(MSN,Torrent,)
  • sorduklarınızı yanıtlayım.Bağlantı tipim ADSL .Hız testini speedtest.ttnet.net.tr adresinden yaptım ve testi yaparken herhangi bir internet programı açık değildi.yönlendirirseniz sevinirim.Servis sağlayıcımdan aldığım internet hızını bilmiyorum onu nasıl öğrenebilirim.?
  • quote:

Orjinalden alıntı: emnclk

sorduklarınızı yanıtlayım.Bağlantı tipim ADSL .Hız testini speedtest.ttnet.net.tr adresinden yaptım ve testi yaparken herhangi bir internet programı açık değildi.yönlendirirseniz sevinirim.Servis sağlayıcımdan aldığım internet hızını bilmiyorum onu nasıl öğrenebilirim.?

4440375 i arayıp arıza kaydı bırakın. Sistem kaynaklımı yoksa sizden kaynaklanan bir sorun mu olduğunu ancak bu şekilde öğrenirsiniz
  • Hızınız çok yavaş. Testi yenileyin, daha yüksek bir hız alamazsanız arıza kaydı bırakın...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8 Mbit 500 KB/Sn yi geçmiyor.
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Serdar

Hızınız çok yavaş. Testi yenileyin, daha yüksek bir hız alamazsanız arıza kaydı bırakın...

evet gerçekten hızlar hep aynı yöndeyse hattınızla ilgili bir problem var gibi görünüyor...
  • testi tekrarladım fakat hız hala aynı.arıza kaydını nasıl bırakabilirim.?
  • quote:

testi tekrarladım fakat hız hala aynı.arıza kaydını nasıl bırakabilirim.?

444 0 375 TTNET Müşteri Hizmetlerini arayarak.
  • Modeminizin ADSL hat sinyal oranlarının yazılı olduğu bir bölüm olmalı genelde modemlerde ADSL başlığı altında oluyor SNR marjin veya hat zayıflama olarak geçer bu ayarları kontrol ediniz.
    SNR 25 ve üzeri hat normal aşağısında ise hat sorunlu demektir.
    Hat zayıflama : 35 - 40 üzeri hat sorunlu demektir.
    Bu sorunların çözümü için ilk önce evinize gelen türk telekom kabloları yenisi ile değiştirin adsl spliterinizi değiştirip öyle tekrar test edin sorun devam eder ise 4440375 numaralı telefonu arayıp arız kaydı bırakınız.
  • quote:

internetimin hızı 362.1 kbps = 45 KB/s download , 194.6 kbps = 24 KB/s upload . bu konuda hiçbir bilgim yok.hızım çokmu yavaş.bilenlerden yardım bekliyorum.teşekkürler.

362.1 kbps = 45 KB/s download hızı çokmu yavaş.? YARDIM
    Bu Test yaptığım Download ve upload işlemleri ile aynı oranda hatta birebir diyebilirim ki DSL kullanıyorum 1 mbit bağlantım var ayrıca 4 kişi aynı anda kullanıyoruz. Senin bağlantın benimkinden bile yavaş..
  • aresten film idirmek istiyorum ancak sürekli bağlanıyor yazıyo aramada hic bişey cıkmıyor
    torrent olarak transfer yaparken de cok yavaş 10kb/s
    1 megabit wireless kullanıyorum
    speed test yaptırdım
    download speed 820 kbps
    aresin bir ayarı var mı ne yapabilirim
  • ben o hızı görsem kendimi f16 da hissederim ben 40 kbps hız ile bağlanıyorum gerçekten.nasıl olutor derseniz vodafon aylık vepnet.hepsiburada com un anasayfasını tam birbuçuk dakkada açıyor bu hız artık saniyede kb demiyeyim kaç bayt daha doğru olur
  • arkadaşlar indirme hızım 0,36 yükelme hızı 0,18 çok düşük çok sinirim bozuluo ben önceden dosyaları meseela 500 mblık dosyayı 1 saat yada 40 dakika gibi zamanda indirirdim daha az sürerdi be memelekete gittim 3 ay bilgisayar yattı kullanmadık geldiğimde indirme sorunu yaşadım virüs leri sildim bir sürü program deenedim virüs felan yok format attım xpden windows7 startere geçirdim durum aynı aynı hızda internet format atmamaa rağmen bi değişiklilik yok lütfen yardım edin nolurusnuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.