Şimdi Ara

3600XT İncelemesi (GamersNexus- Hardware Unboxed) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
1
Favori
7.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    3600x den iyidir 3600x ler tam takozdu

ama ne diye millet 400 500 lira fazladan versin kş

zaten o paralara cıkılınca 10600 10600k gibi canavar elının altında oluypr.

hiç çıkartmasa daha ıyıydı. yada aynı fıyattan devam deyıp eldekileride %10 15 düşürdüm demeliydi..

oc de pek bir kazanım olmuyor zaten amd tarafında.
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    amd ekdeki stokları boşaltıyor xt adına desene :) çok üretmişler ellerinde kalacagına xt yapıp satalım yeni diye dediler başka anlam çıkaramıyorum :D
  • asko56 kullanıcısına yanıt
    görünen o :)

hayır ne diye fiyat arttırıyorsun ki. bunları eskı fıyattan eskılerıde ındırımlı ver pazar payını arttırmaya devam et. ne ayranın dökülür nede

ama hem ayranı döktü hemde
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    amd nin bu hamlesinden sonra i5 10400f ve z490 daha mantıklı geliyor artık bana :)

amd nin 3000 serisi işlemcilerine acil indirim yapmalı ):
  • sakiri kullanıcısına yanıt
    almanca bilmeyince soruyorum bi UVP demiş fiyat var bir de marketpreis demiş başka fiyat var.UVP dediği tavsiye edilen fiyat öteki de market fiyatı mı?e daha ucuz xt olanlar?ne 100 dolarından bahsediyor bu at hırsızı kılıklı vatandaş?

https://www.computerbase.de/2020-07/amd-ryzen-9-3900xt-7-3800xt-5-3600xt-test/

bu seriyi sitelerin yaptığı testlerden anlayamayız diyorum ben çünkü dile getirilmiş ama bunlar seçme çip bunu alıp oc yapacak olanlar söyleyecek şöyle böyle diye.forumdan oc meraklılarının eline geçer nasılsa o zaman görürüz.

• asko56 kullanıcısına yanıt
    @Wilson Fisk > UVP cikis fiyati, digeri de guncel market fiyati olmasi lazim.

@asko56 > 10400 cok duz islemci, soyle bi 10600k almak lazim en azindan, 5ghz all core denersin, cache hizini arttirirsin cok daha keyifli olur. Yine de Ryzen'a gore uste baya para harcamak gerekiyor, keyif alacak olan adam icin mantikli yoksa pahali. Sildim sepetten
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Durmak yok 3900X ile yola devam o zaman. 4000 serisi gelince de elimdekini satıp, üstüne 1500-2000TL civarı koyar 4900X e geçebilirim sanıyorum.
    Ben amd ryzen serisini kullanmadım konu hakkında pek fazla birşey söyleyemem. 3900x alacakken 10700k ya geçtim. Seçimler size kalmiş.
  • CCaaNN kullanıcısına yanıt
    wallahi baktım 10600k 2500 z490 1400 16 gb ram benim ramler tıraş bilen bilir 650 tl sogutucu da 800 tl sonra çıkan 5350 bu parayı dovize çevirip ukrayna ya gitmek daha mantıklı gelidi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jake Lockley

almanca bilmeyince soruyorum bi UVP demiş fiyat var bir de marketpreis demiş başka fiyat var.UVP dediği tavsiye edilen fiyat öteki de market fiyatı mı?e daha ucuz xt olanlar?ne 100 dolarından bahsediyor bu at hırsızı kılıklı vatandaş?

https://www.computerbase.de/2020-07/amd-ryzen-9-3900xt-7-3800xt-5-3600xt-test/

bu seriyi sitelerin yaptığı testlerden anlayamayız diyorum ben çünkü dile getirilmiş ama bunlar seçme çip bunu alıp oc yapacak olanlar söyleyecek şöyle böyle diye.forumdan oc meraklılarının eline geçer nasılsa o zaman görürüz.
    Abi fiyatlar konusunda henüz market fiyatları belli olmadığı için birşeyler yazmamişlar. UVP fiyatda tahmin edilen yada önerilen fiyat gibi birşey oluyor. Bu sitenin yaptığı testler güvenilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakiri -- 7 Temmuz 2020; 17:15:6 >

• quote:

Orijinalden alıntı: asko56

wallahi baktım 10600k 2500 z490 1400 16 gb ram benim ramler tıraş bilen bilir 650 tl sogutucu da 800 tl sonra çıkan 5350 bu parayı dovize çevirip ukrayna ya gitmek daha mantıklı gelidi :D
    iyi para, cok iyi para.

Islemci 270 EUR, anakart 220 EUR > Maliyet 490 EUR. Eldekileri satsam net maliyet 290 EUR.

Onun yerine ekran kartini satip 290 EUR uste koysam RTX 2080 Super alirim. Sirf FPS icin mantikli olmuyo ozetle. OC basip kullanmaya devam. (Fakir avuntusu)

• sakiri kullanıcısına yanıt
    ben Almanya diye ilgilendim zaten çünkü yurdum esnafı gibi oh oh yeni seri ve kur ve vergi sorunları yok neyse çıkarırlar ama bana pahalı gelmeyecek gibi geldi UVP fiyatlara bakarsak.tabi market fiyatlarına da bakmak lazım açıklanınca.pahalı satmak yerine 3 5 euro da olsa ucuz satarak bunlar oc oluyor hani hala almayan kaldıysa yapabilirler mantıklı.biraz da bununla oyalanır millet eylülde açıklayacaklar ryzen 4000'i.yazı da boş geçirmeyelim demiş olabilirler taş attılar da kolları mı yoruldu?
  • CCaaNN kullanıcısına yanıt
    bende aynı rx590 ı satıp söyle güzel bir nvdia killer varmıs amd nin onları beklicez bakalım ne olucak elime para geçsin bende ilk kartı degiştirir devam ederim benim işlemci 8/16 tred oc da oluyor sogutucu da var yersen

• quote:

Orijinalden alıntı: sakiri

Ben amd ryzen serisini kullanmadım konu hakkında pek fazla birşey söyleyemem. 3900x alacakken 10700k ya geçtim. Seçimler size kalmiş.

Alıntıları Göster
    Anakart değişimi yapmak da tam bir külfet hocam ya. Kablolamayı komple bozacaksın, eskisini satışa koymak için aksesuarlarını bulacaksın yenisi gelince format falan filan. Şimdi kablolama da mis gibi oldu. Geçersem 4000 serisine geçerim artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jake Lockley

ben Almanya diye ilgilendim zaten çünkü yurdum esnafı gibi oh oh yeni seri ve kur ve vergi sorunları yok neyse çıkarırlar ama bana pahalı gelmeyecek gibi geldi UVP fiyatlara bakarsak.tabi market fiyatlarına da bakmak lazım açıklanınca.pahalı satmak yerine 3 5 euro da olsa ucuz satarak bunlar oc oluyor hani hala almayan kaldıysa yapabilirler mantıklı.biraz da bununla oyalanır millet eylülde açıklayacaklar ryzen 4000'i.yazı da boş geçirmeyelim demiş olabilirler taş attılar da kolları mı yoruldu?
    Eğer benim elimde amd ryzen 3 serisi işlemci olsa hayatta bunlara yönelmem. Bir kaç fps için değmez. 4. nesillede işim olmaz. Birkaç sene kullanır öyle değişim yaparim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Durmak yok 3900X ile yola devam o zaman. 4000 serisi gelince de elimdekini satıp, üstüne 1500-2000TL civarı koyar 4900X e geçebilirim sanıyorum.
    +1.
  • Amd güzel dalga geçti kabul edelim. İntel cosplay yapmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hıyarlısı olsun ne diyelim. Umarım bu fiyatlar
    3600 fiyatlarını yukarı çekmez

https://www.itopya.com/amd-ryzen-5-3600xt-4-0ghz-32mb-onbellek-6-cekirdek-am4-7nm-islemci/

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2019daDHyekatilmak 2 kullanıcısına yanıt
    şaka herhalde bu fiyat ne yav :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakiri

Eğer benim elimde amd ryzen 3 serisi işlemci olsa hayatta bunlara yönelmem. Bir kaç fps için değmez. 4. nesillede işim olmaz. Birkaç sene kullanır öyle değişim yaparim.

Alıntıları Göster
    bir kaç sene değil ddr5'e kadar gitmen lazım senin ama yeni toplayan var manyak var alan olur. ben 4900x gibi bişi bekliyorum hazırlıklar tamam ama bu son.bir sonraki konsollardan alacam pc'ye tövbe.arabayı değiştirirdim len bu ne?

3600XT İncelemesi (GamersNexus- Hardware Unboxed)

• Takıntılılar içinmi yaptı acaba demeden geçemiyorum ocd li sayısı sanırım sandığımdan fazla.
    "Ekran kartım XT işlemcim neden sadece X olsun o da XT olsun" derdinde çokmu insan var acaba.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.