Şimdi Ara

3600 Harita problemi Yardım.. :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şöyle bir sorunum var... telefonun içinden çıkan 512 mb lık hafıza kartını, telefonu satın alırken iade edip kendi kartımı taktırdım... ve bazı sitelerde HARİTALAR için , "512 mb lık kartın içinde mevcuttur , daha önceden yüklenmiştir" yazıyor :S Ben içeriğini bilmediğim için ne yapacağımı bilmiyorum.. kullanan arkdaşlar varsa bana kart içeriğini söyleyebilirlermi? Internetten indirsem ne kadar orjinal olur... Yardım eden olursa sevinirim...

• quote:

Orjinalden alıntı: mikininfifisi

şöyle bir sorunum var... telefonun içinden çıkan 512 mb lık hafıza kartını, telefonu satın alırken iade edip kendi kartımı taktırdım... ve bazı sitelerde HARİTALAR için , "512 mb lık kartın içinde mevcuttur , daha önceden yüklenmiştir" yazıyor :S Ben içeriğini bilmediğim için ne yapacağımı bilmiyorum.. kullanan arkdaşlar varsa bana kart içeriğini söyleyebilirlermi? Internetten indirsem ne kadar orjinal olur... Yardım eden olursa sevinirim...

nokianın sitesınden ındırebılırsınhttp://www.nokia.com.tr/A41179490

• Usta çok saol ya... acaip makbule geçti çok teşekkür ederim :)
  • hocam şu harita işi nedir nasıl kullanılır bi anlatırmısın yaw yapabildiysen ben bişi anlamadım bu işten :S paralımıdır nasıl kullanılır ne yapmak lazım nasıl harita görücem :S
  • sanırım Gps gibi bişey bu harita dada

quote:

Orjinalden alıntı: deffytime

hocam şu harita işi nedir nasıl kullanılır bi anlatırmısın yaw yapabildiysen ben bişi anlamadım bu işten :S paralımıdır nasıl kullanılır ne yapmak lazım nasıl harita görücem :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: FeToBaSkaN

sanırım Gps gibi bişey bu harita dada

quote:

Orjinalden alıntı: deffytime

hocam şu harita işi nedir nasıl kullanılır bi anlatırmısın yaw yapabildiysen ben bişi anlamadım bu işten :S paralımıdır nasıl kullanılır ne yapmak lazım nasıl harita görücem :S

s.a. bende bugun 3600 aldım menüsünde haritalar yazıyo fakat cözemedim bir nevi gps e venziyo ama tam olarak da degil acaba ücretli bir servis mi bir de bizim bi abide bluetooht gps aktarıcı vardı kucuk birsey gps olmayan üst model telefonlarda bluetooth la gps gibi kullanıyordu acaba o bu makinede işe yararmı? bilen veya 3600 kullanıpta çözen arkadas varsa yardım edebilirmi lütfen

• ben de merak ediyorum.ücretli mi acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba . Benimde 3600 slide telefonum var ancak hafıza akrtı içindeki harita dosyalarını telefonu ilk aldıgımda gereksiz yer kaplıyo diye silmiştim . Ne oldugnu bilmiyordum o zamanlar tabi . Şimdi yukarıdaki linke tıkladıgım zamanda sitesinde cep telefonununa nokia haritalar önceden yüklenmiştir diyor . Yani ordan da indiremiyorum başka yerde de bulamadım :S elinde olan birisi upload edebilirmi bi stieye indireyim ? yada yollayabilirmi bir şekilde .? Şimdiden Teşekkürler .

Bu arada konuyu hortlattıgım için özür dilerim yeni konu acmiyim dedim .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.