Şimdi Ara

360 total security steam virüs sorunu (ön yükleyici,olmayan oyun dosyası)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar merhabalar öncelikle kolay gelsin

bilgisayarıma format attım formattan sonra doğal olarak steami kurdum ve oyunlarımı yedekten geri yükledim oyunlar geldi fakat oyunlara girmek istediğimde steamin oyunu ilk açılışta yaptığı ön yükleyici geliyor ve 360 Total Security sürekli bir trojen vari bir sorun veriyor bende korktğum içi hep block diyorum ve işlem bitince oyun ya net framework yok diye hata veriyor yada başka hatalar , bazı oyunlar düzgün açılıyor.Karışık yani kafasına göre ama arma 3 te netframework yok dedi ve oyunu launcher ını açmadı.

Problem ile ilgili ss im ;

Kırmızı ile yazdığı Left 4 Dead 2 oyununu steamden kaldırdım ve steam klasöründen oyunun klasörünü de kaldırmama rağmen hala o dizini gösteriyor anlamış değilim :)

Birde skyrimde hep block yapmama rağmen launcherım açıldı fakat bu seferde comodo firewall skyrimlauncher şu şu windows dosyalarını değiştirmek istiyor izin veriyor musun ? tarzı sorular sordu izin verdim gerçi ama yabancı forumlarda şöyle bir baktım comodo firewall sanırım her uygulama başında bunu söylüyormuş kullanan veya bilgi sahibi arkadaşlarımız var ise doğruluk payını öğrenebilir miyim ? ve herhangi bir sıkıntı çıkmaz umarım sonuçta tertemiz bilgisayar ve paramla orijinal almış olduğum oyunlar.

Comodo Firewall ile ilgili sorunumun ss i ;

ilk başta steam güvenilir bir uygulamadır ama onun açmaya çalıştığı "adventure-capitalist.exe" bilinmiyor tarama için comodo ya göndermek ister misiniz ? diyor izin veriyorum ardından aşağıdaki resimde görülen pencereden 3-4 tane çıkıyor hepsine izin veriyorum ve oyunun launcherı geliyor büyük ihtimal play dediğimde yine bir kaç uyarı verecek.

Konu ile ilgilenen herkese çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuppie06 -- 16 Nisan 2015; 16:21:48 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• hips uyarısı olduğunu ve kafaya takmama mı söylediler her uygulamada çıkarmış ee peki ben virüs mü hips mi olduğunu nasıl anlayacağım bu nasıl bir iş arkadaşlar ?

• Hips yazıyorsa hipstir. Yedekteki oyun virüslü olabilir.
    https://store.donanimhaber.com/f5/51/d4/f551d43a6d9902eec0911078774ab355.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abrkackl -- 16 Nisan 2015; 19:52:49 >
  • Resim çalışmadı bidaha yükledim.http://imgur.com/Z6V6mAD?desktop=1

• Şimdi dikkatimi çekti. 360 da hips gibi bir uyarı vermiş. Tavsiyem 360 yerine comodo internet security dir. Hem ücretsiz hem türkçe. Hips olunca da gösterdiğim gibi uyarıyor. Orada ingilizceyle bu oyun sistem dosyalarınımdeğiştirmek istiyor yazıyor. Yani hips ile aynı şey.https://www.comodo.com/home/internet-security/free-internet-security.php?key5sk1=8fa73057013e774f4cfbdad77423fc1ec4f04658 Adresinden comodo internet securityi indirebilirsiniz. Site ingilizce ama program türkçe. Free download derseniz iner.

• anladım hocam bu comodo nun olayını çözdüm de dediğiniz gibi bu total security nin olayını çözersek iyi olur :)

comodo ıs ye gelince hocam pro ya yükseltmeli mantığıyla çalışan virüs programlarını pek sevmiyorum illaki bir şeyler için tam yazılımını istiyor yoksa tonla free antivirüs var piyasada
  • yuppie06 kullanıcısına yanıt
    Comodo freede tüm özellikler var. Tek eksiği 500 tl virüssüzlük garantisi ve canlı destek(geekbuddy) de 2. Planda olmak. Şu ana kadar hiç ücretsiz olduğunu hissettirmedi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şuan comodo firewall dan memnunum fazlası ile ama antivirüs olarak 360 ile biraz daha gideyim ama tavsiyenizi değerlendireceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuppie06 -- 19 Nisan 2015; 0:22:40 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.