Şimdi Ara

360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü (663. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Beyaz_Peynir , Beyaz_Peynir Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13.259
Cevap
343
Favori
535.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
82 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 659660661662663
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhaba yaklaşık 2 sene önce 360 s10 robot süpürge almıştım. Garantisinin dolmasına çok az kaldı. Merak ettiğim bir şey var temizlenmesi bakımının yapılması için gönderme hakkım var mı? Gönderirsek garanti kapsamında bakımları yapılır mı ? Ve batarya değişikliği hiç sanmasam da yaparlar mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Çok tesekkur ediyorum. İndirime girerse bu dediginizi alayim o zaman. İyi günler dilerim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Iyaksamlar. 360 S10 robot süpürge. Batarya değişimi için 8 vidayı ve fırçayı soktum. Ancak kapağı aslınca işaretledigim yerden tutuyor. Zorlarsam kırılmasından korkuyorum, bir tekniği var mı?

360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü

360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü

• 360 s10 halen güncel ve iyi bir robot mudur? Mesela roborock s8 gibi

• Ylmz_avsr48 Y kullanıcısına yanıt
    Etiketin altında vida vardır. Tırnağınızla bastırarak yoklayın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

yutupta bpyle bir video var

360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları KulübüHepsirobotyoutube
    Servise kucak dolusu para ödemeyin, robotunuzun pilini kendiniz çok kolaylıkla beş dakikada değiştirebilirsiniz. #reklam/tanıtım
    https://www.youtube.com/watch?v=puzRTTnE1zs

hocam orada vida yok önden asılın çıkacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M_aTRa_X -- 25 Ocak 2025; 0:34:56 >
  • bodysolid B kullanıcısına yanıt
    Haritalandırması haleb çok iyi bence.
    Tek dez avantajı yedek parça pahalı

Evet orda vida yok. Ama tırnak vari işaretli yerde az biraz destekle çıkar.

• Arkadaşlar s9 cıhazım var yaklaşık üç senedir sorunsuz kullanıyorum son birkaç aydır ürün sarjdayken çalıştırdığımda
    Biraz süpürüp kapanıyor sonra çevrimdışı oluyor tekrar şarja götürdüğümde açınca şarjının sıfır olduğunu görüyorum muhtemelen batarya ömrü bitti değiştirmem için neler yapmalıyım kendi başıma değiştirebilir miyim nereden temin edebilirim yardımcı olabilir misiniz

• Monnaa M kullanıcısına yanıt
    Aliexpres ten aldım daha önce tek teker değişimi için. Yayı tutan plastik pim kırılmıştı ve teker yaylı yukarı aşağı salınımı yapmıyordu. Kendim değiştim gayet kolay. Soketli zaten. S9 X90 teker yazarsanız çıkar. Şu an ben de yavaş yavaş batarya bakınıyorum. Tüm evi yapmaz oldu . Aslında geçmişine göre yine de çok iyi durumda pili.

• Cihazı modeme bağlayamiyorum, bootslab la da denedim defalarca. Başka cihazlarla da denedim.Çözüm bulan oldu mu bağlantı sorununa.

• Neredeyse kullanılmamış 360 s10 süpürge kaça satabilirim acaba?

roborock ultra almayı düşündüğüm için satacağım

• gookhandemir87 G kullanıcısına yanıt
    360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübühepsirobot
    360 S9 Robot Süpürge orijinal kapasite batarya
    https://hepsirobot.com/urun/360-s9-7000mah-pil-batarya/
  • gookhandemir87 G kullanıcısına yanıt
    Hocam bataryayı temin ettikten sonra kendiniz açıp rahatlıkla değiştirebilirsiniz. Soketli zaten. Eskisinin bağlantısını söküp, yenisini bağlayacaksınız, hepsi bu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 360 s10 var çok az kullandım makinayı ama. Uzun yıllar sonra tekrar açtım şimdi neden sensör %23 gösteriyor acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bodysolid -- 1 Şubat 2025; 12:15:7 >
  • bodysolid B kullanıcısına yanıt

Robotun sağını solunu sil. Sensör yazısının üstüne tıkla tekrar %100 yapabilirsin.

Önemli bir şey değil o.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyaz_Peynir kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim yardımınız için

• 
Sayfa: önceki 659660661662663
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.