Şimdi Ara

360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü (467. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (5 Mobil) - 3 Masaüstü5 Mobil
5 sn
13.417
Cevap
334
Favori
565.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 465466467468469
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

O duyguyu çok iyi bilirim hatta bende şu korkuda başladı süpürmek için bir Robot, mop için bir robot ile ultra kısa sürede kombo temizliğin konforundan olmak 

Tek robot kesmez oldu 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mali_bu16 kullanıcısına yanıt
    Valla 3+4 yıl garantili meşhur alman markası buzdolabım 8. sene arızalandı ortada hiçbir sebep yok iken. Aynı ürünü kullanan bir yakınımınki hâlâ taş gibi. Üstelik benim gibi +4 yıl garanti de yaptırmamıştı kendisi.

Elektronik işi biraz da kısmet işi. Çok fazla kafayı takmamak lazım bu tür şeylere. Yeter ki insana bişey olmasın, maddi kayıplar illa ki telafi edilir. 😉

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hocam Ecovacs bir markadır. Ecovacs markasının hangi modelini balkondan atıyordu. Şu an siz tüm markayı zan altında bırakıyorsunuz. Ben Ecovacs Deebot T9 AIVI kullanıyorum ve bence en iyi robottur. Hangi Ecovacs modeliyse onu belirtirseniz daha şık olur.

Ertunç hocam S10'un üstadımızın teardown'ına ait değerlendirmesi aşağıdaki videoda, tam başlangıç saniyesine ayarladım.

S9 da benzer sistemi kullanıyor ve aynı pompaya sahip.

Robot Kafalaryoutube
    Robotlara Fısıldayan Adam @Hepsirobot Ali bey üstadımızın 360 S10 Robot süpürgeyi en küçük noktasına kadar söküp detaylı incelemesini, değerli yorumlarını ve görüşlerinizi siz Robot Kafalar takipçilerine sunmaktan gurur duyarız. Dolu dolu bir 33 dakika... 360 S10 Robot Süpürge alacaksanız, Robot Süpürgelere meraklıysanız yada Başka marka robot süpürgeniz olsa dahi robot süpürge içini görmek isterseniz bu videonun 1 saniyesini dahi kaçırmamanızı öneririm. Montaj sırasında en az 15-20 kez tamamını izlediğim hatta bazı yerlerini 50 kez dahi izlediğim olmuştur siz de bizim gibi Robot sevdalısıysanız bu video sizin aklınızı alacak bilgiye doyuracak. Özellikle sonu çok önemli sonunu izlemeden kapatmayın ! Ürünün Amazon satış linki : http://fenom.io/robotkafalar_cps_c39fe Bu linkten alım yaparsanız bize destek olabilirsiniz. Kanalımızda 360 S10 İncelemesi de mevcut iki videoyu harmanlarsanız S10 hakkında bilmediğiniz kalmaz. https://www.youtube.com/watch?v=rwlAHVOmY7s İyi seyirler dileriz. Not : Video aynı zamanda https://www.youtube.com/c/Hepsirobot/ Ali bey üstadımızın kendi kanalında da bulunmaktadır aynı videodur, kanalının da mutlaka takip edilmesini öneririm. https://www.youtube.com/watch?v=Zm9kUsq5WfM
    https://www.youtube.com/watch?t=586&v=LyvjoFQdsrk&feature=youtu.be

Robot Süpürgeler ile ilgili herşey için kanalımızı takip edin.

Robot Süpürgeler Facebook Grubu
    Robot Kafalar instagram
  • sürç-i lisan S kullanıcısına yanıt

Hatice hanımın robotu OZMO 950 diye hatırlıyorum ama şans işi tabi 950 den de memnun olan binlerce insan vardır tıpkı S9 dan memnun olan ve olmayanlar gibi, bu arada T9 AIVI yi balkondan atacak varsa haber versin gelip balkon altında seve seve karşılamaya çalışırım 😀

Robot Süpürgeler ile ilgili herşey için kanalımızı takip edin.

Robot Süpürgeler Facebook Grubu
    Robot Kafalar instagram
  • sürç-i lisan S kullanıcısına yanıt

Ecovacs konusunda ve ana konuda Ecovacsın bir çok modeli için özellikle yazılımla alakalı bir çok sorun dile getirildi bunları ben kafamdan uydurmuyorum. Hatice hanımın sorun yaşadığı cihaz ozmo950 modeliydi.

Bir çok kez görev sonrası dock bulamama, elektrikler kesilince kafası kesilmiş Tavuk gibi ortalıkta gezdiği yazıldı çizildi aratarak bulabilirsiniz. Yani ben Ecovacs kötü demedim:) aksine dünyanın en iyi robot markası olduğuna hiç itirazım yok... N3 maxi bir süre evimde kullanıp test etme şansı bulduk detaylı yorumlarımız forumda, videomuz YouTube Kanalımızda mevcut buram buram kalite kokuyor cihaz. Amacım marka veya firmayı zan altında bırakmak değil aksine dünyanın en iyi robotunda bile arıza veya kusur olabiliyoru anlatmaktı. Çok sevilen halen deli gibi satılan s5 max te bile lidar kule arızası yaşayan gördük hatta kronik olma adayı olan mop brakretinde su birikmesi durumu bla bla bla....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 9 Eylül 2021; 21:57:12 >

• ertunc07 kullanıcısına yanıt

Su bırakma memeleri robotun ana gövdesinde olduğu için mop görevi bittikten sonra su hattında ( borularda ) kalan az miktarda suyun yer çekimine yenik düşme durumu...

T9 AIVI yi balkondan atan varsa birlikte gidip yakalayalım..😂😂

"Robot forumlarının en sakini Ecovacs forumudur."

2. en çok yazılım şikayetlerinin olduğu forum"

"Ozmo 950 de sorun yaşayan arkadaşlar var ancak sorunsuz kullanan arkadaşlar da var." Aaa ne tesadüf aynısından s9 da var 

"Ayrıca S9 daki pompa arızasını 360 markasına kimse mal etmiyor. "

Dünyanın en iyi robot süpürge markası ile Dünyanın en iyi robotu ayrımını belirtmediğim için sizden özür dilerim...

Özrünüzü kabul ediyorum 😂😂😂 Ecovacs in sahibi benmişim gibi havaya girdim.😛😛

Evet, bu bende de var. Cihazın içindeyken robotu veya cihazın dışındayken su tankını biraz eğdiğinizde çok miktarda su bırakıyor yere. Çok ciddi bir sorun olarak görmüyorum ama.

Ben artık yazılımdan memnun kalmama ve ‘robotum tamamen saçmalıyor’ yorumlarını kullanıcı kaynaklı sorunlar olarak görüyorum.

Aynı makine, aynı yazılım ile, başka hiç bir arıza kodu vermeden bir evde kusursuz, diğer evde rezalet çalışamaz. Bu her türlü mühendislik disiplininin yapısına aykırı.

Makinelerin kul yapısından üstün olan tek yanları ‘işlevlerini sürekli olarak aynı şekilde tekrarlayabilir’ olmalarıdır.

Tabii ki ‘daha iyi yazılım, daha hızlı ve doğru haritalama, daha hassas docking’ farkları var robotlar arasında. Ama piyasaya verilmiş hiç bir robot ‘saçmalamıyor’.

Bu kafayı yemiş diye bana gelen, mekanik arızası olmayan onlarca O950 tamamen sorunsuz çalıştı, elimi bile sürmedim.

Teşekkürler, ben de çok sorun olarak görmüyorum tek sıkıntısı mop bittiğinde dock’a gitmeden durdurup silip öyle göndermeye çalışıyorum dock üstüne su salmasın vs diye

• 
Sayfa: önceki 465466467468469
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.