< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü (419. sayfa)

-
-
Bende şu anda haritalama yaptiriyorum baya baya küçük küçük çarparak çıkarıyor haritayı bende ilk oldugu icin mi boyle acaba diye düşünüyordum 🤔
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benmde ilk robot deneyimim :) galiba 100 oldu dokundukları ve çarptıkları toplam :) bakalım deneyimli arkadaşlar aydınlatırlarsa sevinirim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Haritalama bitti mi hocam ?
Hala devam ediyor Hocam
quote:
Orijinalden alıntı: Cevdet141
S10 haritalama yaptıran arkadaşlar kaç kere eşyalara çarpma ve dokunma oldu acaba ? Ben bugün yaptırdım haritalamayı baya bi kazamız oldu aynı yere inatla arka arkaya 5 kere falan çarptığı oldu. İlk haritalama olduğu için mi zorlandı acabaMalesef aynısı bende de çok fazla oldu birden fazla yere 5den fazla baya hızlı vurdu 1 kere vurup bırakmıyor maşallah :D
2 Kere de takıldık ilk sefer için kötü bir izlenim oldu :(
Özcan YILMAZyoutube
360 s10 modeli duvara kafa atma anıhttps://www.youtube.com/watch?v=45yN487gGrI&feature=youtu.behttps://www.youtube.com/watch?v=45yN487gGrI&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axXxo -- 15 Temmuz 2021; 2:7:0 >
-
Hocam bende oldu Ya :) ısrarla iki üç farklı yere defalarca vurdu :)) haritalama yeni bitti salon halısının üzerini hiç süpürmedi halbuki başka yere geçmek için üstünden de geçmişti birde yatak odasında süpürmesen bıraktığı bi alan oldu tabi bunlar ilk haritalama olduğu için normal midir bilemiyorum
-
quote:
Hocam bende oldu Ya :) ısrarla iki üç farklı yere defalarca vurdu :)) haritalama yeni bitti salon halısının üzerini hiç süpürmedi halbuki başka yere geçmek için üstünden de geçmişti birde yatak odasında süpürmesen bıraktığı bi alan oldu tabi bunlar ilk haritalama olduğu için normal midir bilemiyorumBenimde kücük odaya bir girdi girişteki on kısmını süpürüp bıraktı halıya koltukların altına girmedi, temizlik bittikten sonra eksik olan bölümlere tek tek tekrar gönderdim haritayı güncelledim, valla benimde ilk süpürgem olduğu için normal mi diğerleri ilk haritalamada nasıl bilmediğim için karşılaştırma yapamıyorum ama defalarca aynı yere hızlı vurması bence normal değil gibi
-
quote:
Orijinalden alıntı: deniizzz
Hocam biz d3 almayı düşünüyoruz. İlk deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Kullanıcı deneyiminin malum etkisi çok büyük, eminim bekleyen çok vardır.Elbette üstad, bir süre kullanayım deneyimlerimi yazarım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı durum bende de oldu çarpma sayısı yüksek haritalarken
Hocam Peki siz haritalamadan sonra temizlik yaptırma şansınız oldu mu ? Çarpma sayısı azaldı mı eğer yaptırdıysanız ?
quote:
Hocam Peki siz haritalamadan sonra temizlik yaptırma şansınız oldu mu ? Çarpma sayısı azaldı mı eğer yaptırdıysanız ?Ürünü dün kurduk 2 gündür kullanıyoruz, bu sürede evi 2 kere tam süpürdü, 2 odada mop denedik. Onun dışında oda oda masa altları falan süpürttük.
Benim gözlemim; haritalamadan sonra süpürmede çarpma yok denecek kadar az, mutlu oldum açıkçası. Mop denerken ise çarpma oldu ama nasıl; bir odada halı vardı o odaya girmedi kapı kenarlarına 3-4 kez çarptı duvarın içinden geçmeye çalıştı falan sonra Anormal Sonlanma uyarisiyla görevi iptal etti. Halı ile ilgili sanirim.
Mop için halısız ayrı bir haritalama yapıp (veya mevcut haritada halıları manuel silip haritayı ayrı kaydederek) mop için kullanabiliriz daha efektif olur bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu ileride çok deformasyona yol açmasın. Fotoğraf iç açıcı değil sanki. Keşke kaplasaydiniz bir şeyle cihazı
Merhabalar,
S7Pro cihazım var. 2 sefer şarjı bittiği için istasyona gitmeden yarı yolda kalmıştı, bir çok kez temizleme sırasında düzlem olarak değil sarhoş gibi yalpalı ve kafasına göre temizlik yaptı (aynı yerden 3-4 sefer geçerek) bir sefer tek bir koltuğun altına 10 sefer girdiğini görünce temizliği durdurup tekrar başlattım.
Dün temizleme bittikten sonra şarj istasyonunu bulamadı, önüne kadar gidip geri döndü. Kapat aç yapıp 2-3 sefer denedim, olmayınca wifi sıfırlayıp yeniden ağa bağlamak istedim 4-5 deneme de bağlantıyı sağlamayınca sinir olmamak için kapattım, sabah bakacağim. Ayni şekilde sorun yaşayan var mı ? Sorunum hakkında tavsiye edebileceğiniz çözüm varsa makbule geçer.
-
Merhaba s10 cihazım dun aksamdan beri sarjda ve su an sarj %84 görünüyor bu kadar zamanda %100 olmamasi bi sorun degilmidir sizce
Paspaslama sorunu bendede var oturma odasında halı var diye paspas yapmıyor S10 halı algılandı diyor nasıl bir yol izlemek gerekir ustadlar diger küçük odada halı yok paspas yaptı ama heryere hızlı şekilde kafa attı paspaslama modunda bizi dövecek bu çok sinirli diye hanım vazgecti paspas olayından kapattık .
-
Yazılanlar üzdü beni hocam. Hb indirimi son günü. S5 max mı s10 mu alsam diye düşünürken kafam karıştı. Zaten ürünü ben halı tanıyarak moplama yapıyor diye alacaktım. Bebeğim var. Resmen bazen yeri yalıyor çocuk🤦♀️ Sürekli süpürüp moplama yapmam gerekiyor. Mop prom vardı arızalandı. Amazon iade aldı. En azından bu seferkini rahat moplama yapacak bişey olsun diye uğraşıyorum. Yorumlarınız için çok teşekkürler.
İlk görüntü bu şekilde hocam bakalım ilk haritadan sonra düzelcekmi olay inş düzelir makina kendini öldürmeden
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X