Şimdi Ara

360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü (391. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
13.013
Cevap
346
Favori
519.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 389390391392393
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bad_pearll B kullanıcısına yanıt

    Malzeme çok önemli değil de sensöre direkt yapıştırma olur mu ona dikkat et bak bu resimdeki gibi dış plastik kalıptan yapıştır iç sensöre doğru bastırma dostum.


    360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü
  • Merhaba,

    Bugün benim S9 da özellikle koridorda olmak üzere bazı bölgelerde daha önce hiç yapmadığı anormal hareketler sergiledi. Akşam üzeri, güneş yoktu ortam hafif karanlıktı. Ancak genel olarak bakınca çok da önemsemedim. Saçmaladığı yerler genel olarak halılı bölgeler. Bakalım bundan sonra da yapacak mı yoksa münferit bir durum mu izleyeceğim..


    360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • 360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü

    Merhaba arkadaşlar. Benim s7 özellikle fayans aralarında böyle toplu kir bırakıyor. İçini filtresini fırçasını iyice temizliyorum yine de böyle seyler oluyor. Buna benzer problem olan var mı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim s7 de acayip hareketler yapmaya basladi
    360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hozes H kullanıcısına yanıt
    Bak işte ya neden sapıttı bu s7ler 🤔

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bad_pearll

    Bak işte ya neden sapıttı bu s7ler 🤔

    valla sensorlerde temiz bende, uygulamadan da yuzde 66 gosteriyo daha, garanti var nasilsa yollarim bi ara tatile giderken




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hozes -- 22 Mayıs 2021; 15:55:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazlarınız temizlemede eskisinden farklı hareketler ediyorsa; benim çözümüm, eski sağlam favori haritalarımdan birisini kullanmak.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • alpxtreme kullanıcısına yanıt
    Çözümünüz mantıklı hocam. Kayıtlı temiz haritalardan biri alınıp denenebilir. Benim S9, ince halıyla cebelleşip kalın halıda kabartmalara takıyor kafayı. Geçinip gidiyoruz işte

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Modem / Wifi olmayan evde Cep telefonu interneti ile Robot Süpürge kurulabilir, kullanılabilir mi ?


    YouTube yorumlarından "Kaan Aydın" bey Annesine robot süpürge almak istediğini fakat evinde modem olmadığını iletti bu soru üzerine herkesi bilgilendirmek istedik.


    İyi seyirler.


    Konu içinde arama yapılınca çıkması açısından etiketler ;

    robot süpürge internetsiz çalışır mı

    robot süpürge internetsiz çalışır

    robot süpürge internetsiz

    internetsiz robot süpürge çalışır mı

    internetsiz robot süpürge çalışır

    internetsiz robot süpürge

    internetsiz robot

    wifisız robot süpürge çalışır mı

    wifisız robot süpürge çalışır

    wifisız robot süpürge

    wifi sız robot süpürge çalışır mı

    wifi sız robot süpürge çalışır

    wifi sız robot süpürge

    internet olmadan robot süpürge çalışır mı

    internet olmadan robot süpürge çalışır

    internet olmadan robot süpürge

    internet olmadan robot

    modemsiz robot süpürge

    modem olmadan robot süpürge

    modem olmayan evde robot süpürge

    modemsiz evde robot süpürge

    wifi olmayan evde robot süpürge

    wifisız evde robot süpürge

    @mali_bu16





  • hozes H kullanıcısına yanıt
    Garanti konusu nasıl oluyor. Değişim yapıyorlar mi sorun varsa. Benim s7 de sapıttı gibi bi de garip bi ses geliyor sanki



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syttnc -- 23 Mayıs 2021; 0:28:4 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • S9 aksesuarları Sherman’da stoğa girmiş arkadaşlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Mehmet_Knight Dostumuzun 360 S7 Robot Süpürgesine Kamuflaj kaplama çalışmasının videosu.


    Detay açıklamaları : https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/149204270


    Konunun ilk mesajına sabitliyorum. Umarım yol gösterici olur umarım bu tarz kaplamaların satışları başlar...





  • oqi kullanıcısına yanıt
    Tekrar eline ve emeğine sağlık dostum.. 😊👏 Kurgu mükemmel.. Gururlandım valla😊

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocamlar selamlar tekrar, iyi forumlar,


    Nasılsınız? 360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü  Şimdi benim aile de bir robot süpürge istiyor ve tabiki iş başa düştü. Ben de araştırmaya yeni başladım açıkcası hiç de bi fikrim yok. Aslında listemde S9 da var, özellikle menüsünün türkçe oluşundan dolayı listeye ekledim, malum aile kullanıcak arayüzü de çok önemli.


    Ancak uzun süredir Sherman'ın stoklarında gözükmüyor. Bilgisi olanınız var mı Sherman bir bilgi paylaştı mı S9'un gelişi ile ilgili olarak? Bir de S9 en son stokta tükenmeden önce kaç bandında satıldı bilgisi olan var mı? Evet S10'u ben de gördüm ancak fiyatı pahalı olacakmış gibime geldiği için o rakamları çıkmayı planlamıyoruz. Çok içimize sinen bir model olursa 5000-5500 değerlendirilebilir ancak mümkün mertebe 4000-5000 bandında kalmak isteğimiz.


    Hazır yazmışken sorayım, başka süpürge tavsiyeniz var mı? :) Mesela bu rodimi'nin ve Lydsto R1'in kendiliğinden temizlik haznesinin oluşu çok aklıma yatıyor ancak hiç hakim olduğum markalar değil. İlginç bir şekilde Lydsto çok ucuz ancak Roidmi eve plus için 5600'ü gözden çıkarmak lazım. Değer mi bilemiyorum. Ana konuda da biraz araştıracağım ancak size de bir sorayım dedim samimiyete dayanarak.


    Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim 360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü 360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetnbr -- 23 Mayıs 2021; 14:26:18 >




  • ahmetnbr kullanıcısına yanıt

    Hocam selamlar uzun zamandır görmüyoruz seni özlemişiz hoşgeldin, samimiyetimize güvendiğin için de ayrıca teşekkür ederiz.


    Öncelikle Lydsto ile ilgili forumdaki konularında baya bir sorun yaşandı yazılımsal ve donanımsal tam oturmadığı için ailenize tavsiye etmem siz biz anlarız kurcalar uğraşırız ama aileye eziyete gerek yok. Eve Plus a gelince çok memnun olan birçok dostum var ama gerekli mi bilemiyorum hiç deneyimlemedim ek toz torbası maliyeti oluşacak ayrıca robot fiyatıda yüksek ama yorulmasınlar sürekli toz haznesi temizlemesinler de dersen tek ve en iyi tercihin olur RoidMi iyi bir markadır kim satıyor kim garanti veriyor inan incelemedim biliyorsun Robotta garanti önemli.


    360 S9 satış fiyatı 3300 leri görmüştü stok bitmeden önce Haziran ortası diye tarih aldım ben geçen hafta.

    Yalnız sen dostumuzsun benim şahsi görüşüm Haziran Temmuz gibi 2021 modelleri ülkeye gireceği için rekabet baya artacaktır ve 2020 model robotların fiyatları düşecektir diye tahmin ediyorum aceleniz yoksa biraz daha beklemekte fayda var gibime geliyor. S9 un kumandalı olması aile için avantaj.


    360 S10 un da 5K üstüne satılacağına inanmıyorum o yüzden bütçenize o da uyacak ama çok yeni teknoloji bi gelsin inceleyelim öyle körü körüne önermek olmaz.


    Diğer markalara gelince benim önerim forumumuzun ve ülkemizin değerli ender firmalarından Robogil olur, Aileye Luna 200 yada Luna 200 UV yakışır. Kumandası da var.360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü 

    Son dönemde forumu kasıp kavuran iLife A10S titreşimli mopu ile öne çıkıyor ve fiyatı baya ucuz ama garantisiz gibi düşün satıcı firma bu konuda nam salmıştır ailene yaramaz ayrıca ingilizce diye biliyorum hani forumda görüp gaza gelme diye yazdım 360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü 

    Servis ağı dolayısıyla Fantomun yeni robotu olabilir incelemedim ama fiyatı gereksiz yüksek ama Fantom sonuçta Ali bey üstada inceleme için gidecekti ama gittimi bilmiyorum bu arada yazılımı arayüzü görmek lazım robotta önemli biliyorsun.


    Bu arada ev detaylarını vermemişsin ev küçükse mop ihtiyacı yoksa teknoloji ile uğraştırıp boşa para harcatma insanlara bas çalıştır haritasız model al geç bu devirde ekmek aslanın midesine gitti çünkü...





  • oqi kullanıcısına yanıt

    Oqi hocam selamlar, evet vallahi özleştik. Aslında buralardayım arada göz atıyorum konuya ne var ne yok diye ama sizin konuda sirkülasyon çok hızlı takip edemiyorum bi yerden sonra 360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü Sıcak karşılaman için ben teşekkür ederim, samimiyetinizden şüphem yok :)


    Öncellikle uzun ve güzel mesajın için çok teşekkür ederim. Robogil benim tamamen aklımdan çıkmış, halbuki yorumlarının iyi olduğunu Ali abinin de hakkında olumlu konuştuğunu anımsıyorum. Kesinlikle listeye ekledim hatta çok güçlü bir aday bile oldu benim için şuanda. S9'un uygun fiyatı da aslında onu hala güçlü bir aday yapıyor benim için, s10 da değerlendirilebilir ancak dediğin gibi S10 piyasaya girdikten sonra en az bi 6-7 ay beklemek isterim yorumları görmek için babamlar o kadar bekleyelim derse amenna :)


    evet ılife A10S'i çok gördüm dediğin gibi ama bir kaç problem var gibiydi o yüzden eledim. EvePlus konusunda ise torba masrafı hiç aklıma gelmemişti. Ben yine de seçenek olarak sunarım onlara değerlendirirlerse alınabilir, çünkü forumda hiç doğru düzgün yorum bulamadım ona dair sanırım kullanıcı klübü bile yok. (Gerçi robogil'e dair de bir kullanıcı klübü bulamadım)


    Robogil'in servis ağının oluşu da çok mantıklı açıkcası her açıdan aklıma yattı, fantom'a ise hiç hakim değilim bahsettiğin model Galaxy XY 38 sanırım?


    Model varsayımlarında çok doğru varsaymışsın, ev 135m2 sensörsüz biraz zor olabilir. Ayrıca çıplak zemin ağırlıklı (salon parke) ancak 1-2 halı da var. O yüzden haritalı birşey önemli, mop da olsun işlerini kolaylaştırsın istiyorum mop tertemiz yapmasa da iş görsün en azından.


    Robogil'i listeye ekleyip Lydsto'yu çıkartsam iyi olacak gibi :)


    Tekrar çok teşekkür ederim değerli yorumların için





  • Merhabalar,


    S7 pro robotumuzdan parke zeminde ses geldiğini gözlemledik. (tırlama sesi)

    Halı zeminde herhangi bir sıkıntı yok.

    Videosunu aşağıda paylaştım.

    Durumu Whatsapp'tan Sherman'a bildirdim.

    Sesi analiz etmeye çalıştığımda sanki yan fırça yuvasından geliyor gibi.

    Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?

    Teşekkürler.



    @oqi @Hepsirobot @mali_bu16





  • realjackal R kullanıcısına yanıt

    Aynı ses benim S5 süpürgemden de geliyor. Sherman cevap verirse buradan paylaşır mısınız.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Be_Yourself kullanıcısına yanıt

    Tabiki paylaşırım

  • quote:

    Orijinalden alıntı: mali_bu16

    Özleniyorsun reis 


    Bu arada @ShadowOfSpirit hocam senin geçtiğimiz aylarda S5 max ile yaşadığın mop braketine su damlatma sorununu kıymetli büyüğümüz annesindeki S5 max te yaşamaya başlamış, senin konuyla ilgili satın aldığın firmayla bu durum için iletişimin sonuç verdi mi ? Sorun neymiş merak ediyordu 

    Hocam bu su damlatma sorunu bizde de baş gösterdi mop aparatının üst kısmı göl gibi oluyor ve eşiklerden geçerken bütün suyu döküyor, siz bu sorunu çözebildiniz mi?

    Ali hocam belki sizin de yardımınız dokunur.

    360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü

    360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü

    360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkay956 -- 23 Mayıs 2021; 20:13:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 389390391392393
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.