Şimdi Ara

360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü (361. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.474
Cevap
329
Favori
575.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
84 oy
Sayfa: önceki 359360361362363
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: T.C.Eylem

360 larda çok stabilite sorunu var gözüküyor. Ben de pişman olmam umarım aldığıma. En azından distribütör sahip çıkıyor gibi.

360'larda çok stabilite sorunu var demek bence acımasız olmuş. Böyle bir genelleme yapabilmek için firmanın sattığı robotların sayısını ve bunun içinde kaç tanesinin arızalı çıktığını, sorun olduğunu bilmek lazım. Yani satılan tüm 360lar içinde sorunlu olanların ciddi bir oranda olması lazım. Bunu da firma dışında kimse bilemez. Bu forumda memmun olanda var olmayanda var. Memmun olmayan doğal olarak parasının karşılığını alamadığını düşünerek bunu daha uzun ve sık dile getiriyor. 

1,5 ay önce S9 aldım. Memmunun. Stabilite sorunu var diyecek şekilde dengesiz bir çalışma yaşamadım. Aynı yeri farklı zamanlarda farklı temizleme düzensizliği olmadı. Fakat bazı noktalarda daha iyi olabilirdi. Arkasında distribütör olması avantaj. Karşılaştırılan S5max Ekay garantili yanlış bilmiyorsam 4600 civarın da satılıyor. İki modeli de bilenler S5max S9'dan bir tık daha iyi deniliyor. Ama onda bile şikayetler okudum. Bence S9 genel olarak yeterli. Standart modda 225m2 evde kullanıyorum. Bazen halının hemen kenarında yer ile halı arasında kırıntılar kalabiliyor. Bunun ise tüm robot süpürgelerde olabildiğini öğrendim. Bunu da mutfakta X2 süpürme ile çözüyorum. Diğer odalarda tek geçiş standart süpürme yetiyor. Halıda güç arttırma bazen geç devreye giriyor. Ama temizlik sonunda tüm halı temiz oluyor. 

Mutfakta X2 , diğer odalarda sirkeli su ile  tek sefer mop yaptırdım eşim yeterli buldu. Ayda bir mop yaptırıyorum. En kötü ihtimal odalarda bile x2 mop yaptırırım yeterli olur.

Haritalama ve çoklu harita çok iyi. Odada değişiklik olursa haritayı hemen güncelliyor. Hiç şarz ünitesini bulma sorunu yaşamadım. Hatta temizlik bitip docka dönerken durdurup yeni temizlik komutu verdim. Sorunsuz odaya giderek temizliğini yaptı, docka geri döndü. Bir çok markada şarz ünitesinde komut verilir. Ona göre haritada yerini bulur. S9’da böyle sorun olmadı.

Bir defa temizlik sırasında internet kesildi alet tekrar nete bağlanamadı ve saçmaladı. Reset yapınca düzeldi. Mutfak halılarım siyah ve koyu gri. Robot halıya çıkmaz veya saçmalar iyi süpürmez diye çekindim ama hiç öyle olmadı. Yakınımda Xiaomi robot süpürge var. Koyu halıda duruyor, süpürmüyor saçmalıyor diyor.

Krom ayaklarda soru yaşadım. Buda tüm robot süpürgelerde olan bir durummuş. Bunu da bu ayakları gri bant ile kaplayarak aştım. Bazen, özellikle hafta sonu server yoğunluğundan dolayı komutu geç algılama oldu. Bir defada komut verdiğim halde alana ulaşılamıyor uyarısı aldım. Bir iki denemeden sonra düzeldi, görevini sorunsuz yaptı. Bu gibi anlık hatalar başka markalarda da oluyor. Bunlar önemli değil. Birkaç ay önce Sony’in üst seviye lcd tvsini aldım. Tv eleştirmenleri tarafından Özellik ve kalite olarak çok beğenilen android bir model. Onda bile arada netfilx- youtube-tv- video derken bir iki defa ses gelmeme sorunu oldu. Tv’ yi yeniden başlatınca herşey düzeldi. Ne kadar özellik olursa malesef sorun çıkma riski de artıyor.

O nedenle sonuçta 360 S9’dan memmunum. Ufak tefek anlık sorun dışında kronik sayılacak, temizlik kalitesini düşürecek sorun yaşamadım. Bu tabiki yaşamayacağım anlamına da gelmez fakat arkasında resmi distribütör olması, servisinin olması benim için avantaj. İyi akşamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kallus -- 16 Nisan 2021; 19:1:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: oburisk

Yok hocam alete hic dokunmadik biz  

İnternet bağlantısı kesilmiştir o zaman, dert etmenize gerek yok. İnternet bağlantısı kesildiğinde anlık saçmalaması bence normal. Sonuçta kendi üzerinde harita olsa da bağlı olduğu sürece bulutla senkron çalışan bir alet bu. Temizlik sırasındaki ani kesintide afallayabilir, önemli olan sürekli olarak bunu yapıyor mu. Mesela benim salonun büyük kısmında internet çekmiyor. İlk tarama sonrası salonun uç tarafındayken şöyle bir durup düşündü, 30 saniye sonra işine devam etti. Ondan beridir de hiçbir bekleme bile olmadı. Çünkü kendisi offline olarak da işini hallediyor, döndüğünde bağlantıyı sağlayıp sunucuyla senkron oluyor. İstasyonu değiştirmediyseniz, en kötü ihtimalle yeniden haritalandırırsınız bir kez daha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kraven -- 16 Nisan 2021; 19:12:35 >

• Çok sağolun hocam ya dediğiniz gibi bugün internet epey sıkıntılıydı onunla alakalı demek ki icimi rahatlattınız360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de s9 ürününü yeni aldım. Yaklaşık 1 haftadır kullanıyoruz cihaz ilk başlarda 141 m2 ölçtüğü evi komple temizleyip %60-70 şarj ile dönüyordu. Bir iki gündür iki oda seçtiğim halde şarjı gözle görülür şekilde çok daha hızlı bitiyor. Mesela şu an sadece salonu yapıyor yarısında diyebilirim şarj %75 e düşmüş anlık yazıyorum. Böyle giderse iki odada şarjı bitip dönecek. Bu duruma ne sebep olmuş olabilir ne yapabilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakim bey -- 17 Nisan 2021; 0:48:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakim bey

Ben de s9 ürününü yeni aldım. Yaklaşık 1 haftadır kullanıyoruz cihaz ilk başlarda 141 m2 ölçtüğü evi komple temizleyip %60-70 şarj ile dönüyordu. Bir iki gündür iki oda seçtiğim halde şarjı gözle görülür şekilde çok daha hızlı bitiyor. Mesela şu an sadece salonu yapıyor yarısında diyebilirim şarj %75 e düşmüş anlık yazıyorum. Böyle giderse iki odada şarjı bitip dönecek. Bu duruma ne sebep olmuş olabilir ne yapabilirim ?

ilk başlarda sessiz mod kullanıp sonralarda max veya güçlü moda geçtiyseniz bunun olması normal.

Orijinalden alıntı: hakim bey

Ben de s9 ürününü yeni aldım. Yaklaşık 1 haftadır kullanıyoruz cihaz ilk başlarda 141 m2 ölçtüğü evi komple temizleyip %60-70 şarj ile dönüyordu. Bir iki gündür iki oda seçtiğim halde şarjı gözle görülür şekilde çok daha hızlı bitiyor. Mesela şu an sadece salonu yapıyor yarısında diyebilirim şarj %75 e düşmüş anlık yazıyorum. Böyle giderse iki odada şarjı bitip dönecek. Bu duruma ne sebep olmuş olabilir ne yapabilirim ?

Haritalamayi önerildiği gibi sessiz modda yapmış olmalısınız. Normal temizlikte farklı modlardan birinde temizlik yaptığınız için sessiz modla karşılaştırma yapmak doğru olmaz.

Yaklaşık 3 haftadır S7 Modelini kullanıyoruz, ilk haritalama biraz uzun sürdü sonrasındaki temizlemeler gayet başarılı, eşimin eli kolu oldu. Bir kaç kere şarj standı bulamadı kapı kapalı olduğu için. Bugün bakalım mop olayını deneyeceğiz ? Umarım servislik bi durum olmaz. İyi forumlar.

James Donkey JD512 512GB | WD Black 2TB 7200 RPM 64MB | MSI MPG Gungnir 100P | EVGA Supernova 1000 P2 80+ Platinum

Alienware 24.5" AW2521HF 240Hz 1080P | Razer Viper Mini | Corsair Gaming K68 Red | Razer Goliathus Speed | SteelSeries Arctis 7
  • tugi74 T kullanıcısına yanıt

Merhaba

Tavsiyeniz üzerine haritayı döndürmüştüm günler önce, temizlik yapmak bugüne kısmet oldu sonuçları paylaşmak isterim. Öncelikle bu cihazın püsküllerde sorun yaşamadığı şeklinde yorum yapmıştım ancak halısız temizlik sonrası bu yorumumda yanıldığımı düşünüyorum.

Aşağıdaki görsel sessiz fan hızında, tam ev temizliği komutuyla haritayı döndürme sonrası ilk kullanım sonucunda oluşan harita. Göreceğiniz üzere cihazın bolca saçma hareketi mevcut. Özellikle yatak odamda ( odada bulunan halı püskülsüz ) bir alana hiç uğramadan temizliği bitirdi.

360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü

Bir sonraki görsel ise şarj istasyonuna tam yanaşmadan durdurup halıları kaldırıp tekrar üstteki koşuldaki gibi çalışma sonrası yaptığı hareketler. Anormal diyecek bir hareket ben göremedim.

360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü

Son görsel ise ilk defa mop haznesini takıp paspas modunda çalıştırma sonucu oluşan harita. Yine anormal bir hareket görmüyorum.

Eğer halılarınızın püskülleri uzunsa hem verimli temizlemiyor hem de temizlik süresi uzuyor. Tek dikkatimi çeken konu 2. temizlik haricinde cihaz salonda çıkarken berjer altına girip o şekilde salondan çıkıyor bir sorun değil yalnızca garipsedim. Halılar cihazın rahatça hareket edebileceği şekilde değiştirilirse daha verimli olacağı aşikar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biostrike -- 17 Nisan 2021; 19:30:12 >

• kallus K kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler yorumlarınız için pesimistlikliğe gerek yok yersiz yere haklısınız genellemek doğru değil en azından şimdilik zaman gösterecek yeni bir cihaz.

Beklentiler ve memnuniyet göreceli bir durum zaten ben s5 max ımı unutamadığım için her şey batıyor olsa gerek, mızmızlanma durumu olmuştur. Biraz attan inip eşeğe binmiş oldum gibi hissediyorum.
    s9 kullanmaya başladığımdan beri koltuk sandalye düzeneğini ayarlamak, kapıları sabitlemek durumunda kaldım ve bana ek yükü oldu.
    Haritada da göstermesine rağmen kapıya, sandalyelere ve kondisyon bisikletine sürekli çarpıyor. Kapılarımı kapatıyor mahsur kalıyor. Haritada ufak bir şeyin yeri değiştiğinde yeni düzene adapte olamıyor, yazılımsal olarak eksiklik bana göre. Toz boşaltımı da çok rahat değil.

Yoksa vakum performansı başarılı. Sessiz güzel çalışıyor. Sessiz ve standart modda bile iyi vakumu var. Mop seviye ayarlaması da iyi çalışıyor.
    Teknik donanımı da var yazılımsal iyileştirmelerle daha güzel bir noktaya gelebilir.

• Selamun aleyküm arkadaşlar
    S7 ve S9 arasında kararsız kaldım.
    En önemli kararsız kaldığım nokta isr s9 alıpta şarj yerine gitmeme sapıtma problemi okudum. Tavsiyeniz nedir?

• T.C.Eylem T kullanıcısına yanıt

Bende S5 kullanıyorum harita da masa, sandalyeler, zigon vs her neyse belli olmasına rağmen bam güm çarpıyor.

• ia3346 İ kullanıcısına yanıt

1.5 aydır S9 kullanıyorum. Bir defa bile şarz ünitesini bulma sorunu yaşamadım.

• S9 haritada hiç bir problem yaşamıyor benim. Hiç bir sandalyeyi kaldırmıyorum ve yerleri değişiyor ama hafif bir dokunup öğreniyor, son hız çarpmıyor yavaşlıyor dokunmadan önce. Yeri değişmeyen mobilyalara dokunmuyor bile. Bilmiyorum mobilyanın rengi, şekli, ayakların boyutu etkili mi acaba bu durumlarda.
    Şu an 67 m2 temizlik yapıyor ve temizliği ortalama 75 dakikada tamamlıyor. İlk taramada bu süre 90 dakikayı bulmuştu.

Tavsiyeniz nedir?

• Geçen hafta burada yazılanları okuyarak S5 modelini aldım. S5 modeline dair pek yorum olmasa da s7 bin mopsuz olanıdır diye düşünüp tercih ettim. Halılarım çok olduğundan mopsuz tercih ettim. 3günlük kullanımdan sonra oldukça memnunum. Genel görünümü oldukça kaliteli duruyor. İstasyonu bulamamama olmadı. İşini bitirdiğinde eksik yer kalmıyor. 110 m2 alanı tek seferde yapıp kendini şarj edip devam etti. Gece çalıştırınca rahatsızlık verecek bir ses çıkarmıyor. Halı kenarlarını tam alamıyor, oraları da dikey şarjlı süpürge ile geçiyorum.

Bir kullanım alanı daha var; eşinize telefonla dışardan ulaşamayınca salonun ortasına yollayıp dikkatini çekebiliyorsunuz 360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü 

Orijinalden alıntı: ramanujman

Geçen hafta burada yazılanları okuyarak S5 modelini aldım. S5 modeline dair pek yorum olmasa da s7 bin mopsuz olanıdır diye düşünüp tercih ettim. Halılarım çok olduğundan mopsuz tercih ettim. 3günlük kullanımdan sonra oldukça memnunum. Genel görünümü oldukça kaliteli duruyor. İstasyonu bulamamama olmadı. İşini bitirdiğinde eksik yer kalmıyor. 110 m2 alanı tek seferde yapıp kendini şarj edip devam etti. Gece çalıştırınca rahatsızlık verecek bir ses çıkarmıyor. Halı kenarlarını tam alamıyor, oraları da dikey şarjlı süpürge ile geçiyorum.

Bir kullanım alanı daha var; eşinize telefonla dışardan ulaşamayınca salonun ortasına yollayıp dikkatini çekebiliyorsunuz  

Farklı kullanım alanları konusunda yalnız değilmişim. 360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü 

Ben genelde, "Robotu Bul" özelliği ile uzaktan eşime sesimi duyurmayı tercih ediyorum. Keşke, dışarıdan ses dosyası da gönderebilsek robota. 360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü 

• ia3346 İ kullanıcısına yanıt

Roborock S5/S6 grubu 58W harcama yapıyor, fan gücü 2000Pa

360 S9 48W harcama yapıyor, fan gücü 2200Pa

Bu değerler temizleme kalitesi için bir şey ifade etmez, bilginiz olsun.

Robotlarda işi yapan ana fırçadır, fan sadece kiri tozu hazneye taşır.

Keşke şu da olsaydı dediğiniz eksik yanı var mı?

Ben de 1.5 aydir s9 kullaniyorum. Robotun kafasının karışması durumunun bazilarinin kullanici hatasi veya wifi kopmasi, puskul veya ince halidir vs. (Lutfen kimse yanlis anlamasin ben de robotu kullanirken cok hata yaptim). 1.5 aylik izlenimlerim sonucunda Ben hersey normalken birkez bile kafasini karistigini gormedim. Evde wifi kesintisi oldugunda kafasi karisabiliyor bu da gayet normal bir durum. Ornegin robotu acar acmaz uzerindeki fis dugmesinden sarja gitmesini istedim ve robot sarj istasyonunu bulamadi cunku robot henuz wifi ye baglanmamisti, ben bunu sonradan fark etmistim. Robotun sacmaladigi durumlardan bir sure sonra hatanin benden kaynaklandigini cok defa gordum. robotu kullanmayi daha iyi ogrendikce, robotun hata yapma ihitimali de gercekten dusuyor. robotun onden ve yandan carptigini gormedim hic. en kotu ufak dokunuş yapip geri çekiliyor. Ancak engel 45 derecesine den gelirse hizli bi sekilde carpabiliyor. Robotun puskullerden veya engellerden kurtulma performansi gercekten muhtesem. Ayrica cihazin ios yazilimi daha stabil calisiyor. Yazilim konusunda kesinlikle gelistirilmesi gerekir. Robota komut verdiginizde algilamasi 4 saniye suruyor (internetim gayet hizli olmasina ragmen). Robotun konumunu uygulama uzerinden biraz gec gosteriyor, bazen hic gostermiyor, uygulamayi kapatip bastan acmak gerekiyor. Sonuc olarak robotumdan coook memnunum. uygulama gecikmesi ile ilgili guncelleme gelmesine ihtiyac var. Sunuda unutmusum, robotun hali guclendirme ozelligi cok gec devreye giriyor. Bazen devreye bile girmeden robot halidan iniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emesef -- 18 Nisan 2021; 12:26:43 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 359360361362363
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.