< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü (674. sayfa)
2 Mobil
-
-
Ben böyle birşey görmedim. 17 Aralıkta Hepsirobottan batarya sipariş verdim. Kargolar karıştı çözüyoruz diye 2 haftadır ürünü kargolamadılar. Cuma günü veriyoruz, pazartesi veriyoruz diye diye 2 hafta oyaladılar.
2 haftada yurt dışından sipariş versem gelirdi. Böyle bir ticaret olmaz. Buradaki yorumlara ve ilgiye aldanıp sipariş verdim. 14 gündür bir ürün gelmez mi, gelmeyi bırak ürün kargoya bile verilmedi. Buradan alışveriş yaparken dikkatli olmanızı öneririm.:
edit : Bugün ücret iadesini sağladılar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanzatu_ -- 29 Aralık 2025; 15:55:4 >_____________________________ -
Elinizdeki eski bataryanın pillerini kaliteni lityum pillerle tamircide değiştirtebilirsiniz. Ben aspilsan pillerle değiştirttim, pilleri pilsitesi'nden aldım, elektronikçiye işçilik parası verdim, eski bataryanın bms devresi kullanıldı. Orijinal bataryası ile ilk aldığımda evi tam ucu ucuna süpürüyordu, şimdi %25 ten fazla şarjı kalıyor temizlik bittiğinde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat18100 -- 29 Aralık 2025; 16:31:59 >_____________________________ -
-
Anıl bey serzenişinde ve şikayetinde haklı, maalesef bir aksilikler zinciri oldu ve kendisi de dahil 25 müşterimizin siparişinde aşırı gecikme yaşandı.
Bu sorunu yaşattığımız tüm müşterilerimizden özür diliyoruz.
Sebeplerinden uzun uzadıya söz etmeye gerek yok, söz konusu sorunu yaşattığımız 24 müşterimize bataryaları yılın son günü kendilerine ulaştı ve kullanmaya başladılar, kendileri ile teyitleştik ve bir anlamda helalleştik. Anıl bey de ücrey iadesi talep etmişti, geri ödemesi derhal yapıldı. Umarım bizi affedecektir bir şekilde.
Bu vesile ile tüm forum üyelerine yeni senede esenlikier ve sağlık, huzur dolu günler diliyoruz.
_____________________________ Akıllı ev robotları bakım onarım
iRobot R5XX, R7XX, R9XX, i7+, S9+ Neato Botvac 85, D5, D7 iLife A9s, Zaco W450, A10S, Ecovacs O950, O960, T8+ Samsung 7900 , Roborock S6MAXV, Narwal, Trifo Lucy, Neabot, Lydsto R1 -
aynı hatayı alıyorum cözum bulabıldınızmi?
çözümü anlatıyorum. Pili değiştirin cihaza reset atın düzeliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetmt -- 10 Ocak 2026; 12:11:52 >_____________________________ -
pili değiştirmeden bulamadım. Düz reset atsak bile belli süre sonra aynı hatayı veriyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ xbox: CounTRy678 -
2022 de aldığım robot süpürge fan motoru arızası verdi. Kendisiyle yolları ayırıyorum. Çok güzel hizmet etti bana. Herkes güle güle kullansın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Firma taraftarı olup kazıklanmaya gerek yok. Hepsi birbirini tokatlasın. Onların ağlayacağınımı sanıyorsunuz. 1 milyar değilde 500 milyon dolar kazansınlar. Üreteci kahkaha atacağına gülümsesin tüketici ağlayacağına gülsün be kardeşim... -
2021’de iRobot almistim. 360 ile arasinda kalmistim. Ali Abi sayesinde iRobot’a yonelmistim. Sifir ariza ve sikinti ile yola devam ediyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ . -
Play store dan 360 uygulamasında yok . Ne yapabilirim acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
-
-
Cihaz sadece 2.4 ghz desteği var, 5ghz desteklemiyor.
2.4ghz ve 5ghz tek SSID kullanıyorsanız, önce 5ghz yi kapatın, robotu ekleyin sonra tekrar 5ghz yi aktif edebilirsiniz.
Wifi Authentication Method ve Protected Management Frames ayarlarınız nedir?
_____________________________ Kırcaali - Jinzifovo - Gletka -
Hocam 2.4 ghz modem. Birden fazla telefonu, bilgisayarı modem olarak da denedim. Sonuc alamadim. Bu arada eskiden zorda olsa baglanirdi. 6 aydir baglanmiyor. Cihazın wifisini hic görmüyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
İlk resimden anladığım bir Wifi ağı görüp bağlanmayı deniyor.
Siz kendi wifinizi görüp şifre giriyor musunuz?
Uygulamadan yeni ağ ekle deyip, kapağı kaldırıp güç ve şarj düğmesine basılı tutunca wifi sıfırlanıyor ve yeni ağ aramaya geçiyor.
Siz tam olarak hangi aşamadasınız? Sırasıyla anlatabilir misiniz, netleştirelim.
_____________________________ Kırcaali - Jinzifovo - Gletka -
Tabi tabii, iki tuşa bir basıp dağıtım moduna alıyorum. Robotu goruyor. Wifi şifresini giriyorum. Fotoda gözüktüğü gibi 3. basamakta kalıyor. Galiba modeme baglaniyor, telefona baglaniyor ama internete bağlanamıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Router arayüzüne girip Wifi Authentication Method ve Protected Management Frames ayarlarınız nedir? Bunları söyleyebilir misiniz?
WPA2/WPA3 Personel yada daha eski bir güvenlik metodu seçmeniz lazım.
Sadece WPA3 seçtiğinizde Protected Management Frames zorunlu oluyor ve robot bu paketleri desteklemediği için ağa bağlanamıyor.
Protected Management Frames ayarı optional olmalı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyaz_Peynir -- 26 Ocak 2026; 13:23:33 >_____________________________ Kırcaali - Jinzifovo - Gletka -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt