Şimdi Ara

360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü (180. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13.417
Cevap
334
Favori
563.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam bende tıpaları iğneyle bir kaç kez deldim su akitma arttı.

Birde biliyorsunuz 2 ayı geçkin süredir mop u çamaşır suyu ile yapıyoruz, ilk etap gözlemleri me göre tıpalarda bozulma yok, bakalım nereye kadar dayanacak.

İyiki elektronik kontrol lü almamışım 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bazen manuel iyidir bencede ama kontrolün elimde olması taraftarıyım :) katkı katmadığım için ben elektronik olsun isterdim ama şu deneyiminizden sonra ufaktan birşeyler katmayı bende deneyeceğim yeter artık :)

Bu arada kanala video şuan yükleniyor (4K yüklendiği için işlenmesi yarını bulur) ufak bir tespitimiz var, su akışının az olduğunu söyleyen kullanıcılara ufak bir püf noktası siz de kontrol edersiniz  

Robot Süpürgeler ile ilgili herşey için kanalımızı takip edin.

Robot Süpürgeler Facebook Grubu
    Robot Kafalar instagram
  • Bu arada hocam, aslında akış hızıni arttırmak için su konulan kabın bir yerinden çok ufak bir delik açılabilir (tıpanın orası olabilir) açık hava basıncı ile su akış hızı artar, dikkat ederseniz siyah tıpa açıkken su akışı hızlı oluyor. Kolay gelsin

Videoyu izleyince nasıl görmem bunu diyeceksin, yarın bekliyorum yorumunu dostum  

Robot Süpürgeler ile ilgili herşey için kanalımızı takip edin.

Robot Süpürgeler Facebook Grubu
    Robot Kafalar instagram
  • Merakla bekliyorum...

Tşkler hocam.Set halinde almak daha mantikli ozaman

Siz yokken ben burada gta san andreas rehberleri okuyordum.
  • güzel şeylerde olmuyor değil 

İyi seyirler efendim...

• Arkadaşlar merhaba bir süredir arayistayim modeller arası sürekli git gel yaşıyorum merkezde xiomi mop pro var, simdi bu 360 s7 yi gördüm ikisi arasinda nasil bir degerlendirme yaparsiniz garanti konularida önemli benim için, 360 sherman in sitesinde 2700 TL ancak stok yok, trendyolda 2800TL sherman satıcısı ne tavsiye edersiniz
  • abu55 A kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, işin içine garanti giriyorsa mop pro yu doğru düzgün yerde 3k 3.2k altına bulamazsınız.360 S7 ve Pro için videomuzu bi incelemenizi öneririm.
    Stokların 15 i gibi geleceği söylenmişti.

https://www.youtube.com/watch?v=GjNaZwoPrvo&feature=youtu.be
  • mali_bu16 kullanıcısına yanıt
    İlk fırsatta inceleyecem ama özeti bile gurur verici bravo 👌
  • merahba

Mop pro ve S7 benzer birbirine ikame cihazlar

360 S7 nin mop sistemi doğal damlatmalı, mop proda elektronik kontrollü su damlatam söz konusu yani bir manuel, diğeri uygulama üzerinden kullanıcı kontrolünde.

Sensör sayılarında S7 10 adet fazla, toz hazne kapasitesinde (tek hanze olarak) S7 580ml / mop pro (2n1 de)300ml

Uygulama içerik zengiliği olarak S7 çok önde, 5adet harita saklama + 5 adet harita anlık hafızaya alma, TR uygumlama ve TR ses paketi vs vs...

Satış sonrasında Xiaomi konusunda çok farklı olumlu/olumsuz tecrübe aktarımlar Xiaomi konusunda mevcut, bir bakarsınız.

360 Sherman özelinde satışsonrası 5-6 aydır artan grafikte makul bir performansta, zamanla artacağını düşünüyoruz.

@oqi S7 uzun dönem detaylı kullanım için bilgileri paylaştığı VİDEO

• Cevaplarınız için teşekkür ederim. Mop kısmı cok aktif olarak kullanacağımızı düşünmüyorum, türkçe uygulama olması güzel, annem kullanacak onun için kolaylık olur.
  • Yer koltuk arası en az kaç cm olması gerekiyor? 180 sayfa var bulamadım :(

Yazmayı unutmuşum;

''Satış sonrasında Xiaomi konusunda çok farklı olumlu/olumsuz tecrübe aktarımlar Xiaomi konusunda mevcut, bir bakarsınız.''

Okuduğunuzda Xiaomi forumunu sorun yaşayanların geneli yazılım kitlenmesi ve anakart sorunları! Yazılım sorunları için firma bazen çok uzun süreler tepkisiz kalıyor, haftalarca sorunun geçmesini bekleyenleriin geri bildirimleri mevcut. Anakart sorunu içinde işin üstadı Ali abi ana firmanın parça paylaşmamasından dolayı çok sorun yaşandığını ifade etmişti.

360 S7 kusursuz mu?!!! HAYIR!! ama yaşanılan bir çok geri dönüşün başlığı üst kapaktaki tırıltı, ana fırça temizliğinden sonra ana rulo apartlarının rulmanının takılmasının unutulması gibi bazıları kullanıcı hatası, bazıları(kapak sesi) üretimsel şikayetler ama hiç birisi robotunuzu kullanamayıp bir kenarda beklemesi anlamına gelmiyor.

Sherman bir çok kullanıcıya Whatsapp üzerinde yazılı, videoyla veya servis davet ederek destek oluyor. Çok önceki bir tarihte bir kaç kullanıcının Wi-fi anten arızası yağadığı için para iadesi ve bire bir değişim yaptığınıda biliyoruz.

Vaktiniz varsa konumuza göz gezdirin memnun olan / olmayan farklı kullanıcıların yorumları mevcut. Her markada olduğu gibi çok doğal bir durum...

Saygılar.

• Gurul kullanıcısına yanıt

• Gurul kullanıcısına yanıt
    Buyur hocam

https://www.youtube.com/watch?v=PbYAhl5UrPA&feature=youtu.be
  • Cevaplar için teşekkürler,

Artık tek sorun stok olmaması. Stok geldiği gibi bir adet yapıştıracağım.

Hocam gerçekten güzel bir çalışma bir tane bile tutsa ağaç ağaç tır.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.