Şimdi Ara

360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü (146. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.398
Cevap
335
Favori
551.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nihayet akşam geldiğimde saat 16:30 da s9 cihazımı çalıştırma imkanı buldum. Sessiz modda, tüm evi ilk defa temizleme komutundan sonra 112 dakikalık çalışma ile tüm evi temizledi ve haritasını çıkardı. Kalan pil düzeyi de %61’di. Tüm evi gezdi. Evdeki mobilyalarımın yüksekliği fazla olduğundan hepsinin altına kolaylıkla girdi. Süpürme ve haritalama işi bittiğinde sensörlerin tozlandığı ve temizlenmesi gerektiği uyarısını uygulama üzerinden verdi. Toz haznesi ise baya bi dolmuştu. Aslında temiz olan evden nasıl bu kadar toz çıktı merak ediyorum. Halihazırda mop fonksiyonunu kullanmadığım için yorum yapamayacağım. Ama diyeceğim şu ki kurutma makinası aldığımda ne kadar memnun kaldım ise robot süpürge için de aynısını söyleyebilirim. Bu markayı seçmemde yardımı olan hepsirobot, malibu, oqi arkadaşlara teşekkürler. Deneyimlerimi kullandıkça paylaşacağım.

360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü

• ShadowOfSpirit kullanıcısına yanıt

Nem pedi olan konuşuyor360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü 

O amaçla kullanmakta mantıklı 360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BMW 116d kullanıcısına yanıt

Nazar değmesin tertemiz haritalama ve ilk deneyim olmuş güzel günlerde devamı gelir inşallah.

• mutu07 M kullanıcısına yanıt

Ellerine sağlık gerçekten değerli deneyimler, benzer testleri dün yapma fırsatı buldum özellikle wifi resetleyip hotspot ile bağladım robotu sonra hotspot kapattım otomatik eski modemi tanıyor yani 1 taneyi hafızada tutmuyor 2. kaydımı da tutuyor hotspotu açıyorum modemi kapatıyorum otomatik ona da bağlanıyor tam tersini yapıyorum otomatik ona da bağlanıyor kaç taneyi hafızada tutuyor deneme fırsatım olmadı evde yönlendirici kullanmadığım için ama...

Kısaca diğer bir eve götürdünüz hotspot yada oranın modemiyle bağladınız sonra eski eve getirdiğinizde ekstra birşeye gerek duymadan otomatik bağlanıyor modem adı ve şifresi aynı olmamasına rağmen daha ne olsun ?

bjQ7 B kullanıcısına yanıt
    AhmtOzdmr A kullanıcısına yanıt

360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü 

"Toz haznesi ise baya bi dolmuştu. Aslında temiz olan evden nasıl bu kadar toz çıktı merak ediyorum."

Bu sözü duyunca mest oluyorum 360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü 

Tozlar hep vardı, ama robotun halıyı döven ana fırçası, vakum için hortum başlık vs gibi kayıplar olmaması ve insanın yapamayacağı kadar sistematik, nizamı temizlik performansı 360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü 

"Ama diyeceğim şu ki kurutma makinası aldığımda ne kadar memnun kaldım ise robot süpürge için de aynısını söyleyebilirim."

Bizim çeyize demirbaş olsun bunalr yahuu kulübümüze bir üye daha yaz @bjQ7 hocam360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü  @AhmtOzdmr sende gelsene360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 14 Ocak 2021; 21:11:40 >

• Robotu power tuşundan kapatmalı mıyım yoksa hep böyle power on mu kalsın?
    Jelatini sökmeye kıyamadım, adamlar güzel yapıştırmış 😆

Hocam çok uzun süre kullanmamak dışında robot hep şarj da kalmalı ki pil optimizasyonu ve sağlığı buna bağlı. Ortalama kullanım koşullarında elektrik faturasına ek yükü 5 tl den bile az360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü 

Benim neredeyse 4 ay olacak halen sökmeye elim varmıyor 360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü zararı yok ki.

+360 S9

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 14 Ocak 2021; 22:42:25 >

Bu alet hangi model?
  • Cihazım salı günü teslim edilmişti dün sessiz modda haritalandirma yaptım ve bugünde oda oda temizlik yaptırdım önce süpürme sonra halıları kaldırıp süpürme silme yaptırdım.Sonuc gerçekten tatmin edici. Hatta yemekten sonra yere dökülen kırıntılar için bir daha çalıştırdım. Özelikle yazın halılar kalkınca çok daha güzel olacak

Yanlız bir küçük sorunum var
    1) Cihaz Duvar diplerinde bulunan süpürgeliklerin üstüne çıkmaya çalışıyor.Biraksam duvarada tırmanacak Bunun bir çözümü var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhannexus -- 14 Ocak 2021; 22:48:49 >
  • dennyy D kullanıcısına yanıt

+360 S9 hocam

• gokhannexus G kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun hocam360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü 

Güzel ve sağlıklı günlerde kullanın inşallah 360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü 

Cihaz S7 sanırım?

Süpürgelikleriniz eğimli değil mi? Bu durumu bir kullanıcı daha yazmıştı ve bende demo S7 pro modelinde de durum aynı. Robot görev yaptıkça haritanızı dinamik olarak revize edecek ve sınırları dahada netleştirip bu durumun ortadan kalktığını göreceksiniz, biraz zaman hocam, az sabır.

Saygılar

• mali_bu16 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler Ben de bu modeli almayı düşünüyorum ama biraz daha bekleyeceğim... Ecovacslar bi gelsin bakalım..
    Teşekkür ederim 💪🏻💪🏻
    Aynen 360 s9

Hayırlısı olsun

Marka modeli ne olursa olsun, bu cihazlar büyük nimet hocam360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü 

Aldığınızda neden bu kadar geç almışım diye pişmanlık duyacaksınız 360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü 

Biliyorum ama bi sefer alınıyor işte.. almışken iyisini alalım diyoruz ...

Kesinlikle haklısınız360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü 

Bir çoğumuzda durum aynı tek atış hakkımız var, hepimiz zor kazanıyoruz... bu ay 4.taksidini ödedim 360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü 

• quote:

Orijinalden alıntı: oqi

Ellerine sağlık gerçekten değerli deneyimler, benzer testleri dün yapma fırsatı buldum özellikle wifi resetleyip hotspot ile bağladım robotu sonra hotspot kapattım otomatik eski modemi tanıyor yani 1 taneyi hafızada tutmuyor 2. kaydımı da tutuyor hotspotu açıyorum modemi kapatıyorum otomatik ona da bağlanıyor tam tersini yapıyorum otomatik ona da bağlanıyor kaç taneyi hafızada tutuyor deneme fırsatım olmadı evde yönlendirici kullanmadığım için ama...

Kısaca diğer bir eve götürdünüz hotspot yada oranın modemiyle bağladınız sonra eski eve getirdiğinizde ekstra birşeye gerek duymadan otomatik bağlanıyor modem adı ve şifresi aynı olmamasına rağmen daha ne olsun ?

İşte bu extra güzel olmuş. İsteyen istediği şekilde çalıştırabilir robotu. Hertürlü farklı evlerde çalışabiliyor zira (eşe dosta götürmeye tanıtmaya-işyerine-yazlığa götürmeye gibi)

Alalı 1 haftayı geçti S7 Proyu şuana kadr gerçekten çok memnunum. Bir sıkıntı çıkmadığı sürece kullanması çok rahatlık gerçekten.

Herkes biliyor ama mümkin mertebe evde shaggy halı olmamalı uzun püsküllü halıları çok sevmiyor zira. Parkede veya ince halılarda dümdüz ilerlerken shaggylerde (bendeki 50mm havlı :) üstüne çıktığına şükrediyorum) biraz zorlanıp zikzaklar çizebiliyor.

Bir de siyah veya çok koyu gri siyah karışık halılarda sorun yaşadım (bilinen bir sorun) bembeyaz bir halıda siyajh bölgeleriniz varsa onlar da da sorun çıkarabiliyor etrafından dönüp ilerliyor.

İnce halı ve parkeler için biçilmiş kaftan gerçekten. 1 haftada vazgeçilmeziniz hale geliyor :)

Çooook çirkin duruyor 360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü 

• 
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.