360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü (146. sayfa)

-
-
Nem pedi olan konuşuyor
O amaçla kullanmakta mantıklı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nazar değmesin tertemiz haritalama ve ilk deneyim olmuş güzel günlerde devamı gelir inşallah.
-
Ellerine sağlık gerçekten değerli deneyimler, benzer testleri dün yapma fırsatı buldum özellikle wifi resetleyip hotspot ile bağladım robotu sonra hotspot kapattım otomatik eski modemi tanıyor yani 1 taneyi hafızada tutmuyor 2. kaydımı da tutuyor hotspotu açıyorum modemi kapatıyorum otomatik ona da bağlanıyor tam tersini yapıyorum otomatik ona da bağlanıyor kaç taneyi hafızada tutuyor deneme fırsatım olmadı evde yönlendirici kullanmadığım için ama...
Kısaca diğer bir eve götürdünüz hotspot yada oranın modemiyle bağladınız sonra eski eve getirdiğinizde ekstra birşeye gerek duymadan otomatik bağlanıyor modem adı ve şifresi aynı olmamasına rağmen daha ne olsun ?
-
"Toz haznesi ise baya bi dolmuştu. Aslında temiz olan evden nasıl bu kadar toz çıktı merak ediyorum."
Bu sözü duyunca mest oluyorum
Tozlar hep vardı, ama robotun halıyı döven ana fırçası, vakum için hortum başlık vs gibi kayıplar olmaması ve insanın yapamayacağı kadar sistematik, nizamı temizlik performansı
"Ama diyeceğim şu ki kurutma makinası aldığımda ne kadar memnun kaldım ise robot süpürge için de aynısını söyleyebilirim."
Bizim çeyize demirbaş olsun bunalr yahuu kulübümüze bir üye daha yaz @bjQ7 hocam
@AhmtOzdmr sende gelsene
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 14 Ocak 2021; 21:11:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 14 Ocak 2021; 22:42:25 >
-
Bu alet hangi model? -
Cihazım salı günü teslim edilmişti dün sessiz modda haritalandirma yaptım ve bugünde oda oda temizlik yaptırdım önce süpürme sonra halıları kaldırıp süpürme silme yaptırdım.Sonuc gerçekten tatmin edici. Hatta yemekten sonra yere dökülen kırıntılar için bir daha çalıştırdım. Özelikle yazın halılar kalkınca çok daha güzel olacak
Yanlız bir küçük sorunum var
1) Cihaz Duvar diplerinde bulunan süpürgeliklerin üstüne çıkmaya çalışıyor.Biraksam duvarada tırmanacakBunun bir çözümü var mı acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhannexus -- 14 Ocak 2021; 22:48:49 >
+360 S9 hocam
Hayırlı olsun hocam
Güzel ve sağlıklı günlerde kullanın inşallah
Cihaz S7 sanırım?
Süpürgelikleriniz eğimli değil mi? Bu durumu bir kullanıcı daha yazmıştı ve bende demo S7 pro modelinde de durum aynı. Robot görev yaptıkça haritanızı dinamik olarak revize edecek ve sınırları dahada netleştirip bu durumun ortadan kalktığını göreceksiniz, biraz zaman hocam, az sabır.
Saygılar
Teşekkürler Ben de bu modeli almayı düşünüyorum ama biraz daha bekleyeceğim... Ecovacslar bi gelsin bakalım.. -
Teşekkür ederim 💪🏻💪🏻 -
Aynen 360 s9 -
Hayırlısı olsun
Marka modeli ne olursa olsun, bu cihazlar büyük nimet hocam
Aldığınızda neden bu kadar geç almışım diye pişmanlık duyacaksınız
Biliyorum ama bi sefer alınıyor işte.. almışken iyisini alalım diyoruz ... -
Kesinlikle haklısınız
Bir çoğumuzda durum aynı tek atış hakkımız var, hepimiz zor kazanıyoruz... bu ay 4.taksidini ödedim
quote:
Orijinalden alıntı: oqiEllerine sağlık gerçekten değerli deneyimler, benzer testleri dün yapma fırsatı buldum özellikle wifi resetleyip hotspot ile bağladım robotu sonra hotspot kapattım otomatik eski modemi tanıyor yani 1 taneyi hafızada tutmuyor 2. kaydımı da tutuyor hotspotu açıyorum modemi kapatıyorum otomatik ona da bağlanıyor tam tersini yapıyorum otomatik ona da bağlanıyor kaç taneyi hafızada tutuyor deneme fırsatım olmadı evde yönlendirici kullanmadığım için ama...
Kısaca diğer bir eve götürdünüz hotspot yada oranın modemiyle bağladınız sonra eski eve getirdiğinizde ekstra birşeye gerek duymadan otomatik bağlanıyor modem adı ve şifresi aynı olmamasına rağmen daha ne olsun ?
İşte bu extra güzel olmuş. İsteyen istediği şekilde çalıştırabilir robotu. Hertürlü farklı evlerde çalışabiliyor zira (eşe dosta götürmeye tanıtmaya-işyerine-yazlığa götürmeye gibi)
Alalı 1 haftayı geçti S7 Proyu şuana kadr gerçekten çok memnunum. Bir sıkıntı çıkmadığı sürece kullanması çok rahatlık gerçekten.
Herkes biliyor ama mümkin mertebe evde shaggy halı olmamalı uzun püsküllü halıları çok sevmiyor zira. Parkede veya ince halılarda dümdüz ilerlerken shaggylerde (bendeki 50mm havlı :) üstüne çıktığına şükrediyorum) biraz zorlanıp zikzaklar çizebiliyor.
Bir de siyah veya çok koyu gri siyah karışık halılarda sorun yaşadım (bilinen bir sorun) bembeyaz bir halıda siyajh bölgeleriniz varsa onlar da da sorun çıkarabiliyor etrafından dönüp ilerliyor.
İnce halı ve parkeler için biçilmiş kaftan gerçekten. 1 haftada vazgeçilmeziniz hale geliyor :)
-
Çooook çirkin duruyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X