Şimdi Ara

36. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı | TÜYAP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu yıl gitmeyi düşünüyorum, güzel isimler var. Bu da böyle bi sohbet konusu olsun

• Cumartesi çalışıyorum ama pazar günü liste kabarık, İlber Ortaylı var mesela... Şuan nasıl bir strateji izlesem diye düşünüyorum imza için
  • O sırayı beklerken yanına birini al da sıkıntıdan geberme..

Bu hafta sonum çok ekşınlı geçecek o imza sıralarında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Centrefolds

O sırayı beklerken yanına birini al da sıkıntıdan geberme..

Bu hafta sonum çok ekşınlı geçecek o imza sıralarında

Kuyrukta kızlar olur boşa yanımızda birini götürmeyelim. 7 isim var ama saatleri çakışıyor artık nasıl yapsam diye düşünüyorum bu kuyruktan çabuk çıkıp diğer isimlere yetişmem lazım

• En güzel kız tavlama mekanı kültürlü bir kaç tane bulursun :P

Gideceğin yazarları bir yazsana. Gözüme çarpmayan varsa diye

• quote:

En güzel kız tavlama mekanı kültürlü bir kaç tane bulursun :P

Gideceğin yazarları bir yazsana. Gözüme çarpmayan varsa diye

Zaten başka türlü okuyan kız bulmak zor

Yılmaz Vural
    Ataol Behramoğu
    Mazhar Alanson
    Hasan Ali Toptaş
    Zafer Algöz
    İlber Ortaylı
    +
    belki gidersem Sinan Meydan
  • En son 4 sene öncekine gitmiştim. Korkunçtu. Bir daha da gitmedim. Gene gitmeyeceğim. Zaten kitapyurdundan yüzde 35-40 indirimle alıyorken ve ayağıma geliyorken gidip de fuardan yüzde 25le alacak değilim.

Aklınız varsa siz de gitmeyin.

Cimri yayınevleri önce fuarda yüzde 40 indirim yapsın, ondan sonra bakarız gidip gitmeyeceğimize.

Getirilen çocukları katmıyorum bile zaten. 4 sene önce gittiğimde bir birinci sınıf çocuğunun şuursuz öğretmenleri önde çocukları arkada ikişerli sırada oradan oraya koştururken gördüğüm bir bakışı vardı ki hala aklımdan çıkmıyor. O kadar muazzep bir bakıştı ki unutamıyorum. Ufacık çocuğa bunu reva görenler bir de marifet işlemişler gibi davranıyorlar.
  • İş bankası, İthaki, Sel Yayınları, Can Yayınları, Dex Yayınları yüzde kaç indirim yapıyorlar? Özellikle ithaki için soruyorum bunu: Toplu alıma ekstra indirim yaparlar mı?

• E-Nazmi E kullanıcısına yanıt
    Evet öyle indirim çok yapılmıyor fakat aradığın her kitabı bulabilme olanağın var. Kitaplarımı imzalatmak ve sohbetetmek için gidiyorum bende.

• quote:

Evet öyle indirim çok yapılmıyor fakat aradığın her kitabı bulabilme olanağın var. Kitaplarımı imzalatmak ve sohbetetmek için gidiyorum bende.

Valla bu tarz kitap imzalatmaların benim açımdan hiç bir kıymet-i harbiyesi yok. Bir yazar kitabını tanıdığı birisine imzalarsa değerli olur sıraya girmiş 500 kişiye değil.

Tabii siz tatmin oluyor olabilirsiniz ki bu da gayet makul ama dediğim gibi bence manasız. O yüzden fuar o çekiciliğini de yitiriyor.

Bir de internette olmayan bir şey yok. Fuar alanı istediği kadar geniş olsun Türkiye'deki satışta olan 200.000 farklı kitabı oraya koyamazlar.

Ama şunu da diyeyim beni asıl bezdiren kalabalık ve çocuklar. O kadar kalabalık olmasa ya da hadi olsun çocuklar olmasa ben de havasını solumaya giderdim indirim az demeden.

• Valla evde kitap bol, ama indirimler yüksekse gidebilirim. İş Bankası ne kadar yapıyor bilginiz var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Anadolu Hayat Bireysel emekliliğiniz varsa işbankası +%15 daha indirim yapıyor bilginiz olsun. Kartınızı göstermeniz yeterli

• Bugün giden var mı? İndirimler nasıl?
  • 3 senedir gidiyordum. Netteki fiyatla aynı veya daha pahalı. Gidip hammallık yapmaya gerek yok. Gidilirse anca imza için gidilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrnick

3 senedir gidiyordum. Netteki fiyatla aynı veya daha pahalı. Gidip hammallık yapmaya gerek yok. Gidilirse anca imza için gidilir.

Hiç mi "vay be ne indirim yapmışlar" dediğin bir indirim olmamış? Şahsen evde 2 kutu okumadığım kitap var onları okuyacağım, bu fuara sadece imza için gidiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus626emre

Valla evde kitap bol, ama indirimler yüksekse gidebilirim. İş Bankası ne kadar yapıyor bilginiz var mı?

Facebook hesaplarında yazdıklarına göre %25. Rezalet. Kitapyurdunda zaten %35, üstüne bir de özel indirimin varsa %40. Niye gideyim ki fuara?
  • Bugün gittim, gayet memnun kaldım. İndirimler konusunda çok bi beklenti içine girmezseniz gayet keyif alabilirsiniz.
  • Ben de bugün gittim zevkliydi gayet.

Kırmızı kedi'de Ali Türkşen vardı çok kısa sohbet edebildik çok memnun oldum tanışmaktan. Hocalara geldik çok yoğun ilgi gördü uzaktan gördüm. İlber Ortaylı geldi ama maalesef kaçırdım.

Bunun yanı sıra Can 30, İş Bankası 25 ve geneli 25 indirimliydi. Bir tek sanırım baktıklarımdan İletişim ve Doğan 20 ydi. Bazı yazarların set olarak satılma durumu da vardı uygun fiyata. Cengiz Aytmatov'un 3 kitabını 10 liraya aldım mesela. Agatha Christie / Dan Brown kitaplarında 3 al 2 öde vardı satılan standda. 50 indirimler de var nadir de olsa ben Türk Tarih Kurumu yayınlarında gördüm mesela.

Olumsuz yan olarak çok fazla çocuk geldiği için zaman zaman gürültü artıyor ama böyle olumsuzluğa can kurban, yeter ki kitaplarla içli dışlı olsunlar. 2 kere de elektrik kesintisi oldu kısa süreli. Giriş ögrencilere ücretsiz bu arada.

Tabiki internetten 40 indirimleri kovalayabilirsiniz ama ben gidip görüp seçerek almayı daha çok seviyorum 1-2 lira fazla versem de. Daha önce kırışmış gelen, hasar görerek eve gelen kitaplardan çok başım ağrıdı artık uğraşmak istemediğim için böyle yapıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andy Selva -- 5 Kasım 2017; 19:10:16 >

• Andy Selva kullanıcısına yanıt
    Şahsen ben de çok memnun kaldım ama ufak tefek çocuklar olmasa daha güzel olur, hele bebek arabasıyla falan aman
  • çok çoluk çocuk vardı evet ama yine de güzeldi. bu arada kaliteyi epey düşürmüşler. her taraf 10 yaşında kızların okuduğu saçmalıklarla dolmuş. sahaf kısmı yine derli topluydu oradan işimi hallettim. yılmaz vural,zafer algöz,can yılmaz'la tanışma imkanı; ilyas salman,ilber ortaylı gibi isimleri de görme imkanına sahip oldum.

ve kitap fiyatları da hiç ucuz değil. internetten almak daha avantajlı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.