Şimdi Ara

36 Saat Kesintisiz Uyudum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Malum yasaklar dolayısıyla hepimiz evlere kapandık. Bu durum benim gibi uyumayı sevenler için fırsat oldu. Ben uyumayı çok severim, o kadar severim ki, uyuduğum zaman uykum bölünmemesi için tuvalete bile gitmem. Uyduğum esnada evde yangın çıksa, deprem olsa veya hırsız girse bile asla uyanmam. Bu Cumartesi günü gece 23.00'te uyumaya başladım ve bu sabah 05.00'te ancak uyandım. Bu sırada hiçbir şekilde tuvalete gitmedim ve su içmedim. Gayet rahat uyudum ve tatil diye de daha güzel uyudum. Siz olsanız en fazla kaç saat uyurdunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 16 saat uyudum en çok o da 3 gün hiç uyumamıştım 36 ne hocam ayı mısınız?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • adebisimisali A kullanıcısına yanıt

Keşke ayı olsaydım. Ayı olmak bambaşka, kira yok, fatura yok. Ayı olunca sıkıntısız bir hayatta uyuyorsun. 

• Vay be abi Hayat size zor asgari ise daha da zor ama ayı gibi uyuyorsun nasıl çalışıyorsun

• Senelerdir çalışırsan benim gibi uyuma hastası olabilirsin. Zaten ayı gibi uyuma nedenim de bu.

• Ne mutlu sana ben bit osursa uyanıyorum. Dışarda parka köpek getirenler yüzünden 10 kere uyanıyorum. O an elimde makineli tüfek olsa hepsini öldürürüm. Sabahın sekizinde milleti uyandıran şerefsiz yaşamasa da olur.

• Her gün 9-10 saat vakit ayırmaya çalışırım uykuya. Ama rekorum 13-14 saat falandır. 36 saat nasıl uyudun yav. 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Günde 5 saat uyusam ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dovahkiin kullanıcısına yanıt

Hocam bi dahakine noter ekibi çağırarak rekorlar kitabına girmeye çalışacağım. Belki o zaman herkes daha iyi anlar. 

• Maşallah 3 gün uyumazsın artık

• 20 saat uyumusum bir kere. Zaman algisi yok olmuştu valla

• Benim rekorum 20 ancak gün içinde işlerim olmazsa rahat 14-15 saat uyuyabilirim.
  • Hadi yine iyisin 2 günlük oruç bitti bile

• Ben hayatımda maksimum 10 saat uyudum aga nasıl başarabiliyon hiç mi tuvaletin falan gelmedi yae

• Ben 6 saati geçiremiyorum 10 saat uyumak isterdim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.