Şimdi Ara

35TL USB Karakter LCD Kartı-ANAKART ve İŞLETİM SİSTEMİ SEÇMEZ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
8.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LCD Paneller son derece pratik ve kullanışlı

Yaptığım moddan bir kaç resim

35TL USB Karakter LCD Kartı-ANAKART ve İŞLETİM SİSTEMİ SEÇMEZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ufocu -- 20 Haziran 2008; 21:38:36 >

• Eline sağlık çok güzel olmuş güle güle kullan. Birde montaj bitince yada bittiyse önden yakışıklı resimler çalışırken :) .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agent_WD40 -- 20 Haziran 2008; 23:39:15 >
  • Devamı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ufocu -- 20 Haziran 2008; 21:40:25 >

• Süpersin Hasan ne diyim, bu kasa beni bir de kızılötesi alıcı yapmaya zorlayacak sanıyorum. :)
  • Son iki resim LCD Çalışırken

YAPIMDA YAYINDA EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜRLER.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ufocu -- 20 Haziran 2008; 21:42:18 >

• HTPC&GAME&MULTİMEDİA Sistemimi aşağıdaki linktede görebilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_20043054/mpage_8/key_//tm.htm#24185011
  • güzel olmuş
  • gerçekten güzel olmuş
  • tebrıkler-ozendım
  • Güzel olmuş, uygun bir klavye ile G15 yapılabilir. Bence bu lcd'lerin en uygun yeri klavye.
  • Selam, elimde forumdan bir arkadaştan aldığım 20x4 lcd var ancak anakart uyumsuzluğu nedeni ile düzgün çalışmıyor. Yollasam USB 'ye ne kadara çevirirsiniz?
  • Özel mesajla yolladım detayları.

quote:

Orjinalden alıntı: mscsi

Selam, elimde forumdan bir arkadaştan aldığım 20x4 lcd var ancak anakart uyumsuzluğu nedeni ile düzgün çalışmıyor. Yollasam USB 'ye ne kadara çevirirsiniz?
  • usb kontrol devresinden bende almak istiyorum fakat 45ytl lik monteli kitte buzzer dahil değil demişsin bana herşeyi eksizsiz lazım yani usb kablo ve lcd display haricinde kalan herşeyi istiyorum buzzer, potans, varsa on/off butonu yani devreyi full aksesuarlı istiyorum.
  • @expert_ yanıtladım.
  • Merhaba, media center isletim sistemi kullanıyorum ve Spectra HTPC kasam var. Kasamın ön yüzündeki LCD eğer media center a girmişsem oradaki ses seviyesi, kalan süre, geçen süre vb. bilgileri gösteriyor. Acaba bu LCD dede aynı özellik mevcutmu? Yoksa sadece programından girdiğimiz ısı,hava durumu,rss vb şeylerimi gösterebiliyor?
  • :Aynısı ve daha fazlası mevcut pluginlerle sağlanabiliyor. Tek dezavantajı üzerinde bilmem ne markası yazmıyor olması. :)
  • süper yaw
  • Ben daha önce hiç kullanmadım. Bu lcd de neyleri gösterebiliyoruz. tüm bileşenlerin ısı durumu veya CPU kullanımı gibi özellikleri görüntüleyebiliyormuyuz.?
  • Evet dediğin herşey ve daha fazlası (hava durum sunucularından bulunduğun şehrin hava durumu ve 5 günlük tahminler, ebay üzerindeki açıkartırmalarına ait bilgiler, v.s v.s.).

quote:

Orjinalden alıntı: Cüneyt Aykaç

Ben daha önce hiç kullanmadım. Bu lcd de neyleri gösterebiliyoruz. tüm bileşenlerin ısı durumu veya CPU kullanımı gibi özellikleri görüntüleyebiliyormuyuz.?
  • GÜZEL CİHAZ BU FİYATA UYGUB
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.