Şimdi Ara

35k ile 110klık bölüm gideceğim baskılar inanılmaz fazla..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
1.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne yapam gençler bir el atın.. ygs 30k mf 3 4 35k sıralama var düşündüğüm yer 110k ile kapatmış herkes bana intihar edecekmişim gibi davranıyor.. Yardımları bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrshayberr -- 27 Temmuz 2012; 11:59:14 >

• gidiyorsan git arkadaşım 1.lik ile girersin o bölüme :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mutlu olmadıktan sonra uzaya gitsen kime ne faydası var ?
  • Aga hangi bölüme girmek istiyorsun ? olmadı pm at merak ettim.
  • hangi üni. ve hangi bölüm çok merak ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: mrshayberr

Ne yapam gençler bir el atın.. ygs 30k mf 3 4 35k sıralama var düşündüğüm yer 100k ile kapatmış herkes bana intihar edecekmişim gibi davranıyor.. Yardımları bekliyorum..

Puana göre tercih yapmak bu devirde çok büyük cahillik. İstediğin yer isterse 500 bin olsun vazgeçme derim. Bu işin sırrı sevdiğin yeri okumaktan geçer.
    Yanlış tercih 2 yılı yanlış üniversite 4 yılı yanlış meslek ise bir ömrü götürür bunu sakın unutma.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Osmaniye Korkut Ata Üni Elektrik Elektronik Mühendisliği istiyorum oralıyım ora yazacam tek tercih...
  • bu arkadşın mesajının saati gösteren yerde neden gülen yüz var

ilk mesajında...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shakir@ -- 27 Temmuz 2012; 2:21:52 >
  • quote:

Ne yapam gençler bir el atın.. ygs 30k mf 3 4 35k sıralama var düşündüğüm yer 100k ile kapatmış herkes bana intihar edecekmişim gibi davranıyor.. Yardımları bekliyorum..

hocam etme eyleme tamam sevdiğin bölümü oku ama 35 k sıralama dıyosun gıt ee yi baska yerde oku. kafana sık daha iyi tamam memleketten ayrılmakta istemiyo olabilirsin ama hayata er geç atılacan bi şekilde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erciyesharita

quote:

Puana göre tercih yapmak bu devirde çok büyük cahillik. İstediğin yer isterse 500 bin olsun vazgeçme derim. Bu işin sırrı sevdiğin yeri okumaktan geçer.
    Yanlış tercih 2 yılı yanlış üniversite 4 yılı yanlış meslek ise bir ömrü götürür bunu sakın unutma.

Çok güzel yazmışsın bende işte böyle düşündüğüm için birde diğer şartlar bana çok uygun üni kalitesi bölüm kalitesi fazla ilgilenmedim kendi çapımda zaten belirli bir yol haritam var ama bu haritayı bizim aile pek sallamıyor üste bana sallıyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: shakir@

bu arkadşın mesajının saati gösteren yerde neden gülen yüz var

ilk mesajında...

gülen yüz mü ben onu kararsızlık anlamında koydum :S olarak yani gülen ifade gibi değil sanki o..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightmare06

quote:

hocam etme eyleme tamam sevdiğin bölümü oku ama 35 k sıralama dıyosun gıt ee yi baska yerde oku. kafana sık daha iyi tamam memleketten ayrılmakta istemiyo olabilirsin ama hayata er geç atılacan bi şekilde.

Böyle diyende çok %60 kendi memleketim %40 puanımın yettiği ideal bir ee olarak kararsızım da aslında tamda emin değilim..
  • Çukurova Üniversitesinde de okuyabilisin.Hem evine yakın hemde güzel üniversite.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ne[M]esis

Çukurova Üniversitesinde de okuyabilisin.Hem evine yakın hemde güzel üniversite.

gelir mi acaba bir ara düşünür gibi oldum ama gelmez diye çıkardım kafamdan...
  • quote:

quote:

ilk mesajında...

gülen yüz mü ben onu kararsızlık anlamında koydum :S olarak yani gülen ifade gibi değil sanki o..

Hepimizde not kağıdı varken sen nasil oraya smile ekledin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım bilgisayar mühendisliğini seç, hem özel hem de devlet için daha önü açık. İleride pişman olmazsın. Bana güven.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpLendoR- -- 19 Ağustos 2012; 1:32:31 >
  • quote:

quote:

quote:

ilk mesajında...

Hepimizde not kağıdı varken sen nasil oraya smile ekledin...

Konuyu açarken yukarda smi seçenekleri var olumsuzluk ve kararsızlık bildireni seçtim de konu nereye geldi :D

• odtü, boğaziçi,itü dışındaki üniversitelerin hangisinde okursan oku hiçbir fark olmaz.

peki sen hiç osmaniye ü. inceledin mi gezdin mi nasıl bir yer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpLendoR-

istiyorsan git eminim seneye bu zamanlar çok mutlu olursun :)

inşallah ya
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.