Şimdi Ara

359. dönem (mayıs 2015) Kısa Dönem,Uzun Dönem ve Yedek subay aday adayları (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.743
Cevap
29
Favori
116.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Devrecilik kaldımı artık :)) Sert çıkın uzun dönemlere akılları başlarına gelir.O seni şikayet edemez kendide kullanıuyor sende onu et komutan göz yumarsa bimere 3-4kişi şikayet edin görürüm ben onları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

Devrecilik kaldımı artık :)) Sert çıkın uzun dönemlere akılları başlarına gelir.O seni şikayet edemez kendide kullanıuyor sende onu et komutan göz yumarsa bimere 3-4kişi şikayet edin görürüm ben onları.

Hocam bölükte benle birlikte 2 kısa dönem var. Zaten 3 hafta kaldı ağustosa, uğraşmaya değmez.
    Burda komutanlar bizden yana da değil. Durum böyle ne yazık ki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpegoo11

quote:

Orijinalden alıntı: mltfeyzo

Süreler değişiti.31 ağustos son gündür.Bu tarihe kadar başvurursan kasımda askersin.

30 agustos olmus ya nerden ogrendin ben baktim 15 agustos diyoda

Onlar değişmiş site yenilendi diye eski tarihleri koymuşlar.
  • Fenomenon kullanıcısına yanıt
    Zaten devreciligin olması tamamen komutanlarla alakalı . devreciligin izin veren komutanların olduğu yerdeyseniz askerde sıkıntı cahil insanlarla uğraş dur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yahya90

Omer ordadami yazici oldun kastamonuyu cok ariyorum bornovaya geldigim gunden itibaren. Kastamonuda koguşcu olmak iyiydi nazim abiyle

İdari işlerde yazıcıyım. Sınırsız dışarı çıkış iznim var. Keyfim, halim yerinde çok şükür. Yüzlükle voleybol oynuyoruz akşamları :). Daha iyisi şamda kayısı :D.

• 5-1 ler olarak çabuk gelinde rahatlayalım artık

• atarsa 107:)

• G.antep in küçük bir ilcesindeyim. İlçe jandarmalar alaya gore çok rahat. Kantinciyim atarsa 105. Saygılar.

• bende 358 im arkadaslar.simdiden herkese hayirli teskereler.konya 3.ana jet ussundeyim.safak atarsa 56.safak azda olsa cokta olsa bitene kadar derdi ayni o yuzden suan cokmus diye uzulmeyin

• Arkadaşlar hiç ama hiç takmayın. Emin olun 5 ay cabucak gecicek daha otogara gitmek için bineceğiniz belediye otobüsünde herşeyi unutacaksiniz :) ee ama bunu o otobuse binince anliycaksiniz yoksa icerde vakit gecmiyooooo :D tabi gecmez diyorduk ama bitti geldik birde ustune 1 ay gecti :D

Tabi benimki lojman kantinci oldugum icin sivillerin,coluk cocugun arasinda askerlikten ziyade esnaflik gibi gecti cok sukur :) Inanin komutanlar lojman bolgesinde cok samimi ve iyi insanlar ama iste askeri bolgeye girdiklerinde, görev alanlari oldugundan dolayi onlara da hak verin.. ben inaniyorum,kesinlikle korku toplumu,monoton tipler yaratmak istemiyorlardir (en azindan benim komutanim "artik abi dememi istiyor" ve diger alisveris yapan komutanlar) ancak bir ton mal ve gereksiz tip yuzunden kurunun yaninda yaslarda yaniyor tabiki :)

Ankara 4.ana jet ussundeki kardeslerime 357 dedelerinden selam olsun :D

Not:bir sure direndim ama sonra goruldugu uzere kurdugum cumleler uzun donemlerin argosuna kaydi :D baba yatar safak atar, ses kes safak dinle atarsa 34,dedenin torundan arzulari,ayik olun falan da filan gibi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 17 Temmuz 2015; 11:21:06 >

• Atarsa 104

• quote:

Orijinalden alıntı: Fenomenon

Atarsa 104

• izmir urla ya düşen varsa yardımcı olabilirim. 357.dönem dedeniz
  • atarsa 100 :)

• vay beee.. 357 dönem oldu mu yav..

307.KSD den herkese slm olsun..
  • Beyler Kayseri İl Jandarma hakkında bilgisi olan varmı? Varsa biraz bahsedebilirni nasildir zormudur kolaymidir?

• atarsa 95 beyler sasırmayın :)

• Isparta Dag Komando Yedek Subay Astegmen döte geldik iletişim instgr: cetin.tas.33

• Atarsa 86 beyler

• quote:

Orijinalden alıntı: yahya90

Bu arada bende usta birligine bornova 10. Jan. Egitim alayina geldim cok sikintili bir yer ust rutbeli komutanlar cok sikintili hizmet muhafizdayim koguslar 60 kisilik tuvaletler vs cok pis yemekler iyi degil bulasiklar iyi yikanmiyor carsi 2 haftada 1 kez surekli ekstra is kitliyorlar allah yardimcimiz olsun benim icin iyi yani telefonu geldigim ilk gunden beri rahatca kullaniyorum ve degistirici onbasi oldum aksam 7 sabah 7 calisiyorum nobet tutmuyorum ramazan icin en kral gorev benimki diyebilirim ama kastamonudaki acemilik cok iyiydi otel gibi kalirdi 6. Boluk buraya kiyasla boluk komutani serkan sariyi bile ozledim herkese selam olsun hayirli tezkereler

Kardeşim bende 6. Bölükteydim serkan sarı sato metin uzman vayy be yaz bana buradan

• 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.