Şimdi Ara

356. Dönem (AĞUSTOS 2014) Kısa Dönem, Uzun Dönem ve Yedek Subay Aday Adayları (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.163
Cevap
122
Favori
573.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yeappa

Son yoklamaya tabi Yedek Subay aday adayi
    356. Agustos Celbi +1

Sistem Muhendisligi

Selam arkadaşlar bende dün bozdurdum tecili. Ağustosta askeriz. Konuyu da şubede sarı bi javacı çocuk vardı sanırım @yeappa söyledi. Umarım kısa dönem çıkar.

356. Dönem Yedek Subay Adayı
    Uzun Dönem: Hayır
    Komando: Hayır
    Meslek: Bilgisayar Mühendisliği
  • quote:

Orijinalden alıntı: que13

quote:

Orijinalden alıntı: yeappa

Son yoklamaya tabi Yedek Subay aday adayi
    356. Agustos Celbi +1

Sistem Muhendisligi

Selam arkadaşlar bende dün bozdurdum tecili. Ağustosta askeriz. Konuyu da şubede sarı bi javacı çocuk vardı sanırım @yeappa söyledi. Umarım kısa dönem çıkar.

356. Dönem Yedek Subay Adayı
    Uzun Dönem: Hayır
    Komando: Hayır
    Meslek: Bilgisayar Mühendisliği

Tüm askere gitcek arkadaşlara hayırlı teskereler
  • quote:

Orijinalden alıntı: gecelerin yargıcı_10

6 ay gibi önemli fark var aralarında birkere. Zaman senin için değerliyse kısa dönem askerden döndüğünde 6 ayda çok şey yapabilirsin. Kısa gittiğine sevinirsin. Diğeride tam 1 yıl. Gittiğin yere göre çok güzel de geçebilir bir yıl, çarşı yüzü insan yüzü göremeyeceğin bir yerdede görev yapabilirsin bir yıl. Beklentilerine bağlı herkesin hayattan. kısa yada uzun önce hayırlısı olsun inşallah.

Kesinlikle katılıyorum sana. kısa uzun önce hayırlısı olsun inşAllah. Askerlik şubesinde ben uzun dönem seçeneğine hayır ı işaretlediğimde ihtiyaca göre uzun seçebildikleri ve diploma notlarına göre seçtiklerini söylediler, ama herhalde öncelik evet diyenlere göre seçilecektir. evet diyenler seçildikten sonra hayır diyenlerden lisans dipolama ortalaması ve boy kiloya göre , ben daha önce kayseri talas hava ulaştırma komandosu olarak seçilmiştim. ön linsas okurken sonra lisans a geçince tecil ettirmiştim. AYNİ YER ÇIKMAZ DİYORLAR BAKALIM. hayırlısı artık neresi olursa farketmez kötü yere düşersin komutanın iyi olur çok iyi yere düşersin komutanın kötü olur vs Allah'ın iziniyle... Hakkımızda hayırlısı. gidip geleceğiz inşAllah.

• Dün bir belge almak için şubeye gittim. En son kağıtları imzalattığımız asteğmen bana sana uzun dönem çıkma olasılığı yüksek dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buongiorno -- 16 Mayıs 2014; 14:13:20 >
  • Merhaba Arkadaşlar,
    Askere gitmeden ne kadar önce işten ayrılmalıyız ? Herhangi bir yasal koşul var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: buongiorno

Dün bir belge almak için şubeye gittim. En son kağıtları imzalattığımız asteğmen bana sana uzun dönem çıkma olasılığı yüksek dedi

Dostum bu kadar mezuniyet bilgilerinde elbette ihtimalin yüksek, kısa gitmek istiyorsan 30 Hazirana kadar şubeye müracaat et mezuniyet not ortalamanı 0,00 olarak girmesini söyle bu şekilde işlem yapıyorlar, bu durumda olan arkadaşlara da öneririm.
  • ggokhangg G kullanıcısına yanıt
    her ne kadar bir muamma olsada eger kisa istiyorsaniz not ortalamanizi 0 yazdirmaniz birde kilonuzu fazla yazdirmanizda fayfa var. Sizde farkettiyseniz astegmenler her meslekten ve cevreden var ama hic biri sisman degil.
  • quote:

Dün bir belge almak için şubeye gittim. En son kağıtları imzalattığımız asteğmen bana sana uzun dönem çıkma olasılığı yüksek dedi

Sen uzun dönem hayır dediğin halde sana neden uzun dönem çıkma olasılığı yüksek dedi ki , boy kilo lisans ortalamalarından dolayı mı, asteğmen bunu nerden anlıyor :)
  • quote:

hocam benim belgeleri onaylayan asteğmende sen uzun istesen kesin çıkardı sana dedi. Sanki yanlış yapmışım gibi bi ses tonuyla söyledi. İçime kurt düşürdü valla

Arkadaşlar dil belgemi vermedim kısa istediğim için sizce gidip ekleteyim mi? bi faydası olur mu bana?
  • Benim anladığım ordaki herşey extra avantaj sağlıyor.

Anne baba ayrı olanlar,sağ olmayanlar,şehit yakınları

Okulda derece yapmışlar,İngilizce olarak üst seviye puan almışlar.Bunlar uzun çıkmasında işlem sırasına göre önem arzediyor sanırım.

Bu maddelerden 1-2 sine sahip olanlara Uzun istiyorsa uzun direk çıkacaktır.Komutana sorduğuma göre kısa isteyene uzun çıkması gibi birşey artık yokmuş.Belki adam Boğaziçi Elek-Elektronik bitirmiş.O dönem başvurunlardan da yeterli sayıda uzun için elek-elektornik başvuran olmamışsa çıkabilir diğer türlü çıkmaz büyük ihtimal

Uzun çıkmasındaki kıstas Ordu ihtiyacı sonra yukarıdaki nedenlere haiz olanlara bakılıp onlara öncelik veriliyor.Başka mantıklı bir açıklaması yok zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekinci34

Merhaba Arkadaşlar,
    Askere gitmeden ne kadar önce işten ayrılmalıyız ? Herhangi bir yasal koşul var mı ?

silusu yerler aciklanmadan vermedikleri icin yerler aciklandigi anda gidip alirsin silusunu o sekilde ayni gun isten cikarsin.
    2 senedir bende calisiyorum silus disinda bir evrak vermiyorlar kidem tazminati icin bekliyorum bende tmmuzu.
    aciklandigi an cikacagim isten.

uzun donem gidecegim ben ehliyet yada calistigim isyerinden bonservis tarzi belgeyi evraklarami ekletmeliyim yoksa askere giderken yanimdami goturmeliyim acaba?
  • eagle_beagle kullanıcısına yanıt
    kardeş yaş 25 meslek inş muh ikamet istanbul kısa dönem evet uzun dönem hayır kütük erzincan aynı yerede düşeriz artık ağustos da :d
  • onur.dulger O kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum neye göre diyor ama lisans ve master ortalamalarım oldukça yüksek ve iki bölüm birden okudum bir de IELTS belgesi verdim ki ordan aldığım puan da 90'a denk geliyor. Buna göre demiştir sanırım. Boyum 1.81 kilomda 68 bu arada :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buongiorno -- 16 Mayıs 2014; 18:54:06 >
  • oGuxXx* kullanıcısına yanıt
    Bana hiç bir faydası yok bunun dediler. Ben de o zaman neden madde olarak koymuşsunuz dedim, kurallar gereği dedi.
  • Merhaba,
    Ben asker öğretmenlik için başvurdum.
    25 Temmuz tarihinde yerlerimiz belli olunca, adresimize herhangi bir belge gelmesini bekleyecek miyiz ?
    Yoksa e-devlet üzerinden alınan sevk belgesi ile gidip teslim olabilir miyiz ?
    Teşekkürler.
  • AsosyalBilgisayar kullanıcısına yanıt
    Benim agustos 1 de 2 sene olacak ve 15 gun izin hakkim olacak.gitmeden izin parasinida almak istiyorum :) o yuzden sordum.benimde ehliyet var ama belgeyi vermedim subeye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: swordfish666

Merhaba,
    Ben asker öğretmenlik için başvurdum.
    25 Temmuz tarihinde yerlerimiz belli olunca, adresimize herhangi bir belge gelmesini bekleyecek miyiz ?
    Yoksa e-devlet üzerinden alınan sevk belgesi ile gidip teslim olabilir miyiz ?
    Teşekkürler.

e-devlet üzerinden sülüsünü alabilirsin.
    Şubedeki memurlar uğraşmamak için döne döne söylediler zaten buraya gelmenize gerek yok e-devletten alın diye.
  • elmariacci kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevap için. Peki benim ne zaman görev yaptığım okula ücretsiz izin dilekçesi yazmam gerekir ? Bilginiz var mı ?
    Bir de, birliğimize teslim için kaç gün süre verirler ?
  • swordfish666 kullanıcısına yanıt
    hocam o konuyu bilmiyorum bilen arkadaşlar varsa size yardımcı olurlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyrant5

kardeş yaş 25 meslek inş muh ikamet istanbul kısa dönem evet uzun dönem hayır kütük erzincan aynı yerede düşeriz artık ağustos da :d

Sen yıllar önce kaybolan kardeşim misin mübarek.. Herşeyimiz aynı çıkmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.