Şimdi Ara

355 TL NASIL KATLANIR. (iş fikri)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
2
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

multi milyoner ben battım :D 355 tl , 55 kuruş param var sıfırdan başlıyorum fikirlerinizi bekliyorum.

not:haram işlere tövbe etmeyi düşünüyorum bi hayrını göremedim zira bir geldi bir gitti anlamadım .

mesela 50 kuruşa bimden su alıp sokakta 1 liraya satmak gibi fikirlerde olabilir veya internet üzerinden kazanç fikirleri et ve et ürünleri tekliflerine açık değilim

• Haramdan uzak dur zaten katlanır.
  • Adam suyun 50 kuruş olduğunu sanıyor. Hocam sana gelmez o işler git büyük oyna.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SemhDkmen

Adam suyun 50 kuruş olduğunu sanıyor. Hocam sana gelmez o işler git büyük oyna.

elimdeki sermaye bu ne kadar büyük oynayabilirim en azından helal olarak.. haram derseniz hiç çalışmadan kaybettiğim parayı ve daha fazlasını başkalarını yiyerek kazanabilirim ama bu paranın hayrını göremeyeceğim gibi binbir insanın ahını almak.. çıkıyor aheste aheste..
  • iddaa oyna

• quote:

Orijinalden alıntı: Shewawest

iddaa oyna

çöpe atacak param yok.

spor klübüm yok mac alıp satmıyorum mac sonuclarını bilemedigim icinde şansa felanda inanmıyorum.

zaten helal yoldan kazanmak istemiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BankerBilo007

quote:

Orijinalden alıntı: Shewawest

iddaa oyna

çöpe atacak param yok.

spor klübüm yok mac alıp satmıyorum mac sonuclarını bilemedigim icinde şansa felanda inanmıyorum.

zaten helal yoldan kazanmak istemiştim.

nick + konu uyumu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sa
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ortak bul saglamindan :)
  • Sana nasıl zengin olduğumu anlatayım: Cebimce vakti zamanında 1000000 lira vardı. Tabi şimdiki paraya göre düzeltelim biz para değerlerini. 1 TL vardı bende. Gittim buna marketten 1 elma şekeri aldım. Ardından bu elmayı yoldaki saftirik bir çocuğa 2 TL'ye sattım. Bu 2 TL ile markete gidip 2 tane elma şekeri aldım. Bunları da yoldaki saftirik 2 çocuğa 2'şer TL'den sattım. Elimde oldu 4 TL. Neyse böyle böyle elimde yanlış hatırlamıyorsam 2048 TL olmuştu. Ardından bir haber geldi. Annemin halasının yeğeninin karısının amcaoğlunun kuzeninin kocasının teyze kızının facebook arkadaşının dedesinden 5-10 trilyon kadar bir miras bana kalmıştı. Çünkü bir bayramda bu dedenin elini huzurevinde öpmeye gitmiştim. Beni çok sevmiş. O yüzden tüm mirasını bana bırakmış.

Demem o ki: Hayattaki en önemli şeylerden birisi elbette ki kendimizin, eşimizin, çoluğumuzun çocuğumuzun boğazından bir lokma dahi haram lokma geçirmemektir. Lakin bil ki helal yollarla da en azından bizim ülkemizde miras filan kalmamışsa zengin olma şansın yok denecek kadar az.

Hadi şimdi git iş bul, karın tokluğuna çalış; kendi yağında kavrul.

• Valla ben 50tl sermaye ile şuan ayda 1.000TL üstü kazanıyorum. İnternet sitesi açtım ve google adsense ile kazanıyorum. Sende bu işlere kafa yor biraz, web sektöründe para var. Kendi sitenin patronu ol.
  • git hale muz al yol kenarında sat ama cok cok dikkat et malum trafik polis ve rekabeti sevmeyen arkadaslar var ...
    yada insanların vazgecemedeği don corap vs al pazar kenarlarına yanas sat aksamları işlek yol kenarları yakınlarında satıs yaparsın
    elin hamaratsa kendine guveniyorsan pilav nohut yap sat iş çıkışı saatleriinde
    oturdugun yere baglı olarak deniz kıyısı vb yerlere giden insanlara termosla cay goturup satabilirsin
    yani isportacılık yapabilirsin yuru yakulum olursa :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuratbanK

Sana nasıl zengin olduğumu anlatayım: Cebimce vakti zamanında 1000000 lira vardı. Tabi şimdiki paraya göre düzeltelim biz para değerlerini. 1 TL vardı bende. Gittim buna marketten 1 elma şekeri aldım. Ardından bu elmayı yoldaki saftirik bir çocuğa 2 TL'ye sattım. Bu 2 TL ile markete gidip 2 tane elma şekeri aldım. Bunları da yoldaki saftirik 2 çocuğa 2'şer TL'den sattım. Elimde oldu 4 TL. Neyse böyle böyle elimde yanlış hatırlamıyorsam 2048 TL olmuştu. Ardından bir haber geldi. Annemin halasının yeğeninin karısının amcaoğlunun kuzeninin kocasının teyze kızının facebook arkadaşının dedesinden 5-10 trilyon kadar bir miras bana kalmıştı. Çünkü bir bayramda bu dedenin elini huzurevinde öpmeye gitmiştim. Beni çok sevmiş. O yüzden tüm mirasını bana bırakmış.

Demem o ki: Hayattaki en önemli şeylerden birisi elbette ki kendimizin, eşimizin, çoluğumuzun çocuğumuzun boğazından bir lokma dahi haram lokma geçirmemektir. Lakin bil ki helal yollarla da en azından bizim ülkemizde miras filan kalmamışsa zengin olma şansın yok denecek kadar az.

Hadi şimdi git iş bul, karın tokluğuna çalış; kendi yağında kavrul.

evet bende farkındayım ölmez yaşarsın öbür türlü bilmiyorum yağ

• Toptancıdan su alırsan 17 kuruş, 50 veya 75 kuruşa satman senin insafına kalmış.
  • Bu şekilde katla bence ;

355 TL NASIL KATLANIR. (iş fikri)

• quote:

Orijinalden alıntı: BankerBilo007

evet acı bir merlaba.

multi milyoner ben battım :D 355 tl , 55 kuruş param var sıfırdan başlıyorum iş fikirlerinizi bekliyorum.

not:haram işlere tövbe etmeyi düşünüyorum bi hayrını göremedim zira bir geldi bir gitti anlamadım .

mesela 50 kuruşa bimden su alıp sokakta 1 liraya satmak gibi fikirlerde olabilir veya internet üzerinden kazanç fikirleri et ve et ürünleri tekliflerine açık değilim

hocam kendi iş düşüncemi söyleyeyim.yaklaşık 5000 tl ye bir kahvehane açılabiliyor.piyasada biraz farkını belli ettin mi iyi para yapabilirsin.ama 1 dükkanla sınırlı kalmamalı.ayrıca dikkat kahvehane dedim cafe değil.yeri iyi olsun yeter kiradan kaçınmayacaksın.kafana yattıysa 350 tl yi 5000 e ya bir kaç ay çalışarak yada basit işlere ortak olarak yapabilirsin.misal pederin arkadaşı şu şekilden şekile giren çok amaçlı şapkalardan yaptırıp satmayı planlıyordu.büyük sermaye gerektiriyor adedi çok olacağı için ama kar ettimi payını alırsın.

• yurt dışından telefon getir sonra sat
  • quote:

Orijinalden alıntı: canhey

yurt dışından telefon getir sonra sat

gümrük işleri sıkıntı çıkarmıyormu elimizdeki sermayeyide bitirmeyelim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.