Şimdi Ara

354. Dönem (Şubat 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Aday Adayları (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.842
Cevap
71
Favori
321.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selamlar öncelikle. Benimde bir sorum olacak. Yüksek lisans için zamanında askeriyeye gidip tecil ettirmiştim. Tecilimde geçen Temmuzda bitti. Şimdi sorum şu : 15 Kasım'a kadar bende başvurmak zorundamıyım yoksa 1-31 Aralıktamı başvurmak zorundayım. Cevabınız için şimdiden teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afu2 -- 4 Kasım 2013; 0:13:36 >
  • Kısmetse Şubat 2014 yolcuyuz takipçisiyim buranın
  • aynen arkadaşım şubatta allahın izniyle askeriz.bu aralar aklımdan bu askerlik nasıl geçer die düşünmeye başladım.arkadaşlarım yeni geldi onların anlattıklarına göre.ne yapıcaz bilmiyorum.aynı yere düşün arkadaşlar buradan haberleşip otogarda buluşsa iyi olur.yada başka bi yerde.
  • afu2 kullanıcısına yanıt
    şubee bi sor hocam onu.en son aldığın askerlik durum belgesinde ne yazıyordu?eğer aralık 2013 yazıyorsa şubatta gideceksin ve 1-31 aralık arası evraklarını şubeye teslim etmek zorundasın.çekiniyorsan şubeden başka şehirdeki bir şubeyi ara tc ni ver sana gerekli bilgiyi verecekler.sıkıntı yapma kendine
  • glagher G kullanıcısına yanıt
    Fazla kafana takma inşallah geçip gidecek askerlik kesinlikle bitmeli. Ne iş ne de kız veriyorlar fakülte mezunu olsak bile. O bakımdan bitirip yola devam etmeli
  • Ocak ayında erken terhis ile birlikte asker sayısındaki azalma bizim sınıflandırılmamızı etkiler mi ?
    Benle beraber mezun iki meslektaşıma(elk. müh.) uzun dönem çıktı.(Kasım dönemi) Şubatta bana da uzun dönem çıkacak galiba.
    Sınıflandırmada en önemli etken meslek mi ?
  • Valla hemen her şey olabilir askeriye bu. Neyin neye göre seçildiği tam olarak belli olmasa da önemli bir nokta mesleğinin askeriye için ihtiyaç duyulması.
  • arkadaslar bi sorum olacak normalde istabbulda ikmart ediyorum suan balikesirdeyimm yaz aylarinda mezun oldun subatta gtmem icin 15 kasim son galiba fakat illa da basvuru icin istanbulami gtmem lazim .. acill

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 23JAN23

    arkadaslar bi sorum olacak normalde istabbulda ikmart ediyorum suan balikesirdeyimm yaz aylarinda mezun oldun subatta gtmem icin 15 kasim son galiba fakat illa da basvuru icin istanbulami gtmem lazim .. acill

    Hayır Balıkesir askerlik şubesinde de halledebilirsin. Gitmeden ara yerini öğren bence. Götüreceğin evraklar ilk mesajda yazılı.
  • Hadi bakalım arkadaşlar biz gidiyoruz buralar size emanet mümkün olduğunca yazmaya çalışıcam.Bugunden şafak atmaya başladı.

    Şafak 166
  • Monster1912 kullanıcısına yanıt
    saol tskr ederim vallahi lisans diplomamda yanimda istanbula erken donmek istemiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yinede son günlere bırakmamaya çalış, sonra sıra beklerken kalabalıkta eziyet çekersin. Biran önce hallet sabah erken saatte gidip.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sudafed

    Hadi bakalım arkadaşlar biz gidiyoruz buralar size emanet mümkün olduğunca yazmaya çalışıcam.Bugunden şafak atmaya başladı.

    Şafak 166


    Tecrübele paylaşımlarınızı eksik etmeyin
    Sağlıklı -fiziksel ve mental- hayırlı teskereler.
  • Monster1912 kullanıcısına yanıt
    yarin edremit askerlik subesine gidicem bakalim neler olucak keske bu basvuru islemleri online olarak yapilabilse boyle eziyetlere gerek kalmaz daha sonra evraklar ulastirilsa ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sudafed

    Hadi bakalım arkadaşlar biz gidiyoruz buralar size emanet mümkün olduğunca yazmaya çalışıcam.Bugunden şafak atmaya başladı.

    Şafak 166


    Hayırlı tezkereler darısı başımıza inşallah.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pckolik13
    Ocak ayında erken terhis ile birlikte asker sayısındaki azalma bizim sınıflandırılmamızı etkiler mi ?

    benim de aklımı kurcalayan sorulardan biri bu.
  • Günaydın, Büyükçekmece askerlik şubesindeyim, sıra almış başını gidiyor. günümüz beklemekle geçecek gibi...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • An itibari ile bende subat icin basvurumu yapmis durumdayim.haziranda tecilim bitti 2 donem bakaya durumdayim.ceza ile ilgili hicbirsey soylemediler cunku calisanlarin dunyadan haberleri yok.heralde 593 lira gelicek.25 ocaga kadar askerlik yonunden bi sikintisi yok yaziyor verdikleri kagitta.

    Bazi konularda bakaya kalanlari gittikten 1 hafta sonra hemen askere aliyorlar soylentisi de hurafe bilginiz olsun arkadaslar.

    Ben ankara asalda yaptirsim islemleri,yogunluk fazla degil ama sira beklemekti islemleri falan 2 saati rahat geciyor bilginiz olsun.

    Rica etsem benide ekler misiniz listeye

    T®an©e Addi©T-25-anadolu uni.-iktisat(orgun)-sivas-ankara



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T®an©e Addi©T -- 5 Kasım 2013; 11:20:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler benimde 1 hafta önce falan eve mektup geldi ilk defa askeriyeden, tam içeriğini şu an hatırlamıyorum ama yoklamayla ilgili sıkıntılı durumum olduğu en yakın askerlik şubesine gitmem gerektiği falan yazıyordu. Şubat celbine başvurduğum için okumadım bile doğru düzgün. Ben hiç tecil için askeriyeye gitmedim hep okul yapar dedim ama galiba pek yapmamışlar. Bende para cezası yemiş olabilirmiyim? Şubat celbi için işlem yaptırırken hiç bişey demediler bana.
  • ağustosta mı yoksa şubatta mı gitsek ?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.