Şimdi Ara

353 KD Usta Birliği NİĞDE-BOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
6.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Usta birliğim ; K.K LOJ. K.LIĞI BAKIM K.LIĞI 7. ANA BKM MRK. K.LIĞI KH. / NİĞDE-BOR

Buraya düşen veya daha önce askerliğini burada yapmış kimseyi bulamadım arkadaşlar. Çok küçük , pek askerin gitmediği bir yer mi acaba ? Hiçbir bilgiye ulaşamadım. Varsa daha önce burada askerliğini yapmış olan arkadaşlar veya buraya düşenler irtibata geçelim.

• Merhaba Hocam. Ana konuda yazmışsınız. Şimdi baktım benim de niğde ancak yerlerimiz farklı.
    Benim yer: K.K.LOJ.K.LIĞI İKMAL K.LIĞI 21 İNCİ ANA İKM.MRK. DEPOLAMA K.LIĞI / NİĞDE BOR / NİĞDE
    Niğde çıkan ikimizden başkası yok galiba.
  • arkadaşlar ikisi de aynı kışlada, ama farklı birlikler.

ikinize de hayırlı olsun. aşağıda dediklerim 21. ana ikmal ve 2011-2012 yılı için geçerli. 2012 ağustosunda, çok sıkı ve disiplinli biri olan kışla komutanı değişecekti. ondan sonra belki bazı şeyler değişmiştir.

dezavantajları:
    - geri hizmet diye tabir edilen ve doğuda olmayan çoğu birlik gibi; uzun dönem arkadaşların genelde refüze diye tabir edilen, sivil hayatta madde bağımlılığı/suç vs gibi durumları olan arkadaşlar. bu gerçeği bilin. ama bu korkutmasın, sadece sizi ne beklediğini bilerek gidin. o arkadaşlarla muhatap olurken buna göre olun. çok yüz göz olmayın. zaten kısa dönemler olarak birbirinizi kollarsanız hiç sıkıntı yaşamazsınız.
    - genelde kuralların çok sıkı işlemesi. ör: çoğu benzer birlikte cep tel. kullanılabiliyorken buraya kesinlikle götürmeyin. aklınızdan geçirmeyin. çarşıdan yarım saat dahi geç gelmeyin.
    - kuru soğuk. -25 derecede nöbet tutuluyor. termal içlik mutlaka götürün.
    - eşyalarınıza sahip çıkın. değerli eşya götürmeyin. çokça yer değiştiriyor. boyun cüzdanı ve bot kilidini unutmayın.
    - çokça denetim olması.
    - acemi birliğindeki eğitimin aynısını 1-2 hafta daha yaparsınız.
    - kışlada 2-3 tane ankesörlü telefon var.

avantajlar:
    - her hafta çarşıya çıkılabilir. genelde niğdeye gidersiniz. tek bir cadde üzerinde geçer çarşınız ama her şeyi bulabilirsiniz. internet cafe, güzel yemek yerleri, alışveriş merkezi (avm dediğime bakmayın 4 katlı bir dükkan niğde park diye)
    - loj.des' er gazinosunda lig tv vardı.
    - yemekleri asker yapsa da temiz ve iyiydi. aç kalmazsınız.
    - banyosu iyi. her birliğin günü olsa da, her sabah sıcak su vs ile rahatça duş alabiliyorsunuz.
    - kurallara mümkün mertebe uyarsanız çok sıkıntı yaşamadan teskereyi görürsünüz.
    - denetime gelirseniz dezavantaj olabilir ama zaman da hızlı geçer. askerliğin nasıl bittiğini anlamazsınız.
    - aileniz gelirse askerliğiniz boyunca 2 defa evci çıkabilirsiniz.

arkadaşlar, emin olun usta birliğine katıldıktan ilk 5-6 haftadan sonra kafanız çok rahat olur. zaten bölge olarak terör vs. hiç sıkıntısı olmayan bir yer ve birlik. ailenizin, eşinizin dostunuzun kafası rahat olacaktır.

havalar ısınmaya başladı mı bitti askerliğiniz, öyle düşünün :)

bazı bilgiler canınızı sıkmış olabilir ama gerçeği bilerek gitmeniz daha iyi olur. kendinizi şimdiden hazırlamanız açısından. ama inanın sıkıntısız geçecektir askerliğiniz.

hayırlı tezkereler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benjamini -- 27 Ekim 2013; 14:38:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lynx1907

Usta birliğim ; K.K LOJ. K.LIĞI BAKIM K.LIĞI 7. ANA BKM MRK. K.LIĞI KH. / NİĞDE-BOR

Buraya düşen veya daha önce askerliğini burada yapmış kimseyi bulamadım arkadaşlar. Çok küçük , pek askerin gitmediği bir yer mi acaba ? Hiçbir bilgiye ulaşamadım. Varsa daha önce burada askerliğini yapmış olan arkadaşlar veya buraya düşenler irtibata geçelim.

Hocam askerligim ayni yere cikti usta birligim var mi bi tavsiyeniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.