Şimdi Ara

353. DÖNEM SAMSUN 15 İNCİ P.EĞT.TUG.P.ÇVŞ.EĞT.TB.KH. VE KH.TK. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
238
Cevap
5
Favori
25.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler bilen biri bize bu cep tlfnu işinde yardımcı olsun, kapıda nizamiyede teslim edebilme imkanımız olacak mı? tlfn bize yolda çok lazım olacak, tlfnsuz gitmemiz mümkün değil gibi.
  • mvtolunay M kullanıcısına yanıt
    abim getir telefonu ya, kontrol ederler yada sorarlar teslim edersin. bişi demezlerse çantada bırakırsın depoda kalır. Kontörlü bi hat alıp götürcem ben evde kullanılmayan eski bi teli.
  • colcy13 C kullanıcısına yanıt
    bende öyle yapıcam galiba.
  • Öncelikle herkese hayırlı tezkereler.. yeni üye oldum konu başlığını da bir solukta okudum :) Saat 10:00 teslim şartı koşulunca Yalova'dan yetişebilmem için mecburen 6'sında sabah 05:30'da Samsun otogarda olacağım (inş otogar 24 saat açıktır :) ) telefon ile ilgili söyleyebileceğim birliğe teslim anında sizin "yanımda tlfn var" deyip senet karşılığında yemin töreni sonrası alınmak üzere oradaki ilgili askere teslim etmeniz gerekiyormuş aksi durumda içeride yakalanılırsa cezası varmış fakat cezanın içeriğini bilmiyorum kaynak ise tugayın broşüründe yazıyordu :) bknz--> https://docs.google.com/file/d/0Bw2kGyZHd0ocNXVNaTQ1SEtOMTQ/edit?usp=sharing&pli=1

• KAYA5555 K kullanıcısına yanıt
    senin de hayırlı uğurlu olsun az biraz şanslısın belli ki :) .. Benim de Ardahan Merkez hocam.. sınıfın ne acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: colcy13

abim getir telefonu ya, kontrol ederler yada sorarlar teslim edersin. bişi demezlerse çantada bırakırsın depoda kalır. Kontörlü bi hat alıp götürcem ben evde kullanılmayan eski bi teli.

aynen bende öyle yapmaya karar verdim ustalıktada yeni aldığım hattı kullanırım
  • merhaba arkadaşlar

15 İNCİ P.EĞT.TUG.P.ÇVŞ.EĞT.TB.KH. VE KH.TK. / SAMSUN MERKEZ / SAMSUN

ERZURUM MAREŞAL ÇAKMAK ASKER HASTANESİ / ERZURUM MERKEZ / ERZURUM

6 Kasım sabah 10:00 da teslim olcam
    5 kasım 23:30da ulusoyla ankaradan gelecem 6 kasım sabah 6 7 arası samsun otogarda olacaklar varsa haberleşebiliriz..

Yanımıza alacağımız eşyalar konusunda (eşofman,iç çamaşırı vs ) netleştirebilirseniz sevinirim iyi günler..
  • Ayin 6si sabah 8.35 de Carsamba hava alaninda olcam. Oglen gibi de kafama esen saatte 2 3 gibi teslim olcam.

Varsa benim gibi dusunen bulusabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acemi:15 İNCİ P.EĞT.TUG.P.ÇVŞ.EĞT.TB.KH. VE KH.TK. / SAMSUN MERKEZ / SAMSUN
    usta:3 ÜNCÜ OR.KH.DES.GR. K.YRD.LIĞI LOJ.DES.K.LIĞI / ERZİNCAN MERKEZ / ERZİNCAN
    ismim ender arkadaşlar memleket konya-ereğli...bilen biri beni aydınlatsın lütfen acemiliğimiz ne kadar sürecek ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wrestlerrr

Beyler, 6 kasım sabah 10 da teslım olucaklar.9 da kıslaya yakın bı yerde bulusalım.mesela dr.mehmet aydın saglık kompleksı.samsunu bılmıorum fakat harıtadan baktım kıslanın hemen yanı.Bn 5 ınde samsun da olucam.bı aksam otelde kalıcam.otelde kalma durumu olanlar varsa.merkezde grand desı die bı otel 50 lıra gecelık artı kahvaltı.fıyatına gore ıyı buldum otelı netten baktım kadarıyla.aklınızda bulunsun.

Dostum ben de sanırım 5 inde akşam orda olucam. booking com dan baktım ben de hotele 68 tl diyor , şu otobüs biletimi ayarlayim ben de rezervasyon yapıcam .
  • quote:

Orijinalden alıntı: kzlhncr

acemi:15 İNCİ P.EĞT.TUG.P.ÇVŞ.EĞT.TB.KH. VE KH.TK. / SAMSUN MERKEZ / SAMSUN
    usta:3 ÜNCÜ OR.KH.DES.GR. K.YRD.LIĞI LOJ.DES.K.LIĞI / ERZİNCAN MERKEZ / ERZİNCAN
    ismim ender arkadaşlar memleket konya-ereğli...bilen biri beni aydınlatsın lütfen acemiliğimiz ne kadar sürecek ?

28 gün diye biliyorum.silüsünü aldn mı kardeş aynı gün gidenler buluşup gitmeyi planlıyoruz.
  • selamlar beyler, çanta hazırlamaya başladınız mı? ben bugün hazır olanları koyem dedim, orta boy valiz doldu. Ben mi abarttım yoksa durum bu mudur?
    fazladan 2 kitap var okadar. Orada eşyaları dolaba aktarıp, üstümdekileri koyunca sığar inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: colcy13

selamlar beyler, çanta hazırlamaya başladınız mı? ben bugün hazır olanları koyem dedim, orta boy valiz doldu. Ben mi abarttım yoksa durum bu mudur?
    fazladan 2 kitap var okadar. Orada eşyaları dolaba aktarıp, üstümdekileri koyunca sığar inşallah.

bende hazırladım ufak tekerlekli valiz doldu.5er tane çamaşır var onlar fazla yer kapladı 3er yetebilir aslında
  • zmbrtı Z kullanıcısına yanıt
    Aldım dostum 6 si sabah teslim oluyorum saat 10 a kadar yazmışlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler ben silüsü alamadım hala. Ama 7'si sabaha uçak bileti aldım. İstanbul'dan gelen herkes mi 6'sında gelecek?

15 İNCİ P.EĞT.TUG.P.ÇVŞ.EĞT.TB.KH. VE KH.TK. / SAMSUN MERKEZ / SAMSUN
    3 ÜNCÜ OR.KH.DES.GR. K.YRD.LIĞI LOJ.DES.K.LIĞI / ERZİNCAN MERKEZ / ERZİNCAN

İSTANBUL
  • dartmhk D kullanıcısına yanıt
    İstanbul'dan geliyorum ben de. 6'sına yazdılar birliğe katılma tarihini.
  • mizrakk M kullanıcısına yanıt
    Pazartesi sülüs almaya gidersem istanbuldan samsuna 6 Kasım'da teslim yazacaklar. Ama ben uçak biletini 7 Kasım sabah'ına aldım. Bir gün geç katılmanın laf işitme dışında bir yaptırımı olur mu? Bir de sülüsü salı ya da çarşamba günü alırsam teslim tarihi olarak 7 Kasım yazarlar mı?
  • VincentSveinn V kullanıcısına yanıt
    Sülüsü alma tarihi yol izni süreni değiştirmez. İstanbul-Samsun arası yol izni sabittir ne olursa olsun 6 Kasım olur diye düşünüyorum.
    Yaptırım ne olur bilemem. Bir günü sona eklerler o kesin de, onnu haricinde sülüste "bana söylenen tarih ve saatte birliğime katılmazsam bakaya işlemine tabi tutulacağım söylendi" diye bir yer var oraya imza atıyorsun.

Bakaya kalmanında para cezası falan var galiba son zamanlarda tarifesi açıklandı. Bence çok zor değilse bileti değiştir derim.
  • Saatinde teslim olmazsan para cezasi odersin dedi sube. Ben onlarin yalancisiyim
  • Devrem hotelin web sitesinde numarası yazıor.ara konuş.50 liraya yaptırdım rezervasyonu.diğer siteler komisyon aldığı için pahalıya cıkıo.bnde önce booking den bakmıştım.dedin gbi 68 di.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.