Şimdi Ara

353. DÖNEM SAMSUN 15 İNCİ P.EĞT.TUG.P.ÇVŞ.EĞT.TB.KH. VE KH.TK. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
5
Favori
25.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S.a devreler bende samsun yolcusuyum sahra sıhhiye okulu ve eğitim merkez komutanlığı acemilik yerim. Ustalıkta aynı yerde eğitim taburu 2. Er eğitim bölüğündeyim. 7 kasım saat 10:00a kadar teslim olmam söylendi. Sabah 06:10'da Atatürk havalimanından gidiyorum kısmetse. 7sinde gidecek arkadaşlardan denk gelir heralde saç traşlarımızdan birbirimizi tanırız :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametaltinci

S.a devreler bende samsun yolcusuyum sahra sıhhiye okulu ve eğitim merkez komutanlığı acemilik yerim. Ustalıkta aynı yerde eğitim taburu 2. Er eğitim bölüğündeyim. 7 kasım saat 10:00a kadar teslim olmam söylendi. Sabah 06:10'da Atatürk havalimanından gidiyorum kısmetse. 7sinde gidecek arkadaşlardan denk gelir heralde saç traşlarımızdan birbirimizi tanırız :)
    Bizim Samsun şubesinde sıkıntı var. Hala sülüsü alamadık.

Bu acemilikten sonra aktarma işi konusunda bilgisi olan var mı? Siz doğusunuz, KTMlerde toplanırsınız diyenler mevcut. Bilen biri aydınlatırsa iyi olur. Usta birliğinde Bingöl merkeze geçiş yapacağım.
  • vayyyanasini V kullanıcısına yanıt
    Aynı uçakta olcaz kardeşim haberleşelim

• luisosman L kullanıcısına yanıt
    Kars Candır ya :)) bende Kars'a gidiyorum :s

• mizrakk M kullanıcısına yanıt
    Aynı uçaktayız mizrakk buluşalım sabiha gökçekde :)
  • wolly W kullanıcısına yanıt
    Arkadaş doğru söylemiş saç sakal traşlarından tanırız birbirimizi:)

• quote:

Orijinalden alıntı: zmbrtı

quote:

Orijinalden alıntı: alonewolf77

Teslim tarihi 7 kasım en geç sabah on. beyler ben 6 kasımda gitcem uçak biletinden dolayı akşam saat 22:00 civarnda kışlada olurum bu saatte teslim olunurmu ?

herkesin silüsünde saat yazıyor mu beyler bende sadece tarih var 7 kasım en geç 10 a kadar teslim mi olmamız lazım

Bazılarında yazmıyor herhald benmkisinde özellikle imza attırdılar en geç sabah saat 10 da teslim olucan diye. snnkisinde yazmıyorsa saat 17:00 e kadar vaktin var diye tahmin ediyorum belirtmedikleri için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WonLt

quote:

Orijinalden alıntı: stop jump shot

quote:

Orijinalden alıntı: WonLt

quote:

Orijinalden alıntı: stop jump shot

birlik: 15 İNCİ P.EĞT.TUG.P.ÇVŞ.EĞT.TB.KH. VE KH.TK. / SAMSUN MERKEZ / SAMSUN
    statü: kısa dönem
    sınıf: ikmal

Merhaba beyler, ben Manisa'dan geliyorum. 7'sinde sabah 7'de samsun'a varmış olacağım. 7'sinde teslim olanlar olarak bir buluşma ayarlarsanız orada olurum. Gitmeden tanışmak isterseniz de facebook, twitter vs ile iletişim kurabiliriz. Usta birliğim de Elazığ (merkez) fakat birliği tam olarak öğrenemedim henüz.

Devrem benimde usta ayni yer. Tam olarak neresi uzun kunye soylermisin. Ben askeri cezaevindeyim

Devrem şu an sadece acemi birliğimi biliyorum. Gittiğimde şubede yoğunluk olduğu için evrakları bile zor alabildim. Birazdan edevlet şifresini alıp usta birliğimi de öğreneceğim. Akşam 10 gibi tekrar buraya döner net bilgi veririm.

Elazig merkezse ayni yerdeyiz zaten ama birlik mi cezaevi mi o onemli

Ogrenince gene konusalim

Devrem tam olarak şurası; 8 İNCİ KOR.KH.DES.GR. LOJ.DES.K.LIĞI / ELAZIĞ MERKEZ / ELAZIĞ

TSK'nın kısaltmalarını açmak atomu parçalamaktan daha zor. Galiba aynı yerde değiliz. Samsun'a ne zaman gideceksin? Ben 7'sinde sabah 8'de Samsun'da olacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: colcy13

gece gece telaşa ne gerek var be abim, işlemler uzun sürüyo diyolar, seni de geldiğin gibi alıp kontrol etmeden takıl kafana göre demezler, 1-2 de işlerin bitse nezaman uyucan zaten yol yorgunu olursun.
    bence bileti değiştirmeye çalış, mümkün değilse de samsunda kal 1 gece

eyw birader bir gün önce gidicem artık :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: colcy13

gece gece telaşa ne gerek var be abim, işlemler uzun sürüyo diyolar, seni de geldiğin gibi alıp kontrol etmeden takıl kafana göre demezler, 1-2 de işlerin bitse nezaman uyucan zaten yol yorgunu olursun.
    bence bileti değiştirmeye çalış, mümkün değilse de samsunda kal 1 gece

eyw birader bir gün önce gidicem artık :)

Alıntıları Göster
    Esentepe Kışlası
     353. DÖNEM SAMSUN 15 İNCİ P.EĞT.TUG.P.ÇVŞ.EĞT.TB.KH. VE KH.TK.

• quote:

Esentepe Kışlası

Alıntıları Göster
    Otogar--Kışla

• quote:

Otogar--Kışla

Alıntıları Göster
    Okumanızda fayda var >>> 15'inci P.Eğt.Tug.K.lığı .doc

• quote:

Okumanızda fayda var >>> 15'inci P.Eğt.Tug.K.lığı .doc

Alıntıları Göster
    silüsümü aldım arkadaşlar, katılım tarihim 7 kasım saat 14:00

ben 7 kasım sabah 8:55 sabiha gökçen'den hareket edicem en geç 11 de samsunda olurum 13:00 14:00 arası birliğe katılmayı düşünüyorum, bu saatlerde katılacak arkadaşlar varsa buluşabiliriz.
  • Arkadaşlar istanbul'da oturuyorum, 5 tane şubeye gittim, 3 gündür silüsümü alamıyorum. Birisinde para olmuyor, digerinde sistem bozuk. İstanbulda oturup silüsünü alan varsa yardım edebilir mi? Hangi şubeler daha müsait?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vitraq

Arkadaşlar istanbul'da oturuyorum, 5 tane şubeye gittim, 3 gündür silüsümü alamıyorum. Birisinde para olmuyor, digerinde sistem bozuk. İstanbulda oturup silüsünü alan varsa yardım edebilir mi? Hangi şubeler daha müsait?
    ARKADAŞLAR ÖNECELİKLER HERKEZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN BENİM SAMSUN 15. PİYADE ÇIKTI BU ARADA EVİME 3 4 DAKİKA UZAKLIKTA :) Bİ İHTİYACI OLAN OLURSA SAMSUNDA ELIMIZDEN GELDİĞİNCE YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIRIZ. USTA BİRLİK ARDAHAN MERKEZ ÇIKTI BAŞKA ARDAHAN ÇIKAN VARMI ARKADAŞLAR.
  • vitraq V kullanıcısına yanıt
    Ben dün birkaç şube gezdikten sonra Sultanbeyli şubesinde sıraya girdim en rahatı oydu.
    10 gibi sıraya girdim 3'e doğru bitmişti işlerim. Nispeten hızlı çalışıyorlar sistemi falan da yerinde.
  • vitraq V kullanıcısına yanıt
    devre esenler şubesi, giyimkentin içinde sabah 7 gibi sıra al, sana şu saatte gel diye söylüyolar zaten sırana göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: mvtolunay

ben 7 kasım sabah 8:55 sabiha gökçen'den hareket edicem en geç 11 de samsunda olurum 13:00 14:00 arası birliğe katılmayı düşünüyorum, bu saatlerde katılacak arkadaşlar varsa buluşabiliriz.

Silüste nerede yazıyor saat benimde 7 kasım ama saat yazmadgı icin 10da teslim olmayı düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zmbrtı Z kullanıcısına yanıt
    verdikleri zarfın dışına kaşeyle basılı bi yazı, altına imza atıon
  • quote:

Orijinalden alıntı: zmbrtı

quote:

Orijinalden alıntı: mvtolunay

Silüste nerede yazıyor saat benimde 7 kasım ama saat yazmadgı icin 10da teslim olmayı düşünüyorum

zarfı açamadığın için göremiyorsun, ancak zarfa konulan kağıtları imzalarken okudum ve saat 14:00 yazıyordu, ve zaten memur da söyledi saatini, ancak çok sorun çıkarmazlar saat için dedi, biletin uygun değilse 5 te filan da katılabilirsin dedi.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.