Şimdi Ara

353. Dönem (Kasım 2013) K.D ve Yedek Subay Aday Adayları ( 741 CENGAVER ASKER ) (1694. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34.095
Cevap
207
Favori
1.527.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16921693169416951696
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Or_By

20 nisanda geldim hala güncelleyemediler. kktc den tc ye posta biraz sıkıntıydı ama bu kadar uzayacağını hiç düşünmemiştim.

Desene bekleyeceğiz ;=)
  • Nerden denk geldim bu konuya tekrardan. içim debreşti resmen... sigarada içemiyorum:(... malum oruç

Daha düne kadar, küçük bir çocuk gibi acemice birbirimize soru sorup dururduk ne olacak ne yapacağız nereye düşeceğiz vs vs.

Şimdi askerliğin üzerinden bir ay geçmiş ve kaldığımız yerden devam ediyoruz.
    Ömür bitiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aNeXiEtY -- 2 Temmuz 2014; 12:55:22 >
  • efsane tertip
  • beyler 91 doğumluyum, üni bitti tecili bozup gitmek istiyorum en erken ne zaman giderim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hillshade

353/1'ler e-devlette askerlik durum belgesi almanız kaç gün sonra açıldı. Bende hala şubeye gitmen gerekiyor diyor .

Geleli 28 gün oldu ;)

Hiç bilgim yoktu bu konuda, şimdi baktımda benimki çıkıyor askerlik yönünden sakıncası yoktur diye.

Bundan önce ben geldikten sonra sigorta işlemleri için 1 hafta sonra gitmiştim şubeye hala asker gözüküyorsunuz demişti. 2 tane tezkere belgesinden fotokopi çektirip, şubede Asteğmene aslıgibidir damgası bastırmıştım.

Şube farklılığı olduğu için benimkinde 2 ay sürer sistemin değişmesi demişti görevli. Artık demek ki tamamen askerlikle ilişkimiz yok çok şükür Belli periyodlarla gitmeyecez demi eskisi gibi imza atmaya falan.

• Hepinize geçmiş olsun diyorum önce sağlam bir şekilde askerliğinizi yapıp geldiniz darısı benim başıma =)

Sizlere bir şey soracam. Askerlikte 1. gün ne zaman oluyor acaba. Askeriyeye teslim olduğum gün mü yoksa ertesi gün mü 1. gün oluyor. Bir de kısa dönem şimdi kaç gün oluyor tam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevecen_86

Hepinize geçmiş olsun diyorum önce sağlam bir şekilde askerliğinizi yapıp geldiniz darısı benim başıma =)

Sizlere bir şey soracam. Askerlikte 1. gün ne zaman oluyor acaba. Askeriyeye teslim olduğum gün mü yoksa ertesi gün mü 1. gün oluyor. Bir de kısa dönem şimdi kaç gün oluyor tam.

Merhaba,
    Askerliğin ilk günü sülüs tarihin olan gün oluyor. Benim 16 aralıktı . 1 gün yol izni ile 18 aralıkta teslim ol dediler. 18 aralıkta teslim oldum fakat askerliğim 16sında bitti. Askerlik kaç gün diye bir şey yok :) kısa dönem askerlik 6 aydır. 16 aralığa 6 ekle ne oluyor. 16 haziran. Benim askerliğimin resmi bitiş tarihi bu tarihti fakat ben izinleri kullanmamıştım. 12 gün izin + 1 gün yol izni ile 3 haziranda askeriyeden çıktım. Umarım açıklayıcı olmuştur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hillshade kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: omaTR

beyler 91 doğumluyum, üni bitti tecili bozup gitmek istiyorum en erken ne zaman giderim ?

tecili 15 mayıstan sonra bozduysan bizim dönem gibi kasım celbine kalırsın
  • Askerlik durumunuz ile ilgili bilgi almak istiyorsanız askerlik şubesine gitmeniz gerekmektedir.
  • 568 sayfa bizim gibi tertip bir daha gelmez
  • Kaç ay oldu biteli halen edevlete düşmedi askerlik durum belgesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: croosware

Kaç ay oldu biteli halen edevlete düşmedi askerlik durum belgesi

aynen belgeyi alabilen varmı bi ss koyunda nasıl bişey miş görelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Or_By

quote:

Orijinalden alıntı: croosware

Kaç ay oldu biteli halen edevlete düşmedi askerlik durum belgesi

aynen belgeyi alabilen varmı bi ss koyunda nasıl bişey miş görelim

Hocam şu an netbook kullandığımdan sayfanın tamamının ekran görüntüsünü almak için sayfayı biraz küçültmem gerekti ondan kalitesi düşük ama yine de anlaşılıyor nasıl bir şey olduğu üç aşağı beş yukarı :) 353/2 olarak bartın'daydım ve 5 temmuzdan beri e-devletten askerlik durum belgesi alabiliyorum :)

• ozcimbomlu kullanıcısına yanıt
    eyvallah saolasın bizim kıbrıs olduğu için 1,5 - 2 ayda gelmesini bekliyordum ama daha uzun sürdü
  • Bende hala alamiyorum edevletten belgeyi, ne kadar sacma bi olay kac oldu ya!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler kaç ay oldu biz geleli? neler yapıyorsunuz nasıl gidiyor sivil?
  • ben de aldım askerlik durum belgesi e-devletten. 2 haftadır alabiliyorum.
    Kıbrısla alakalı değil askerlik şubenizle alakalı :)
  • Or_By O kullanıcısına yanıt
    sivilde hayat asıl askerlik şimdi başladı dedirtiyor resmen
  • unutturmayacağız bu başlığı
  • 
Sayfa: önceki 16921693169416951696
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.