Şimdi Ara

3510i bilgisayar baglantisi???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 3150i leri data kablosuyla yada başka bi yolla bilgisayara baglamanin yolu yokmu? telefonculara soruyorum data kablosu varmı diye? kimisi var hemde garantili 30Mil. diyo kimisi 3510i ler bilgisayara baglanmiyo gprs e kendi baglaniyo diyolar??
    telefonumu bilgisayara baglayip midi ler ve jpg ler yüklemek istiyorum napcam??? bi yardı edin...



  • 3510i'nin dahli modemi olmadıgından bilgisayarla gprs baglantısı kuramazsın ancak telefona bilgisayardan melodi resim falan atmak için data kablosu kullanabilirsin diye dusunuyorum..
  • aynen olli nin dedigi gibi gprs ile internete girmek icin kullanamazsın ama melodi falan yukleyebilirsin kabloyla. ama bence 30 milyon kabloya verecegine o 30 milyonla gprs den tonlarca melodi jpg oyun yukleyebilirsin. kabloya 30 milyon verecegine 30 milyonluk kontor al. daha cok işine yarar.o kontorlerle gprs den ne istiyosan fazlasıyla yuklersin
  • +1
  • Kablo ile bağlayabilirsin. Kadıköyde yazıcıoğlunun hemen yanındaki pasajdan bi dükkandan 7,5Milyona Kablo+CD aldım. 30 diyenlere bakma 10-15e bulabilirsin.

    PS: Şu an bilgisayarımda 350küsür Java oyun binlerce polimelodi ve 1000tane wallpaper var ve sıkıldıkça yenisini yükleyebiliyorum. Bence GPRS'e hiç bulaşma al bi kablo rahat et
  • beyler çok sag olun ama eminsiniz dimi?
    valla 30mil. önemli diil yeterki baglansin bilgisayara! hattim aycell kont. gprs e baglanamiyosun faturali lazım onuda bosver zaten ben kendi grubumun parçalarını yüklicem:))
    bi de data dan baglandiginda driver falan gerekiyomu? ve baglaninca nasil yukluyosun copy/paste mi? son olarak bide java oyunlarını nerden indiriyosunuz?


    çok sağolun valla çok makbule geçti:))))
  • Oxygene Phone Manager diyo bi program var. Kabloyu com portundan bilgisayara takıyosun. Program biriki ayarla telefonu görüyo. Burdan telefonla ilgili herşeyine müdahale edebiliyosun. İstadiğin bölümde mesela uygulamalara geldin oradan Add yapıp dosyayı gösteriyosun o kadar basit.

    Oyun,Melodi vs için şuraya bir göz at...
    http://www.geocities.com/brady3530/

    Ayrıcahttp://nokiafree.org/ adresindeki forumlara göz atarak daha birçok java aoyun,site vs. bulabilirsin...




  • Yan yatırarak dene
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.