Şimdi Ara

35000-50000 TL arası dizel sedan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

35000-50000 TL arası sıfır, manuel vites, dizel, sedan bir araç bakıyorum. Şu ana kadar düşündüğüm araçlar aşağıda. Corollla, Fluence, Jetta 50.000 TL'ye alınır mı emin değilim. Linea kasa değiştiriyormuş, ölü yatırım olur diye Linea'ya soğuk bakıyorum.

Linea
    Yeni Focus
    Corolla
    Fluence
    Jetta

Ne tavsiye edersiniz?

Teşekkürler.

• Ikinci el alfa romeo 159 alirdim o paralara.. Muthis karizmatik bir arac yahu !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: H. Upmann

Ikinci el alfa romeo 159 alirdim o paralara.. Muthis karizmatik bir arac yahu !

Merhaba,
    mesajda da yazdığım gibi sıfır bir araç düşünüyorum. 2. el BMW, Mercedes vs alıp gezecek tercihleri olan biri değilim.
  • Bu fiyat aralığında yeni focus'tan başkasına bakmazdım şahsen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Memory Remains

Bu fiyat aralığında yeni focus'tan başkasına bakmazdım şahsen

Corolla bugün aklıma düştü. Bayağı bir Corolla var yollarda, demek ki fena bir model değil sonucuna varıyorum.

Focus değerinin üstünde satılıyor, tabir-i diğerle kazık yiyorsunuz diyorlar diğer forumlarda. Diğer bir eleştiri de yeni Focus'un iç hacmi bir önceki kasaya göre daha düşük. Salon takımı gibi koltuklar iç hacmi düşürüyor gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pineke

quote:

Corolla bugün aklıma düştü. Bayağı bir Corolla var yollarda, demek ki fena bir model değil sonucuna varıyorum.

Focus değerinin üstünde satılıyor, tabir-i diğerle kazık yiyorsunuz diyorlar diğer forumlarda. Diğer bir eleştiri de yeni Focus'un iç hacmi bir önceki kasaya göre daha düşük. Salon takımı gibi koltuklar iç hacmi düşürüyor gözüküyor.

yollarda baya renault symbol de var, demek renault symbol de fena bi model degil .)

dışarda fazla olup olmadıgına bakmayın yani buna göre karar vermeyin derim. kısaca kendimce özetleyeyim

Linea - 2 haftayı geçkin sürdüm, pek memnun kalmadım. B sınıfı bi araba gibi düsünürsek fena degil fakat C sınıfına göre her konuda (motor hariç) vasat.
    Yeni Focus - alınabilir
    Corolla - alınabilir
    Fluence - tavsiye etmem klasik renault.
    Jetta - donanımsızsa verceğiniz paraya yazık. değilse de verceginiz fazladan paralara yazık.

• toyota fanatiği birisi olarak ben bile diyorum ki o tasarımdaki bir araca kesinlikle o kadar para verilmez, eledim o yüzden.
    linea'yı zaten geçtim.
    fluence'i de sokaklarda gerçekten çok fazla olduğu için, fransız olduğu için, kokpit hissini sevmediğim için ve çirkin bulduğum için geçiyorum.

geriye kalıyor jetta ve focus.

dizel manuel bir jetta oldukça performanslı, düşük yakıt tüketen ve kullanışlı bir araç olacaktır. hem de konforlu ve tasarımı güzel.
    focus da aynı şekilde, ama gözlemlediğim kadarıyla iç taraftaki malzeme kalitesi jetta'ya göre ufak bir parça daha kötü.

birisinin tasarımı daha klasik, birisi daha yenilikçi duruyor. hem iç hem de dış tasarım olarak. aynı paraya alınacak focus muhtemelen donanım olarak daha dolu olacaktır.

yakın zamanda satmak gibi bir planınız olacaksa jetta 2. elde biraz daha değerlidir.

ben ikisi arasından zevkime göre karar verirdim şahsen..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Delete
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şu ana kadar görüş belirten arkadaşlara teşekkür eder, diğer arkadaşların da görüşlerini bekliyorum.
  • 1.4 TSI Highline Jetta alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhan032 -- 11 Mart 2012; 8:52:28 >
  • corolla 1.6 elegant alınabilir güzel araç konforlu ve sorunsuz dizel istiyormuşsunuz ozaman corolla tavisye edemem işte sevemedim dizelini corollanın c sınıfı araca 1.4 dizel yakışmıyor bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eylülnisaeyvaz -- 11 Mart 2012; 9:59:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan032

1.4 TSI Highline Jetta alabilirsin.

Merhaba,

JETTA 1.4 TSI 122 PS Highline 52.300,00
    Bir araca 52.300 TL para verip çok yakıyor diye gönlünce gezememeyi kendime açıklayamadığım için benzinli seçeneğini baştan kafamdan silmiştim. Tavsiyeniz için yine de teşekkürler.
  • Civic de düşünebilirsiniz. Dizel değil ancak servis tarafından takılan garantili LPG ile aynı şekilde tasarruf yaparsınız. Hem kasası da yeni çıktı uzun yıllarda güncelliğini koruyacaktır. 6yıl 150.000 km garanti ise balı, kaymağı.
  • İç mekan genişliğinden dolayı tercihim Corolla'ya kayıyor. Birazdan Derindere'ye gidip aracı yerinde göreceğim. 2 soru işareti var.

1-) Toyota bu fiyatı hak ediyor mu? Liste fiyatı 53.600 gözüküyor, Kampanyalı fiyatı da aynı. Bu sıralara Corolla'da kampanya var mı?
    2-) 1,4 ve 90 PS motor var. Bu az değil mi? Araç 1290 kg. Bu motor bu aracı kaldırır mı?

Corolla Dizel -->1.4 D-4D Comfort -->53,600 -->
  • quote:

İç mekan genişliğinden dolayı tercihim Corolla'ya kayıyor. Birazdan Derindere'ye gidip aracı yerinde göreceğim. 2 soru işareti var.

1-) Toyota bu fiyatı hak ediyor mu? Liste fiyatı 53.600 gözüküyor, Kampanyalı fiyatı da aynı. Bu sıralara Corolla'da kampanya var mı?
    2-) 1,4 ve 90 PS motor var. Bu az değil mi? Araç 1290 kg. Bu motor bu aracı kaldırır mı?

Corolla Dizel -->1.4 D-4D Comfort -->53,600 -->

Aracın performansı son derece yeterli, motor gayet sessiz, vites geçişleri rahat ve tok, zaten 6-ileri yaptılar diye hatırlıyorum makyajdan sonra, konforu güzel, iç mekan geniş.

Fakat; yalıtım oldukça zayıf, yol tutuş güven vermiyor, bazı modellerde ESP yok(toyotada VSC diye geçer) mutlaka sorun, iç mekanda CİDDİ işçilik kusurları var, malzeme kalitesi düşük,

Tercih sizindir.

• quote:

quote:

Yapmayın hocam,tamam günümüzde bence hiç bir araç o kadar paraları hak etmiyor.

Focus için dediğinizde haklısınız ama,corolla elegant ta sanırım 60 bin civarı,sizce değer mi? Üstelik 60 bin lira para ve sınıfının en hantal arabası???

• quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

quote:

quote:

yollarda baya renault symbol de var, demek renault symbol de fena bi model degil .)

dışarda fazla olup olmadıgına bakmayın yani buna göre karar vermeyin derim. kısaca kendimce özetleyeyim

Linea - 2 haftayı geçkin sürdüm, pek memnun kalmadım. B sınıfı bi araba gibi düsünürsek fena degil fakat C sınıfına göre her konuda (motor hariç) vasat.
    Yeni Focus - alınabilir
    Corolla - alınabilir
    Fluence - tavsiye etmem klasik renault.
    Jetta - donanımsızsa verceğiniz paraya yazık. değilse de verceginiz fazladan paralara yazık.

Yollarda neden clio symbol çok sebebini açıklıyim. Az yakıyor çok kaçıyor , arabaya sadece motor koymuşlar , kendisi hafif , frenler vasat özellikle ön takım , dizel arabalarda en iyi kaçan Clio alize'dir. Ama en ufacık virajda savrulduğu ve en ufacık rot-balans ayarı kaydığını her türlü hissettiriyor, 110 Km'hız dan sonra direksiyon deli gibi titriyor , kaza anında ise şoför ve yanındaki ölmesin diye airbag koymuşlar , ama takla anında arabadaki herkes fırlar. [Yakınımın başına geldi.]

• quote:

Arkadaşlar merhaba,

35000-50000 TL arası sıfır, manuel vites, dizel, sedan bir araç bakıyorum. Şu ana kadar düşündüğüm araçlar aşağıda. Corollla, Fluence, Jetta 50.000 TL'ye alınır mı emin değilim. Linea kasa değiştiriyormuş, ölü yatırım olur diye Linea'ya soğuk bakıyorum.

Linea
    Yeni Focus
    Corolla
    Fluence
    Jetta

Ne tavsiye edersiniz?

Teşekkürler.

listenize civic i de alın bence ve mutlaka bu listedeki tüm araçlar ile test sürüşü yapın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: werty_tr

quote:

Arkadaşlar merhaba,

Linea
    Yeni Focus
    Corolla
    Fluence
    Jetta

Ne tavsiye edersiniz?

Teşekkürler.

listenize civic i de alın bence ve mutlaka bu listedeki tüm araçlar ile test sürüşü yapın.

Dizel demiş.

Oyle olmasa bende Chevy Cruze onercektim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1- jetta
    2- focus
    3- fluence
  • quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

quote:

Orijinalden alıntı: werty_tr

quote:

Arkadaşlar merhaba,

Linea
    Yeni Focus
    Corolla
    Fluence
    Jetta

Ne tavsiye edersiniz?

Teşekkürler.

Dizel demiş.

Oyle olmasa bende Chevy Cruze onercektim

evet dizel yazısına dikkat etmemişim. cruze yine de önerilebilir ama 2.0 dizel güzel olur aslında.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.