Şimdi Ara

3500 TL Sistem Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar konu başlığından da anlaşılmıştır sorum. Monitör dışında 3500 tl ile sistem kurmayı planlıyorum. Gtx 1600 6gb öncelikli olmasını istiyorum açıkçası. Aşağı yukarı kafamda sistemi kurduğum taktirde fiyat yukarı çıkıyor. Yardımcı olabilir misiniz? İyi günler herkese.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yıl 2017 hala 80+ olmayan güç kaynağı öneren var

Güç kaynağı ileriye dönük, kaliteli bir markanın kaliteli bir güç kaynağı. 1300X'i overclock etmeyi unutmayın, güzel performanslar elde edebilirsiniz.http://prntscr.com/h55hhl
  • güç kaynağı en önemli parçalardan birisi bence 3-5 fazla olsun alın. 12v bölümündeki amper kısmınada dikkat edin.

ben kendime fsp hydro 700w aldım 320 tl civarı fiyatı var.
  • http://www.sinerji.gen.tr/sinerji-dck1050ti-msi-i5-7400-8gb-240-ssd-1tb-gtx1050ti-pmu402042

3500 ü aşıyor biraz ama,ssd vs. olması yönünden değer
  • AMD Ryzen 3 1300X 3.5 Ghz 8 MB AM4
    Asus B350M-A Prime 3200 Mhz(OC
    Gigabyte Radeon RX580 Aorus 4GB 256 Bit
    Corsair 8GB Vengeance Lpx DDR4 2400mhz
    Adata 256GB SU800 560/520
    Zalman ZM-T1 Plus ATX Kasa/Siyah
    Zalman ZM500-LX 500W Güç Kaynağı

3550 tl gibi bir rakama geliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    5000 tl sistem önerisi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar ssd 240 gb şuan yeterlidir benim için, ekran kartı olarak rx580 de alabilirim. Uzun ömürlü olması planlı kurmak istediğim kasa tabi yaza doğru ram ilavesi ile hard disk takviyesi yapabilirim. Cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

• forvet09 kullanıcısına yanıt
    Hocam Allah için kaliteli PSU önerin şu sistemlere.
  • 7.nesil intel önerenleri direk kafanızdan silip atıp

Michael Townley nin yaptıgı ryzen sisitemde

1300x 1200 e düşüp

psu dada 500 watt a düşüp rami

12 gb a çıkardınmı bu is tamam

aerocool black kasa psu lu olan model 500 watt onu tercih et böylece ramleri daha rahat alabilirsin böylece daha iyi bi oyun pc olur
  • Peki Rx580 hakkında ne düşünüyorsunuz? İşlemci olarak ryzen açıkcası daha mantıklı geliyor f/p olarak bana kalırsa. Ayrıca size bir sorum daha olacak, R3 lerde 1060 veya rx 580 lerde darboğaz olayı yapar mı? Bilgi olarak herkes farklı şeyler söylüyor kafam iyice bulanmış vaziyette. Monitör olarak AOC G2460VQ6 24" 75 Hz 1ms olanda karar kıldım. 144 Hz istiyorum fakat toplayacağım sisteme uygun olmayacak gibi duruyor. Yardımcı olan arkadaşlarıma ayrıca çok teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Michael Townley

Hocam Allah için kaliteli PSU önerin şu sistemlere.

12v den 444w veren power öneriyoruz.
    kaliteden kastın watt yüksekliği midir? anlamadım.
  • aoc nin dediginiz modeli kullanıyorum efsane alet

aoc display kaplosundan aux kablosuna hdmı dan vga ya tüm kabloları bedava kutu içerisinde veriyor

1050ti ile gayet iyi suanda

sizi üzmez

144 hz üzerine kesinlikle intel tercih edin ryzen o hz deregine yetişemiyor

intel daha başarılı o konuda 144 hz üzerine ama 60 75 hz arasına ryzen tercih edilebilr

yada intel 8 nesil i3 sistemde yapabilirsin i3 8100 temelinde
    Siz kalitenin sadece 12V'dan verdiği W değerine mi bağlı olduğunu sanıyorsunuz? PSU vardır Corsair gibi çöptür, fakat yüksek şeyler vaadeder, PSU vardır FSP gibi mükemmel bir markadır ve hakkını verir.
  • quote:

Siz kalitenin sadece 12V'dan verdiği W değerine mi bağlı olduğunu sanıyorsunuz? PSU vardır Corsair gibi çöptür, fakat yüksek şeyler vaadeder, PSU vardır FSP gibi mükemmel bir markadır ve hakkını verir.

he diyip geçiyorum.
    Belirtecek argümanın yok, He diyip geçiyorsun. PSU tier list'te bile yokken Zalman ZM500-LX, neyin atarı bu?
  • quote:

Belirtecek argümanın yok, He diyip geçiyorsun. PSU tier list'te bile yokken Zalman ZM500-LX, neyin atarı bu?

• asko56 kullanıcısına yanıt
    Hocam aoc 144 hz aldığım taktirde 1060 ile rx589 de bunu kullanabilir miyim? Birde buna uygun ekran karti ile işlemci tavsiyesi alabilir miyim acaba?

• 144 hz 1080 p için gtx1070 olmalı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.