Şimdi Ara

3500 TL SİSTEM ÖNERİSİ (RENDER)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çoğunlukla video render yapacağım youtube işiyle uğraşmaktayım.3500 tl bürçem var intel sistem kurmak istiyorum.Sadece kasa toplanacak diğer herşey var.
    Ram 16 dan aşağı olmasın.Kasadan tutunda bütün aksamlarda dış görünüş olarak bir beklentim yok mesela ramlar ışıklı olması gibi.Benim sadece yaptğı işe ihtiyacım var.Görsel bişe sunmasına gerek yok havalı olsun diye dış kasayada fazla para vermek taraftarı değilim.Youtube videoları hazırlamaktayım ileride oyunda oynarsam sadece ekran kartını güncelleyebilegim bir sistem olmasını istiyorum.Hazır 24 kasım yaklaşırken indirimle alırım denk gelirse.Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galatas4ray -- 18 Kasım 2017; 21:40:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İleride sadece daha iyi bir kart takarsınız;

• Kenan Memedov kullanıcısına yanıt
    Hocam intel sistem yazmıştım amd toplamışsınız ama birkaç sorum olucak.
    Sistemi intel yapıp Ramleri 8 düşürüp.Ekran kartını biraz daha yükseltsek durum nasıl olur?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

Sistemi intel yapıp Ramleri 8 düşürüp.Ekran kartını biraz daha yükseltsek durum nasıl olur?

Render süresi uzar.

Sen daha neyin ne olduğunu bilmeden Intel istiyorsun.
  • Kenan Memedov kullanıcısına yanıt
    Siz daha iyi bilirsiniz.O zaman bunu toplayayım.Teşekkürler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Render için ryzen toplamak daha mantıklı olur.

3500'e intel sistem toplamak biraz zorlar. 8700k alsanız 1800-1900 tl, anakart 600 tl. 2500 tl oldu bile.

Black friday'de uygun fiyata denk getirebilirseniz olabilir tabiki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 18 Kasım 2017; 22:6:2 >
  • Ryzen alın render için, intel alınacaksa 8. nesil alınması lazım şu noktadan sonra fakat İşlemci ve Anakart fiyatları aşırı fazla o yüzden Ryzen'e yönelin. R5 1400'ü OC etmeyi unutmayın, güzel değerlere OC edebilirsiniz stok fan ile.

http://prntscr.com/hc6f9f
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2500 tlye render pc önerisi
    8 yıl önce açıldı
    5000 tl sistem önerisi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 6 çekirdek 12 threads işlemci çok daha iyi olacaktır ryzen 1400 den. Hem fanı daha iyi hem gücü. Eğer bu fiyata çıkabilirseniz bunu alın. Black friday indirimlerini bekleyin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • skyline1892 kullanıcısına yanıt
    Günde toplasanız 10 nar dkdan 3 video renderlicem sistem yatacak sonra.30 dkdan render yapcagına 1 saate yapsın fark etmez.Amacım 2 saatin üstüne çıkmaması.1080p 60 fps olucak renderler en yüksek.Çoğunluk 1080p 30 fps.Bu iş bittikten sonra oyun oynayayım diyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

Senin dediğin şekilde şöyle olabilir:

Amd için:

https://www.eksenbilgisayar.com

• Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    Ssd ile bu fiyat oluyor. Çıkarırsan 3500 olur. Şuan için render oyun için bu sistem mantıklı. Ryzen 1200 da koyabilirdik ama i3 8100 ondan daha iyi. Render olarak bir tık iyi oyun olarak bi kaç tık daha iyi zaten. Yine de başkalarının önerisine de bakabilirsiniz tabi

• Şu intel sistem gayet güzel olmuş ama özellikle 16 gb ram istemiş arkadaş yoksa gayet yerinde

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.