Şimdi Ara

3500 LİRA BUTCE ILE MACBOOK TAVSIYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Suan elimde 11 inch mid 2012 macbook air var genel olarak memnunum cihazdan ama yurtdısına gidiyorum ve yanımda tek bilgisayar goturebilecegim dolayısıyla yanımda daha buyuk ekranlı bir cihaz olmasını istiyorum.Butcem 3500 lira maalesef daha fazla arttıramıyorum.Cihaz da agır bir sey yapmıyorum , sosyal medya ve dizi / film ile geciyor zaman ama hız benim icin onemli bir etken.

Aklımda olanlar :

13 inch retina air
    13 inch macbook pro mid 2012 : 2600 lira ( fiyat uygun digerine nazaran + upgrade imkanı var sanirim.
    13 inch retina macbook pro

Hangisini tavsiye edersiniz ?

Simdiden yardimci olan herkese cok tesekkurler

• şuan için retina air olmadığı için onu kafadan eledik. macbook pro da artık miadını doldurdu bence. öyleyse geri kalıyor tek seçenek rMBP
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharky25ant

şuan için retina air olmadığı için onu kafadan eledik. macbook pro da artık miadını doldurdu bence. öyleyse geri kalıyor tek seçenek rMBP

Kusura bakmayın karısmıs biraz kafam yazarken Retina derken 2013 de cıkan modelleri kastetmistim.

13 inch air ile 13 inch pro arasında kaldım biri 2600 liraya digeri 3100 liraya alınabiliniyor aradaki 500 lirayı vermeye gerek var mı sizce benim kullanım amaclarım icin ?
  • 2,5 yıl 13" air kullandım şuan da 13" rMBP kullanıyorum. air ihtiyaçlarınızı karşılar ama retina ekran farklı birşey tabi...
  • InCroyable kullanıcısına yanıt
    uzun ömürlü, performans sıkıntısı çekmeden kullanacağınız cihaz,

8 gb ram, 256 gb ssd ile 13 inçlik rmbp
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ohan

uzun ömürlü, performans sıkıntısı çekmeden kullanacağınız cihaz,

8 gb ram, 256 gb ssd ile 13 inçlik rmbp

Zaman ayirip cevapladiginiz icin tesekkur ederim sanirim rMBP daha dogru bir secim olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharky25ant

2,5 yıl 13" air kullandım şuan da 13" rMBP kullanıyorum. air ihtiyaçlarınızı karşılar ama retina ekran farklı birşey tabi...

Tesekkur ederim , tercihim buyuk ihtimal rMBP dan yana olacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Max 1400 TL Laptop Tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • InCroyable kullanıcısına yanıt
    250 daha ekle, öğrenci indirimiyle rmbp 865 olanı al, bence en iyi seçim bu olur
    edit:zaten onu alıyormuşsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammet_89 -- 25 Haziran 2014; 23:54:22 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.