Şimdi Ara

350-400 TL arası 18 yaşında bir genç için akıllı telefon önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kardeşime hediye telefon almak istiyorum. ancak bu akıllı telefonlardan hiç anlamadığım için önerilerinize ihtiyacım var. başlıkta da belirttiğim gibi maksimum 400 liralık android işletim sistemi olan akıllı telefon önerilerinizi bekliyorum.

• Galaxy Gio öneririm. Hizlial.comda 20 tl hediye çeki ve 50 tl world puan kampanyasından yararlanırsanız gayet hesaplı bir fiyata geliyorki bu fiyata vodafone 945 hariç sıfır android bulunmaz.
  • fiyatı 450 ye çıkartsak samsung dışında akıllı telefon alamaz mıyız acaba. çünkü kendim samsung d900 kullanmıştım epey zaman önce hala babam kullanır o telefonu ama ben beğenememiştim 600 lira gibi bir para vermiştim ama bir türlü sevemedim telefonu. samsunga bakış açım bu. acaba d900 den epey yol katetti mi samsung bunu deneyimlerinizi paylaşarak anlatabilir misiniz acaba?
  • hizlial.com u inceledim de iki telefon arasında kaldım su anda. xperia x10 mini ile samsung s5660 bunlardan hangisini tercih etmeliyim kullanan arkadaşlar cevap verebilir mi acaba?
  • Xperia mini o paraya olsa muhteşem de x10 mini ile gioyu kıyaslarsak şahsi görüşüm giodan yana olur.

http://kiyas.la/cep-telefonu/karsilastir/Samsung-Galaxy-Gio-S5660-vs-Sony-Ericsson-Xperia-X10-mini Burdan buyrun.
  • Galaxy gio al derim ben.
    Kendim kullaniyorum bu forumda bu fiyat araliginda konu acan herkese onerdim size de oneririm beyaz cin mali diyor bazi forumlar tam bilgim yok.ama beyaz icin bi arstir derim.
  • sitede satılan ürün beyaz rengi acaba çin malı mıdır? bilgisi olan var mı acaba? gio da karar kılmıştım ama bir kaç gün daha bekleyelim fikri olan arkadaşlarda fikirlerini söylerlerse cok sevineceğim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu arada bana kalırsa beyaz gio çok basit duruyor. Grisini öneririm.
  • Gri gio daha once gormedim ama siyahi bnde var cok guzel duruyo ele avuca oturuyor ne buyuk ne kucuk. Sitelere bn boat browser ile giriyorum 1 saniye surmuyor bu siteye girmek kendi tarayicisi icin ayni.seyi soyleyemem :-)[simage][/simage]
    face twitter vs icin android marketten indiirsiniz tek tikla girersinz gayet hizli calisiyor.
    Flash siter icin skyfire browser var fakat ben rootladim ona gerek kalmadi garanti gidiyor diyorlar fakat cogu yer anlamiyor bile zaten root islemini kaldirmak root etmek kadar kolay.
    Mesaj olayi d ilk baslarda zor sonra sifir yanlisla hizli bir sekilde yazabilirsin.

Baska te
  • Ustteki mesajda biseyler oldu duzenleyemiyorum kusura bakmayin yonetici abiler birlestirsin :-*

baska telefon olsa bu kadar yazmam ovmem gercekten cok kullanisli guzel bir cihaz kesinlikle tavsiye ediyorum.
  • hocam temiz ikinciel bir ace oneririm.
  • Samsung galaxy Y aldım 400 liraya çok memnunum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.