Şimdi Ara

35 yaşından sonra yalnız yaşamanın avantajları ve dezavantajları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar evlenmeyip yalnız yaşamak tüm maaşın sana kalnası evde seninse kira ödemiyorsan sizce hayal edilecek kadar güzel bi durummu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evlenmemenin tek olumsuz yanı ara sıra yalnızlık hissinin artmasıdır.
    Bu seni etkilemiyorsa evlenmene gerek yok.

Ben de evlenmem en fazla kısa süreliğine maske ve siyah pelerinli bir kız bulursam onunla takılırım.

Orijinalden alıntı: Moueson

Hayat tek başına çekilmez.Bir noktadan sonra aklını kaybedersin.
    İnanın banada öyle geliyor güzell tarafı var evet ama bi süre sonra cidden sıkılırsın gibi

yaşlandıkça insan daha duygusal oluyor.Yalnızlık zor olur o yaşlarda.Çocuk yok birşey yok.Ne yapacaksın ki tek başına.Ayrıca çevrendekiler hep evleneceğinden sosyal olarak da çökersin.Arkadaşların çift halinde takılır sen tek olduğundan onlarla takılamazsın.

Evlilik zor iş ama evlenmemek daha da zor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Ben olumsuz mutlağım, hiçliğin cisimleşmiş haliyim. Asla elde edilemeden arzulanan, var olamayacağı için düşlenen şey.
    Bu benim hiçlik krallığım ve bana verilmeyen taht bu. Ben, bütün görevlerin unutuluşu, tüm niyetlerdeki tereddütüm.

• Bu soruyu sorma nedenin, evlilik meselesini kendine ciddi şekilde takıntı etmendir. Takıntılarla hayat yaşamak çok zordur. Sürekli geçmişi ve geleceği düşünüp bulunduğun anı yaşayamazsın. Şuanki zamanda artık geçmiş olduğunda hayatın çöp olur gider. Sözün özü ; Takılma, anı yaşa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adalet -- 16 Mayıs 2018; 22:31:2 >
  • Para yoksa evlenme ama var ise bir yerden sonra evinde bi kadın bi çocuk görmek istersin. Ya annenin evinde yaşayacaksın ya da evleneceksin. Tek başına evde bunalırsın. Şimdi bunalmazsın 5 yıl sonra bunalırsın.

Orijinalden alıntı: Zaitan

Hocam senin konularını sürekli görüyorum ve anladığım kadarıyla evlenmeyi baya istiyorsun ama uygun eş yok sanırım. Umarım kendine uygun birini bulursun
    benim içinde güzel bişeyler söyle
    Mesajlarını dikkate almadığım üyeler: aftermath666, AlfieLowis, alpererez, ankarali0606x, Arkadiusz Milik, Arthur.Morgan, Automatic Gun Fire, b0Ni, BeyazBüyü, Bisikletçi76, denizgoren, derttücarı, EfsaneManx, esdarking, F355 Challenge, FatihTSFC, ferhatakdag4545, fransızee, Guest-1DF3AA226, Guest-225FEBD6D, Guest-7F117DFD2, Gunpower-storm, haydar., Heisenbergin asistanı, Hunyadi Matyas, iaaynaci, iyi birisiydim, Kabus00, KelKodVer, KievKarambolü, kingofbet, Kobe Bean Bryant, KrallŞaplakçı, KYRA C5, Luffy1907, Lynessa, MacGyver., Machoo_, Marangoz Almond, Maraz Alinin Sağ Kolu, MaximillianFoe, meola147of, mkmdesign, mrslimshady, napolyon07, Naughty Dog, Neverwinter81, NurullahHormanci, olishernandez, oMeR24, OnLiNe MaNaGeR, orhanyor, pakaji2, Philipp_Plein, pilotaFerrari, Playstation5, PoisonedPurple, PURECAUCASIANWHITE, QRX, rainy00, RASYONALIST, Reaper87, RichardB, royal_sm, RustinCohleTD, S.T.A.L.K.E.R., SacredDivinity, Scorpioleo, secotti2007, shad0w, Sucuk_Ağacı, Super Meat Boy, TEHET, tekir21, the__executioner__, tonimotto, Toyoda, Traxen, UCL, unraveling, xgrabyourglocks, YigitErkin20, Yılmaz1907, zLucas, Zombie_Benz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zurnalog

benim içinde güzel bişeyler söyle

Alıntıları Göster
    Sana saygı duyuyorum

Ben olumsuz mutlağım, hiçliğin cisimleşmiş haliyim. Asla elde edilemeden arzulanan, var olamayacağı için düşlenen şey.
    Bu benim hiçlik krallığım ve bana verilmeyen taht bu. Ben, bütün görevlerin unutuluşu, tüm niyetlerdeki tereddütüm.

• paran varsa güzel

Bi zamandan sonra yanlızlık duygusunun depresifleştirmesi

Bir diğeri Eğer yaşlanırsan yada hastalanırsan senle ilgilenecek yada yükünü hafifletecek birinin olmaması

Orijinalden alıntı: Zaitan

Sana saygı duyuyorum

Alıntıları Göster
    teşekkür ederim bende sana saygı duyuyorum

mesajımı artıla
    Mesajlarını dikkate almadığım üyeler: aftermath666, AlfieLowis, alpererez, ankarali0606x, Arkadiusz Milik, Arthur.Morgan, Automatic Gun Fire, b0Ni, BeyazBüyü, Bisikletçi76, denizgoren, derttücarı, EfsaneManx, esdarking, F355 Challenge, FatihTSFC, ferhatakdag4545, fransızee, Guest-1DF3AA226, Guest-225FEBD6D, Guest-7F117DFD2, Gunpower-storm, haydar., Heisenbergin asistanı, Hunyadi Matyas, iaaynaci, iyi birisiydim, Kabus00, KelKodVer, KievKarambolü, kingofbet, Kobe Bean Bryant, KrallŞaplakçı, KYRA C5, Luffy1907, Lynessa, MacGyver., Machoo_, Marangoz Almond, Maraz Alinin Sağ Kolu, MaximillianFoe, meola147of, mkmdesign, mrslimshady, napolyon07, Naughty Dog, Neverwinter81, NurullahHormanci, olishernandez, oMeR24, OnLiNe MaNaGeR, orhanyor, pakaji2, Philipp_Plein, pilotaFerrari, Playstation5, PoisonedPurple, PURECAUCASIANWHITE, QRX, rainy00, RASYONALIST, Reaper87, RichardB, royal_sm, RustinCohleTD, S.T.A.L.K.E.R., SacredDivinity, Scorpioleo, secotti2007, shad0w, Sucuk_Ağacı, Super Meat Boy, TEHET, tekir21, the__executioner__, tonimotto, Toyoda, Traxen, UCL, unraveling, xgrabyourglocks, YigitErkin20, Yılmaz1907, zLucas, Zombie_Benz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Hayat tek başına çekilmez.Bir noktadan sonra aklını kaybedersin.
    Saçmalık. Evlenmemekten bahsediliyor. Yapayalniz olmaktan degil. Illa is olsun okul olsun onlarca arkadasin olacak. Şansliysan 2-3 kan bağın olmayan gardaşların olur.

• Arkadaşlar seviyeli yorumlar için teşekkür ederim ben hep aile kurmak istedim hayatıma girenlerde oldu ams olmadı ailemde hep erkendir dedi erkendir dedi durdu onu oku bunu oku hiçbişey eksik olmasn dediler okudum yaş geldi 33 e şimdide evlenecek kimseyi bulamıyorm inanım o kadr zor geliyorli şimdi kızı tanıyacam birbirlmize güvenecez aileler güvenecek nişam düğün nerden baksanız 1 yılı buluyor eğer olmassa başa saracaz herseyi

Çok şükür imkanım tipimde fena değil ama şans yok ya ailemde çok pasif yıllarca bi insana oğlum evlenmiyonmu denmezmi ya bi kere ya bu baskı nasıl bi duyguymuş onu bi taddırın ya 35 e gelecm nerdeyse yeni yeni diyiyorlar ne bileyim hiç torun sevgisidemi olmaz ya

Genç arkadaşlar varsa tavsiyem 27 28 gibi evliliği bitirin inanın sonra o kadar zor oluyorki evlenmiş ayrılmış bi kadın bulup sade bi nikah kıymak en iyisi artık sanırım iftarda yalnızım sahurda yalnızım ne bileyim iyimş kötümü anlamadım.

• Sosyal çevren varsa, acil durumda 112 yi arayacak bir telefona sahipsen evlenme bırak tek yaşa. Sırf arada bir iki sohbet edeyim, hasta olunca bana baksın diye evlenilmez. Sana getirisinden çok götürüsü olur. 😂😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • amaçsız yaşanmaz.
    tek yaşadığında para kazansan ne için kazanacaksın? mutlu ettiğin bir eşin bir evladın olmadıktan sonra.birşeyleri paylaşacağın beraber gülüp zaman geçirdiğin biri olmadıktan sonra, o küçük çocuğun ufak şeylerden mutlu olduğunu görmedikten sonra tek başına yaşayıp 5 trilyon paran olsa napıcan? eskort tutup içine patladın diyelim. e 50 kere patladın ya sonra? paranı alıp bye diyen biriyle mutlu olamazsın.ben türlü eskortla yatmış,ben eskort değilim kız arkadaşınım diye takılıp para almayanların diblerine sayısız kez titreye titreye patlamış, herşeyi denemiş biri olarak diyorum ki, 26-28 aralığında evlenin. 30-32 aralığında da çocuk.diğer çocukta 32-35 aralığında ve kapa defteri... benim fikrim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi em2018 -- 17 Mayıs 2018; 0:5:55 >
  • 34 yaşında 2 senelik evli biri olarak tecrübem..evlenmeden hemen önce annem vefat etti..babam yanlız..abim var evli..kızkardeşini var cezaevinde..daha yeni kanser ameliyatı oldum..afedersin ama hastanede çişini bile yapamıyor insan yardımcı biri olmadan..iyi ki evlenmişim..o bana öyle bı destek oluyor ki yükümu hafifletiyor...he arada sırada tartışıp kavgada ediyoruz ama kısa süren şeyler...biyere gidiyorsun yanında biri var yanlız değilsin ...bence güzel evlenmek.daha çok şey sayabilirim.

ALEXUS#2893
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.