Şimdi Ara

35-45 bin tl arası araç tercihi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adım buğra konuyu yanlış yere açtım caddy forumuna açtım buradan tekrar yazacağım 18 yaşıma geliyorum ve jetta 1.2 tsi comfortline ile focus 1.6 tdci titanium arasında kaldim jettaya hiç binmedim jetta forumunu takip ediyorum ancak binmeden bilemeyiz malzeme kalitesi önemli sanırım bu konuda focus daha iyi bu arada focus 2 düşünüyorum sizinde önerebileceğiniz araçlar varsa sevinirim kriterim az yakip (en fazla 7.5 lt ) konforlu olmali renault citröen peugeot tarzi araçlar önermeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bugrakutuk -- 23 Haziran 2012; 15:52:35 >

• focus 1.6 tdci titanium diyorsan 0 almayacaksın sanırım. fiyatı 60 bin var çünkü.

bu fiyata 0 Lancer da güzel bir tercih olur. gayet te sportif ;)
  • Lancer güzel elbette bu 1.6 117 hp liklerinde yakitleri 1.5 109 a göre düşük önerinize teşekkür ederim
  • Jetta yada Golf
  • Golf 6 kasa çok hoş kuzenimde highline dizel vardi kullanmistim ancak her ne kadar
    Golf ü bilsemde 1.4 tsi nin yakıtı korkutuyor sonucta öğrenciyim biraz ekonomik olsa hic fena olmaz insallah 7 kasayi 1.2 tsi ile uygun getirirler 42 bin tl ye falan(45 ten assagi olcagini sanmiyorum ama)
  • focus dizel ve titanium olması avantajı jetta'nın avantajı 1.2tsi oluşundan dolayı vergi daha az ödeyeceksiniz bu yüzden ne kadar km yapacagınızın önemi var...Seat Leon 1.6tdi yada 1.2 tsi'de düşünülebilir kasası daha hafif oldugundan daha az yakar hemde sportif olur...O fiyatlara volvo s40 var ama genç biri için klasik kaçabilir tabi zevk meselesi tabi...
  • 45 bin liraya sıfır Fiat Bravo alabilirsin. Hepsini incele kararını öyle ver.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    50-65 bin arası kasa tavsiyesi
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cevaplariniza tesekkur ediyorum bakalim nasip kismet leonu düsünmüstüm ancak şu mesele var bir ara ankaradaki skoda bayisi ata seat satıyordu sanirim ancak aldimi yetkili servis sıkıntısı ne olur bilemem olmadi aydoğanlar var oradan hallederiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.