Şimdi Ara

35 - 37Bin TL aralığında araç alacağım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

35 ile 37 bin TL aralığında bir araç almak istiyorum,

Şuanki aracım 2004 Model Hyundai Elantra 0km'den beri kullanmaktayım şuan 156000 KM'de hiç bir sorunu yok ama artık değişim zamanı geldi değişiklik olması gerekiyor değişik bir araca binme isteği var insanda haliyle, araç sınflarına göre geniş ve yol tutuş kabiliyeti çok iyi, fakat değiştireceğim aracında aynı genişlikte ve yol tutuşunun iyi olması isteğindeyim, araçta belirgin olarak istediğim tek özellik esp olması, niye derseniz esp olmadığı için bir kaza geçirdim, çok şükür birşey olmadan atlattım..

Araçlara gelirsek;
    Cruze deseniz beğeniyorum fakat sırf bi akrabamda olduğu için almak istemiyorum biraz değişik bakış açısı ama olsun
    Yeni Kia Cerato 2010 model'de güzel ama daha çok çok yeni bir araç karar veremedim..

Sizce ne almalıyım, değiştirmek istiyorum ama araçmı yok. yoksa benmi bulamıyorum.

Araca lpg taktıracağım bunuda göz önünde bulundurmamız gerekiyor, tavsiye ve görüşlerinizi beklemekteyim.

Saygılar Sevgiler
    Arınç

• opel astra classic III + konfor paketi + landi renzo (opel servislerinde garanti dışı kalmadan takılıyor)
  • Sadece bir kişi mi cevap yazdı ne oluyor bu dh'ye ?
  • Opel Astra Sedan 1.6i 16V - 115 HP Enjoy 111. Yıl 37.225 tl liste fiyatı.

motor geyet başarılı sessiz calışıyor performansı yeterli lpg uyumlu

tüketimi düşük

aracın içi geniş kaliteli yol tutuşu başarılı

ancak tek handikapı esp nin otm. vitesle beraber alınıyor olabilmesi

ancak donanımı baya zengin aracın iç dış vs.

http://www.opel.com.tr/opel-serisi/satis-alani/arabalar/astra-saloon/modeller-ve-aksesuarlar/dosemeler-modeller.html

test sürüşü yap derim yinede

kolay gelsin..

• Fluence 1,5 cdi , tavsiye ederim , hem kasa yeni hemde renault heryerde servis imkanı var ...
    fiyatı da 37-38 civarı ...
  • Yeni Opel Astra , ESP standart şuan 2600tl lik indirim söz konusu ama 2010 model için , 2011ler eylül 15den sonra geliyor.
  • cok dogru tespit..al geç:)
    6 senedir kullanıyorum.cok memnunum...

quote:

Orijinalden alıntı: NİTROUS666

Opel Astra Sedan 1.6i 16V - 115 HP Enjoy 111. Yıl 37.225 tl liste fiyatı.

motor geyet başarılı sessiz calışıyor performansı yeterli lpg uyumlu

tüketimi düşük

aracın içi geniş kaliteli yol tutuşu başarılı

ancak tek handikapı esp nin otm. vitesle beraber alınıyor olabilmesi

ancak donanımı baya zengin aracın iç dış vs.

http://www.opel.com.tr/opel-serisi/satis-alani/arabalar/astra-saloon/modeller-ve-aksesuarlar/dosemeler-modeller.html

test sürüşü yap derim yinede

kolay gelsin..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence yeni cerato iyi tercih olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rain_of_Pain

Yeni Opel Astra , ESP standart şuan 2600tl lik indirim söz konusu ama 2010 model için , 2011ler eylül 15den sonra geliyor.

Yeni kasa Astra diyorsunuz sanırım. Yeni kasa Astra dediğiniz 38000'den başlıyor ve 1.4 100 beygirlik bir araç. Yani işkence için birebir. 115'lik bile zorlanırken 100 beygiri düşünemiyorum hiç. Astra'nın fiyatlarının 2 3 bin daha düşmesi gerekiyor.

Enjoy donanım yani boş bir donanım ama Opel'de Renault gibi donanım manyağı yapıyor arabaları orası ayrı.
  • 1.4 140 HP lik motor alınır. 41.5 liste fiyatı var 40a alınır sanırım
  • İyi de arkadaşın bütçesi 37'de kalıyor. 41500 liste fiyatı ama 44200'den 41500'e inmiş durumda. Yani olabilecek indirim zaten mevcut sittin sene indirmezler. Ancak 500 daha düşürürler belki o da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 15 Temmuz 2010; 13:11:01 >
  • Kendi kişisel fikrim tabiki bütcesi yetmiyosa almaz karar onun.

1.4 125hp motorlu seat leonda önerebilirim 38.4 liste fiyatı
  • Yeni Cerato Sedan Concept fiyat/performans olarak gayet uygun. Ayrıca garanti dahilinde bayide lpg montajı da yapılıyor. Hatta bir ara kampanya dahilinde hediye olarak takıyorlardı ama galiba kampanya sona erdi. Size önerebileceğim diğer bir araç da Mazda3 Sedan Touring modeli, yüksek donanımda güzel bir araç ama lpg için durumunu araştırmak lazım. Cruze hakkında bir fikrim yok zaten galiba listenizin dışında.

quote:

Orijinalden alıntı: Arınç

Merhaba,

35 ile 37 bin TL aralığında bir araç almak istiyorum,
    Araçlara gelirsek;
    Cruze deseniz beğeniyorum fakat sırf bi akrabamda olduğu için almak istemiyorum biraz değişik bakış açısı ama olsun
    Yeni Kia Cerato 2010 model'de güzel ama daha çok çok yeni bir araç karar veremedim..
    Araca lpg taktıracağım bunuda göz önünde bulundurmamız gerekiyor, tavsiye ve görüşlerinizi beklemekteyim.

Saygılar Sevgiler
    Arınç

• jazz'da esp standart
    8 hava yastigi var
    euro ncap'dan 5 yildizli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.