Şimdi Ara

35.000 TL bütçe ile sıfır araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    35.000 TL' ye -1,2 bin tl'de çıkabilirim belki- alınabilecek en mantıklı araç tavsiyesi bekliyorum sizlerden.

Geneli şehiriçi kullanım olmakla birlikte sık araca binen birisi değilim , araç garaj arabası gibi yani bir haftasonu kullanım olacak. Dolayısıyla benzinli de olabilir.

Kıstaslarım ; araç kuş gibi olmamalı ortalama 1.300 kg civarında olmalı, bagajımız geniş olmalı-4 kişilik bir aileyiz-, bakım masrafı az olmalı, konfor ve sürüş keyfi olmalı.

Tavsiyelerinizi, kullanım önerilerinizi bekliyorum.

Kafamdakiler ise ; WV , Kia, Opel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jidame -- 6 Nisan 2013; 16:45:16 >

• Astra H.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aveo Sedan. O fiyat aralığındaki bir çok aracın güvenlik donanımları zayıf. Aveo, baz modelde bile sekiz havayastığına sahip. Abs ve EBD standart. Çocuk güvenliğinde rekor puanı var. 35.000'e dolu bir Aveo 1.4 alabilirsiniz.

• Astra H Classic 3 Essentia + Konfor Paket.
    Ben olsam tek tercihim bu olurdu. Donanım olsun, kalite olsun araç son derece tatminkar. 38.000 TL liste fiyatı var. Gerisi sizin pazarlık kabiliyetinize kalmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Aveo Sedan. O fiyat aralığındaki bir çok aracın güvenlik donanımları zayıf. Aveo, baz modelde bile sekiz havayastığına sahip. Abs ve EBD standart. Çocuk güvenliğinde rekor puanı var. 35.000'e dolu bir Aveo 1.4 alabilirsiniz.

Çok titiz birisi olduğum için 3-5 sene sonra fazla km yapmadan satmak istediğim de aveo da çok kaybım olacağını düşünüyorum.
    Onun için chavrolet grubunda bir tek cruze gözüme takılıyor onun da fiyatı çok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aRm

Astra H Classic 3 Essentia + Konfor Paket.
    Ben olsam tek tercihim bu olurdu. Donanım olsun, kalite olsun araç son derece tatminkar. 38.000 TL liste fiyatı var. Gerisi sizin pazarlık kabiliyetinize kalmış.

HP mi sedan mı ?

Hp 1.3 motorun araca oldukça düşük kaldığını birçok kişiden duydum.

Sedan 1.6 115hp modelleri nasıl? biraz zorlamam lazım kendimi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jidame

quote:

HP mi sedan mı ?

Verdiğim fiyat HB kasa 1.6 115hp benzinli model içindi. Bu kasadaki 1.3 dizel motor Euro 5 normlarını karşılamadığı için kaldırıldı.
    Aynı donanıma denk sedan enjoy plus 1.6 115hp aracın liste fiyatıysa 39.800 TL olarak gözükmekte.
    Benzinli araç da olur demişsiniz, piyasadaki araba görünümlü oyuncaklardansa bu araç için kendinizi zorlamaya değer.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

HP mi sedan mı ?

Verdiğim fiyat HB kasa 1.6 115hp benzinli model içindi. Bu kasadaki 1.3 dizel motor Euro 5 normlarını karşılamadığı için kaldırıldı.
    Aynı donanıma denk sedan enjoy plus 1.6 115hp aracın liste fiyatıysa 39.800 TL olarak gözükmekte.
    Benzinli araç da olur demişsiniz, piyasadaki araba görünümlü oyuncaklardansa bu araç için kendinizi zorlamaya değer.

peki 2013 model bu aracı şimdi mi almak lazım yoksa 1-2 ay beklesem fiyat düşer, kampanya yakalar mıyım? Yada bilmediğim yeni bir model gelecektir fiyat ona göre düşecektir dediğiniz benim gibi fazla piyasanın içinde olmayan birisine öneriniz nedir?

• Seat İbiza ST 1.2 Tsi Dsg Style 37.000TL alınabilir diye düşünüyorum
  • quote:

quote:

quote:

quote:

HP mi sedan mı ?

peki 2013 model bu aracı şimdi mi almak lazım yoksa 1-2 ay beklesem fiyat düşer, kampanya yakalar mıyım? Yada bilmediğim yeni bir model gelecektir fiyat ona göre düşecektir dediğiniz benim gibi fazla piyasanın içinde olmayan birisine öneriniz nedir?

Bahsettiğimiz Astra H kasanın zaten halihazırda yenisi Astra J olarak satılmakta. Opel markası H kasanın da satışını kesmeyip uygun fiyatla Classic adı altında satıyor. Aracın sunduğu donanımlara, konforuna ve kalitesine bakınca aynı fiyatlardaki araçlara göre bariz üstünlük göstermekte.
    Cruze da düşünebilirsiniz fakat yakıt olarak Astra'ya göre fazla yakacaktır. Bunun yanında kalite olarak da Opel'den geride gördüğüm için yine de almışken tercihiniz Astra olsun derim.
    Araç plazaları genellikle aralık ayı sonunda kota doldurmak için indirime gitmekte. Bu nedenle beklemeniz anlamsız gibi duruyor. Yaşadığınız şehir neresi bilmiyorum ama mutlaka şehrinizdeki tüm bayilerden ve çevre illerden de fiyat alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aarmaganozturk -- 6 Nisan 2013; 11:22:09 >

• Ustam Siz Aileye Göre Bir Otomobil Bakıyorsanız Seat İbiza Sporturuer Yada Astra H
  • astra h
  • Chevrolet Aveo HB 1.3 ls. 7 aydır kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim
  • quote:

krediyle mi peşin mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jac0B0

quote:

krediyle mi peşin mi ?

Peşin alacağım ; 3-5 sene içinde de en fazla 50-60 bin km yapıp yenilemek gibi bir plan içerisindeyim.
    Dolayısıyla satarken fazla kaybım olmamalı. Ayrıca bazı modeller var sebil gibi çok fazla görebiliyorsunuz ama bazıları var "bu sadece binici arabası" deniliyor. Dolayısıyla binici arabası türünde olmalı ki fazla kaybetmeyeyim. örneğin focus'un trend ve ghia modelleri gibi .
    Bu arada herkes opel kullanıyor sanıyorum

• quote:

quote:

quote:

krediyle mi peşin mi ?

Peşin alacağım ; 3-5 sene içinde de en fazla 50-60 bin km yapıp yenilemek gibi bir plan içerisindeyim.
    Dolayısıyla satarken fazla kaybım olmamalı. Ayrıca bazı modeller var sebil gibi çok fazla görebiliyorsunuz ama bazıları var "bu sadece binici arabası" deniliyor. Dolayısıyla binici arabası türünde olmalı ki fazla kaybetmeyeyim. örneğin focus'un trend ve ghia modelleri gibi .

Deger kaybetmesin diyorsan araba degil altin almalisiniz.alacaginiz her arac deger kaybedecektir az deger kaybi olsun isterseniz toyota corolla ya da vw passat alin

• quote:

Orijinalden alıntı: dost acı söyler

quote:

quote:

quote:

krediyle mi peşin mi ?

Deger kaybetmesin diyorsan araba degil altin almalisiniz.alacaginiz her arac deger kaybedecektir az deger kaybi olsun isterseniz toyota corolla ya da vw passat alin

altın işine hiç girmeyelim dicem ama "altın al, 1800-2000 doları kesin bulacak" dediler geçen sene ocak-şubat gibi, bir girdik giriş o giriş hala beklemedeyiz senin anlayacağın
    araca ihtiyacım var ama dediğim gibi zararım az olsun istiyorum 35-40 bin arası olmalı..
    daha önce wv grubuna bindiğimden sağlam kasası var, konfor da fena değil ama opel grubuna binmedim hiç!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.