349 TL Razer Kraken X USB 7.1 Surround Siyah Gaming Kulaklık https://www.sinerji.gen.tr/razer-kraken-x-usb-71-surround-siyah-gaming-kulaklik-p-33363 ![]() |
349 TL Razer Kraken X USB 7.1 Surround Siyah Gaming Kulaklık

-
-
Fiyat güzel ancak ayarlama bölgeleri plastik olan headsetler pişmanlıktır. Uzun vadede kırılmama ihtimali yok gibi bir şey. Ona dikkat ederek alınmalı.
-
Ayarlama bölgeleri tamamen plastik mi?
-
çabuk kırıldığı yazılmış ama alıp kullanmış olan var mı, yedek olarak kenara koymayı düşünüyorum. Bir de ses kalitesi ücretli dolby vs olmadan çok iyi değil denilmiş yorumlarınız nedir?
-
teşekkürler ben aldım bir tane.
not: yine konuya 1 kuruşa 100 liralık mal almaya çalışanlar doluşmuş. bimde bu fiyata snopy kulaklık satılıyor.
-
Alınır mı arkadaşlar nedir yorumunuz?
-
sanal 7.1 + işçilik kötü..
-
Araştırdım ama tam cevabını bulamadım. Bunu Xbox ta kullanabilir miyiz? Kullanan var mı acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu fiyata gerçek 7.1 mi bekliyordunuz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
40 mm sürücü biraz geride kalmadı mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ContEmpor4ry -- 17 Ocak 2022; 23:58:44 > -
Beklemiyorum da 350 lira para da az değil. Elzem değilse beklenir biraz daha indirimle vs daha iyi bir şey alınır diye düşünüyorum.
-
bunun bir de normal jack girişli modeli mi varmış. USB olan model ile arasında kalite farkı var mı acaba.
-
350 TL gayet az bir para hocam, 26 dolara denk geliyor güncel kurla birlikte. Türkiye'de bir şey alınacaksa beklenmemelidir çünkü hiçbir zaman fiyat düşmez aksine yükselir. Kulaklık iyidir kötüdür bir şey diyemem ama sıfırı 350 TL olacak düzgün bir kulaklık modeli ve markası bilmiyorum şahsen. Bu fiyatlara ancak Gamepower vs. alınabiliyor.
Kalmadı hocam, sürücü kalitesine bakar durum. Cooler Master'ın efsane kulaklığı MH752 ve MH751'ler 40mm sürücü taşımakta ama çok iyi ses kaliteleri ve ses güçleri var. Büyüklükten ziyade işlev demek düşüyor yine.
paylaşan arkadaşa teşekkürler aldık bakalım umarım ses kalitesi çok üzmez, james donkey 008 kullanıyordum, gayet memnunum rahatlığından ve sesinden kafayı da çok sıkmıyordu bakalım bu nasılmış.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X