Şimdi Ara

349.Dönem MEBS Okl. ve EM K.lığı MAMAK ANKARA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
121
Cevap
0
Favori
11.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaş burada toplanalım görüşelim burada yapan üst devrelerimzde varsa bize fikir verirlerse hoş olur

https://groups.google.com/forum/?hl=tr&fromgroups#!forum/349donem-mebs-ankara-mamak
    arkadaşlar gruba üye olarak orada mail adresleirmizi ve gerekirse telefon numaralarımızı paylaşabiliriz

12.12.12

Listemiz
    1. Vaio / İstanbul
    2. meche
    3. kirpisan / Muğla/Dalama
    4. Maestronur / Samsun
    5. ygtgdc / İzmir
    6. Arexer / Aydın
    7. muamma23
    8. Deist_25
    9. melkor19
    10. BuRaK
    11. medley_man
    12. GaKKoSeLz / izmir
    13. mastar1453
    14. Red Alert / Bandırma
    15. muzxyen00
    16. deep_impact_gfb / yedek subay
    17. tastan87 / İstanbul
    18. TheJahGangsAppLe
    19. abuzerakel
    20. kostebk
    21. caglardamla
    22. vedatt859
    23. aranelmanyak / Bursa
    24. furkanerdem
    25. Athracian
    26. eser26
    27. Judit / Adana
    28. unknown___boy
    29. tsuyoi / İzmir
    30. dwane4
    31. mugla349kd / Muğla
    32. venom800
    33. sirffalas / Yalova
    34. serdar_yln / İstanbul
    35. hsnbrgn / istanbul
    36. uerda

Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı
    Sınıfı MUHABERE
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi
    MEBS Okl. ve EM K.lığı MAMAK ANKARA
    İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.12.2012
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri
    MEBS Okl. ve EM Loj. Des. K.lığı Emn. ve Mhf. Bl. K.lığı MAMAK ANKARA

istanbuldan geleceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vaio -- 11 Aralık 2012; 17:08:46 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ankara MEB Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı MAMAK ANKARA

Ankara MEB Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı, Ankara'nın Mamak ilçesinde konumlanmış bir eğitim kurumudur. Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı olan bu okul, eğitim alanında çeşitli programlar sunmaktadır.

Eğitim Programları

Ankara MEB Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı, okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise düzeylerinde eğitim programları sunar. Ayrıca, mesleki ve teknik eğitim programları da mevcuttur.

Akademik Kadro

Okulda alanında uzman ve deneyimli bir akademik kadro görev yapmaktadır. Öğretmenler, öğrencilerin akademik gelişimlerini desteklemek ve onları geleceğe hazırlamak için çalışmaktadırlar.

Fiziksel Altyapı

Ankara MEB Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı, modern ve donanımlı bir fiziksel altyapıya sahiptir. Okulda, öğrencilerin eğitim ihtiyaçlarını karşılayan derslikler, laboratuvarlar, atölyeler ve spor tesisleri bulunmaktadır.

Eğitim Standartları

Okul, Milli Eğitim Bakanlığı'nın belirlediği eğitim standartlarına uygun olarak eğitim vermektedir. Öğrenciler, ulusal ve uluslararası düzeyde rekabetçi bir eğitim alırlar.

Öğrenci Hayatına Destek

Ankara MEB Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı, öğrenci hayatına destek veren çeşitli etkinlikler ve programlar sunmaktadır. Okulda, kulüpler, geziler, spor etkinlikleri ve sosyal sorumluluk projeleri düzenlenmektedir.

Ulaşım

Okul, Ankara'nın merkezi konumunda olması nedeniyle ulaşılabilir bir konumdadır. Metro, otobüs ve minibüs hatları ile okula kolayca erişilebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı
    Sınıfı PİYADE
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi MEBS Okl. ve EM K.lığı
    MAMAK ANKARA
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri MSB Harita Gn. K.lığı K.lığı
    ÇANKAYA ANKARA
  • Kısa dönem piyade

Acemilik:
    Eğitim Merkezi MEBS Okl. ve EM K.lığı
    MAMAK ANKARA

Ustabirliği
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri Kr. Hvcl. K.lığı 4'üncü Kr. Hvcl. A. Hiz. Des. Tb. K.lığı
    SAMANDIRA İSTANBUL

Muğla/Dalaman dan gelicem.
    Sınıfı MUHABERE
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    MAMAK ANKARA
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri MEBS Okl. ve EM K.lığı
    MAMAK ANKARA

Samsun'dan geleceğim. Çok güzel bir yere düştüğümüzü söylüyorlar tertiplerim hadi hayırlısı
    Sınıfı PİYADE
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    MAMAK ANKARA
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri İSTANBUL ASAL Blg. Bşk. K.lığı
    KAĞITHANE İSTANBUL
  • iyide nası haberleşicez ki orada. isimlerimizi bilmeden. gerçi benimki profilimde yazıyor.
    Sınıfı PİYADE
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    MAMAK ANKARA
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri 70'inci Mknz. P. Tug. K.lığı
    MARDİN

Aydın'dan geçeceğim, İzmir'den uçakla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Sınıfı BAKIM
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    MAMAK ANKARA
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri 3'üncü Zh. Tug. Loj. Des. K.lığı Bkm. Brl. K.lığı
    ÇERKEZKÖY TEKİRDAĞ

elazığdan gidecem yarın akşam 7:30 da en son otobüsle.sabah aynı saatlerde ankarada olurum gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muamma23 -- 10 Aralık 2012; 12:29:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kirpisan

iyide nası haberleşicez ki orada. isimlerimizi bilmeden. gerçi benimki profilimde yazıyor.

mail grubu açıp eklesekmi hepimizin mail adreslerini şimdi buradan çoğu kişi özel bilgilerini vermek istemez mail grubundan haberleşebiliriz.
  • quote:

Kısa dönem piyade

Acemilik:
    Eğitim Merkezi MEBS Okl. ve EM K.lığı
    MAMAK ANKARA

Ustabirliği
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri Kr. Hvcl. K.lığı 4'üncü Kr. Hvcl. A. Hiz. Des. Tb. K.lığı
    SAMANDIRA İSTANBUL

Muğla/Dalaman dan gelicem.

tertibim ben de muğla/milas doğumluyum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vaio

quote:

iyide nası haberleşicez ki orada. isimlerimizi bilmeden. gerçi benimki profilimde yazıyor.

mail grubu açıp eklesekmi hepimizin mail adreslerini şimdi buradan çoğu kişi özel bilgilerini vermek istemez mail grubundan haberleşebiliriz.

Olabilir o şekildede. benim profilimde yazıyor zaten. benim açımdan bir sıkıntı yok.
  • grubu kurdum arkadaşlar
    https://groups.google.com/forum/?hl=tr&fromgroups#!forum/349donem-mebs-ankara-mamak
    arkadaşlar gruba üye olarak orada mail adresleirmizi ve gerekirse telefon numaralarımızı paylaşabiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: meche

Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı
    Sınıfı PİYADE
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    MAMAK ANKARA
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri MSB Harita Gn. K.lığı K.lığı
    ÇANKAYA ANKARA

Aynısı
  • Kara Kuvvetleri Komutanlığı
    Sınıfı PİYADE
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    MAMAK ANKARA
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri Atıcılık ve Uzm. Nişc. Eğt. Brl. K.lığı
    MAMAK ANKARA

izmirden geliyorum...8 yıl ankarada kaldım soğuktur,ama güzeldir....usta birliği ortrak olan arkadaş varsa mesaj atabilir özelden,herkese hayırlı tezkereler
  • Acemilik aynida usta birligim Kr. Hvcl. K.lığı 2'nci Kr. Hvcl. A. Hiz. Des. Tb. Emn. ve Mhf. Bl. K.lığı
    MALATYA 
    Benden kotu yere dusen yok heralde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuRaK

Acemilik aynida usta birligim Kr. Hvcl. K.lığı 2'nci Kr. Hvcl. A. Hiz. Des. Tb. Emn. ve Mhf. Bl. K.lığı
    MALATYA 
    Benden kotu yere dusen yok heralde

Senin düştüğün yere düşmek isterdim.Doğunun incisine düştün Usta birliğinde İNANILMAZ rahat Malatyada terör olaylarıda yoktur.Ve benim kızın memleketi Tanrıdan daha belanı mı istiyorsun.

• mamaktaki şartlar hakkında varmı bilgisi olan arkadaşlar?
  • Dostum oyle diyosan oyle olsun.yer hakkinda bilgim yok cunku.Bide muhafiz piyade diye birisi paso yuruyus toren ve nobet diyor insallah oyle degildir.Boyda 197 direk almasinlar yuruyuse insallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygtgdc

mamaktaki şartlar hakkında varmı bilgisi olan arkadaşlar?

şöyle bir yazı gördüm forumun eski konularınds

quote:

Acemilik ve ustabirliği mebs'de 341.kd olarak yapmış birisi olarak akıldaki soru işaretlerini biraz gidereyim.
    Sınıfınız muhabere ise kesinlikle mebs'de kalırsınız. Piyade ve benzeri olanlar için ise mebs'de kalma durumu olabiliyor. İlla yazan usta birliğe gitmeyebiliyorsunuz. Fakat o anki arz-talebe göre değişiyor. Dediğim gibi muhabere olanlar kesin kalıyor.
    Acemiliği 5. 6. bölükte olanlar (özellikle 6.bölük) yani karma bölüğe düşenler yaşadılar. Öğlene doğru gider iki uygun adım yürür gelirsiniz. Spor yok. Amacınız sadece yemin günü için hazırlanmak. Yani doğru dürüst hizada yürümesini öğrenmek. Acemilik bu kadar :D
    Ustabirlik için ise söyleyeceklerim:
    Öğrenci ve Kurslar taburuna düşen bilsin ki mebs'in en rahat yerine düştüler. Başçavuşunuz İsmail bçvş harika bir insandır. Sırtınızda 7/24 taş da taşısanız koymaz adama.
    Okul hizmet takımı da fena değildir. ya kütüphaneci olursunuz (şanslıysanız) ya da çevredeki binalardan birisinde temizlik için görevlendirilirsiniz. Yinede çok zor değildir.
    Gösteri tatbikat bölüğü biraz zordur. Haftanın belirli günleri hemen hemen neredeyse spor vardır. Tüm içtimalara katılmak durumundasınız. Hatta çoğunlukla silahlı bir şekilde. Orda birazcık öttürülürsünüz = )
    1. ve 2. taburda herhangi bir eğitim bölüğüne katılmışsanız işiniz biraz daha zordur. Askerlerin nizam, hiza ve eğitimi ile siz ilgilenirsiniz. Meşhur keçikıran tepesinde nöbetler ellerinizden öper.
    Sosyal tesislere düşmüşseniz eğer bildiğiniz ordu evinde hizmetli askerler gibi klasik kıyafet giyersiniz. Bir nevi komilik yaparsınız. Kısa dönemler genelde takımın başında olurlar. Çok fazla angarya işlere vermezler.
    Gelelim meşhur Lojistiğe = ) Burada en zorlu takım arkadaşları ve komutanları sizleri bekliyor. Buraya düşmüşseniz şayet elinizden geldiğince sabır taşınıza mukayet olun. Çatlatmamaya özen gösterin.

• quote:

Orijinalden alıntı: BuRaK

Dostum oyle diyosan oyle olsun.yer hakkinda bilgim yok cunku.Bide muhafiz piyade diye birisi paso yuruyus toren ve nobet diyor insallah oyle degildir.Boyda 197 direk almasinlar yuruyuse insallah

İnzibatsın hocam sen kesin
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.