Şimdi Ara

349. DÖNEM (12 ARALIK 2012) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.093
Cevap
153
Favori
1.193.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: webmasterrizmir

özel sektörde çalışan yokmu ya herkes mi memur

Ben varım devrem ya merak etme yalnız değilsin
    ee başka yok mu yoksa?
  • quote:

Orijinalden alıntı: isterolist

quote:

Orijinalden alıntı: giomzo

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar işten ayrılırken tazminat alabilmek için kasım da şube'den askeri sevk kağıdını alacağız, bununla birlikte bir dilekçe yazacağız sanırım. Bende kasım 20 gibi ayrılmayı düşünüyorum işten, kağıdı bir hafta kala insan kaynaklarına vereceğim. Bu işlemlerde yazdıklarım dışında bilmediğim farklı bir süreç işliyor mu?

dostum sanırım sarı zarfın içine konulan sevk belgesinin bir örneğini isteğince iş yerine vermek için, sana bir tane örnek veriyorlar. bende aynen senin gibi düşünüyorum 29 kasım da çıkış yapmak istiyorum. fakat dilekçe dediğin sanırım çalıştığın kuruma vereceğimiz dilekçeden bahsediyorsun ???

inşallah sorun çıkmazda tazminatı gitmeden önce alırım, malum para lazım olacak giderken gelirken orada ekipman alırken felan.

Çalıştığın kuruma vereceğin dilekçe dostum ama çıkış tarihinden önce ver ki tazminatın yatırılmasıyla ilgili sürede bir sıkıntı çıkmasın. Bu arada 1 seneden fazla aynı yerde çalışanlar askere giderken tazminat alma hakkı hala yürürlükte kaldırılmış değil arkadaşlar.

5 kasımda alıp 6 kasımda vermeyi düşünüyorum 30 kasımda çıkış yapmak istiyorum o zamana kadar işler halledilsin 30 un da maaşla birlik tazminatıda alalım :):) lazım olacak.. eyvallah tertip

Aynen devrem bu laf bile tuhafıma gidiyor ama alışıcaz bu sıfatlara :) gelsin zamanda gidelim böyle işyerinde de daralır oldum bitsinde gidelim artık :)

aynen daralma nedemek çaya sigaraya çıkıyorum, bana berkidee aynı kişi ne zaman askere gidiyorsun diye 10 kere sormuştur artık birine dedimki sen bana bu soruyu 6. kez soruyorsun sıkılmadınmı ben cavap vermekden sıkıldım sen sormakdan değil :):) soran olursa artık sene sonu diyorum.

aralık 12 de teslim olcam diyorum hemen askerli anısı anlatıyor, aralıkda gitcem diyorum kaçında teslim olcan nereye düştün diye soruluyor bu sefer prosödürü anatmak zorunda kalıyorum :):) heee bide konum itibari ile giderken senin yerine beni alırlarmı diye soranda var tabi :):) ama kızmıyorum sonuç da herkez kendine bir gelecek kurma çabasında o yüzden herkez için hayırlı ve en iyisi olur inşallah :)

dostum şahsen ben giderken yerime gelecek vatandaşa işi öğretim gidicem bugün yarın alırlar bekliyorum :) Döndüğümde şimdilik geri geleceğim şekilde konuştum firmayla onlarda bekliyoruz seni dediler ama profesyonel hayatta duygusallığa yer yok oyüzden ümitlenmemek lazım :)

kesinlikle duygusallık hata olur. ben aynı noktaya dönmeyi düşünmediğim için yerime seçilecek birini bekliyorum işleri devretmek için 5 sene çalıştım artık üst pozisyonlara sıçrama zamanı geldi askerlik engeldi sağ sağlim gelirsem oda kalkmış ve yolumaza devam etmiş olacağız

bende 7 senedir aynı iş yerindeyim ama dönünce tekrar aynı yerde çalışıcam yüksek maaşlar almasamda çok rahatım. İş ortamında herşey para değil bence

• quote:

Orijinalden alıntı: alptug.55

Bende Aralıkta gidecem arkadaşlar bi aksilik olmazsa.
    Başvuruyu ya bu hafta yada önümüzdeki hafta yapmayı düşünüyrum

Hayırlısı olur inşallah, bekleriz tertip adayı:)
  • Eniştem anlatmıştı, araba kullanmayı bilenler el kaldırsın demişler. Atlayan sazanların eline el arabası vermişler çöp möp taşıtmışlar :)
    Tenis oynamayı bilen var mı diye sormuşlar aynı şekilde. Atlayanları tırmıkla ot temizlemeye yollamışlar. Kısacası zaten herhalde böyle şeyleri ulu orta değil özel sorarlar yani aklı başında, işe uygun tipte görünen adamlara sorarlar. Atlamamak, önde,arkada durmamak lazımmış. Babamın dediğine göre önden ve arkadan adam seçip angaryaları yapmaya yollarlarmış. Tabi kısa dönem askeriz biz ne olur ne biter bilmiyorum ama uyanık olmakta fayda var böyle durumlarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tago35

Eniştem anlatmıştı, araba kullanmayı bilenler el kaldırsın demişler. Atlayan sazanların eline el arabası vermişler çöp möp taşıtmışlar :)
    Tenis oynamayı bilen var mı diye sormuşlar aynı şekilde. Atlayanları tırmıkla ot temizlemeye yollamışlar. Kısacası zaten herhalde böyle şeyleri ulu orta değil özel sorarlar yani aklı başında, işe uygun tipte görünen adamlara sorarlar. Atlamamak, önde,arkada durmamak lazımmış. Babamın dediğine göre önden ve arkadan adam seçip angaryaları yapmaya yollarlarmış. Tabi kısa dönem askeriz biz ne olur ne biter bilmiyorum ama uyanık olmakta fayda var böyle durumlarda.

Hocam koptum buna yaa

quote:

araba kullanmayı bilenler el kaldırsın demişler. Atlayan sazanların eline el arabası vermişler çöp möp taşıtmışlar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Svquare

quote:

Teşekkürler,hepimiz için hayırlısı olur inş
  • bu gün itibariyle kısa dönem için askerlik için başvuruda bulundum bakalım askerde bizi neler bekliyor, bide oraları gidip görelim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DIESEL

bu gün itibariyle kısa dönem için askerlik için başvuruda bulundum bakalım askerde bizi neler bekliyor, bide oraları gidip görelim :)

hayırlısı olsun tertip . " bide oraları gidip görelim" derken hani 3-4 günlük yurt dışı turları oluyor ya oralara gidiyormuşuz gibi olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webmasterrizmir -- 26 Eylül 2012; 16:26:49 >
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkürler,hepimiz için hayırlısı olur inş

Rica ederiz amin inşallah...
  • quote:

bu gün itibariyle kısa dönem için askerlik için başvuruda bulundum bakalım askerde bizi neler bekliyor, bide oraları gidip görelim :)

Hayırlısı olsun kardeş, gidip görelim ve gelelim inşallah:)
  • quote:

quote:

hayırlısı olsun tertip . " bide oraları gidip görelim" derken hani 3-4 günlük yurt dışı turları oluyor ya oralara gidiyormuşuz gibi olmuş

tertip o gözle bakmak lazım bence, yoksa tribe girersek işin içinde çıkamayız :)
  • Tertipler size bir soru sorayım;

Askeriyeye girdiğimizde kimliğimizi alıyorlar ya, ehliyetimizi de alıyorlar değil mi? Bazı arkadaşlar ehliyeti yok dedim vermedim sivilde lazım oluyor diye demişte, bu işler nasıl oluyor? Bende ehliyeti vermemeyi düşünüyorum...
  • quote:

quote:

özel sektörde çalışan yokmu ya herkes mi memur

Ben varım devrem ya merak etme yalnız değilsin
    ee başka yok mu yoksa?

BENDE VARIM...
  • quote:

quote:

quote:

tertip o gözle bakmak lazım bence, yoksa tribe girersek işin içinde çıkamayız :)

• quote:

Tertipler size bir soru sorayım;

Askeriyeye girdiğimizde kimliğimizi alıyorlar ya, ehliyetimizi de alıyorlar değil mi? Bazı arkadaşlar ehliyeti yok dedim vermedim sivilde lazım oluyor diye demişte, bu işler nasıl oluyor? Bende ehliyeti vermemeyi düşünüyorum...

Kimliklerinizi verin derler cüzdana bakmazlar, ehliyet yok dersin sende kalır. Götürmene de gerek yok aslında ehliyeti. Askeri kimlik verecekler zaten, normal kimlik lazım olunca isterseniz verirler dosyanızdan.
  • beyler ,ehliyetti nüfus cüzdanıydı boşuna tribe girmeyin elbet bu zamanlarda geçer.... ilhan iremden anlasana şarkısını açın ve rahatlayın azcık..
  • quote:

quote:

quote:

bi süreliğine yurt dışı ziyareti iş için :):):) yurt dışında şirketi özel eğitimleri varmış :) bi gidip katılalaım. yat kalk sürün bekle selam ver gb. tribe girmemek en iyisi ama zor kısımlarıda hayal edip hazırlanmakta fayda var

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tago35

Eniştem anlatmıştı, araba kullanmayı bilenler el kaldırsın demişler. Atlayan sazanların eline el arabası vermişler çöp möp taşıtmışlar :)

Hocam koptum buna yaa

quote:

araba kullanmayı bilenler el kaldırsın demişler. Atlayan sazanların eline el arabası vermişler çöp möp taşıtmışlar :)

gidenler derlerki ne en önde ol ne en arakda ortada kendini kaybettir çok akıllı olma çokda saf olma demekki doğruymuş :) allah kolaylık versin

• quote:

Orijinalden alıntı: hlsp

quote:

Tertipler size bir soru sorayım;

Kimliklerinizi verin derler cüzdana bakmazlar, ehliyet yok dersin sende kalır. Götürmene de gerek yok aslında ehliyeti. Askeri kimlik verecekler zaten, normal kimlik lazım olunca isterseniz verirler dosyanızdan.

Eyvallah...
  • Arkadaşlar dün başvurumu yaptım muayene olduktan sonra tekrar götürücem formu şu an o aşamadayım.
    Görevli memur birkaç soru sordu iyi yüzme biliyor musun sol gözünü kapatabilir misin şeklinde hepsine evet evet dediğimi hatırlıyorum. (niye hatırlıyorum diyorum sabah 9'da sıra numarası aldım saat 16 gibi sıra geldi haliyle kafa kalmadı.) Bir de komando olmak ister misin diye bir soru sordu yanılmıyorsam buna es kaza evet dediysem değiştirme şansım var mı? Dediğim gibi şu an muayene aşamasındayım.
  • 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.