Şimdi Ara

3485 TL HP 15-DW3017NT Intel Core I3 1115G4 4GB 256 GB SSD Freedos 15.6 ' FHD Taşınabilir Bilgisayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
78
Cevap
0
Favori
2.993
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• iki hafta önce i3 1125g4 işlemcili laptoplar aynı veya bir tık yukarı fiyatına gidiyordu, 2 çekirdek-4 çekirdek farkı her işlemde fark eder.

• Hangisi alayım,okula gidenkızım için eba worl exel çıktı alcaz,lütfen yardımcı olun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Predator536 kullanıcısına yanıt

1125g4 işlemcisi 4 çekirdekliyse neden i5 değilde i3 işlemci hocam? Anlamadım

• Predator536 kullanıcısına yanıt
    Evet 4 çekirdek ama 3.70ghz kasa kötü sata2 ssd var klavye ısıklı degil 128gb hafıza yani +2çekirdek icin fiyat farkı değmez zaten bunlarda oyun oynanmaz hp geri iadesi ile 3000 gelir mis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boşmezarvargel B kullanıcısına yanıt

Konudakini al geç hocam. Excel EBA Office vb işlere yeter bu makineler. Windows 7 ya da hafif Windows 10 kurulumu öneririm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • konudaki pc 4200tl olmuş ama..

• Başlıktaki fiyat için söylemiştim. uçmuş maalesef

• Tekrar aynı fiyat olmuştu tam alıcakken bitti. Kasımı bekleyecektim normalde ama dolar hiç bekleyecek gibi durmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekrardan aynı fiyatta hepsiburadada.

• bursali46 B kullanıcısına yanıt

Fiyat güncel stok mevcut.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Hala bu fiyat dolar ın 9 ve devam etmesiyle bu fiyatları zor görürüz

• Arkadaşlar alan oldumu rica etsem su üç soruya cevap verse

1. Ekran kalitesi nasıl panel 8 bit mi
    2.Ram 2666 yazıyor acaba 3200 mü
    3.Fan sesi nasıl

Teşekkürler

• Ben aldım hocam, ekran ips değil. Ramler 3200. Fan sesi bazen duyuluyor. Ben memnun kaldım. Bu fiyatlarda bence kaçmaz.

3 güne kasacak olsa da hayırlı olsun

• Gunpower-storm kullanıcısına yanıt

Sağolun hocamda bu işlemci kasmaz ek olarak 4 gb daha ram siparişi verdim. Ryzen 3 değil ki 8 gb ramle bile youtubede kasım kasım kasılsın. :D

Ryzen 3'te bile en kötü 4 çekirdek var, dual core üstü işlem gücü isteyen bir işlem yaptığınız zaman sıkıntı yaşayacaksınız zaten

Bilgisayarlar dual core değil diye Vista çalıştırılamıyordu, yıl 2007. Şimdi yıl 2021, dual core bilgisayar satıyorlar...

• Gunpower-storm kullanıcısına yanıt

Hocam daha önce bu işlemcili gene HP 15S-FQ2045NT kullandım 2 ay kadar güzel fiyattan sattım. Sonra tekrar memnun olduğum için bu işlemcili laptop baktım sadece. Benim için çekirdek sayısı değil tek çekirdek hızı ve turbo frekansı önemli. Yani 4 çekirdek olup 8 gb ramle youtubede kastıktan sonra benim için hiçbir anlamı yok.

Hocam merhaba sizden ricam panel kaç bit bakabilirmisiniz bide ram 3200 dediniz nerden gördünüz sitesinde 2666 yaziyor

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.