Şimdi Ara

347. DÖNEM (AĞUSTOS 2012) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI-Güncel Liste ilk Mesajda (591. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.743
Cevap
96
Favori
728.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 589590591592593
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DeVaST@ToR

beyler yarın teslim oluyoruz? yarın oruçlu olmak sorun olur mu=? çünkü sanırım gider gitmez aşı yapılıyor?

Evet gider gitmez 2-3 aşı bizede yapmışlardı vakti zamanında.
  • ark. ben 86 doğumluyum. bu tertip olayında hangi tertip olmuş oluyorum nasıldır bilmiyorum yardımcı olurmusunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmlyurdabak

quote:

Orijinalden alıntı: rozogul

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rozogul

quote:

Ankara İl jandarma
    Rize İl jandarma

Hakkında bilgi almak isteyenler bana ulaşabilirler.

Ankara il jandarma hakkında bilgi verebilir misin?

Benim acemi orası.

Hocam öncelikle sana ve tüm tertiplerine hayırlı teskereler dilerim.
    En başta Ankara il jandarma komutanların gözünde torpilli mekanı olarak geçer.Elin yere deymeden acemiliği bitirceksin.Koğuş nöbeti yok bot nöbeti yok.Zaten şehrin ortasında demetevlerde 2.haftadan itibaren çarşıya çıkmaya başlıycaksın.Komutanlar tarafından hiçbir şekilde bişey yapmaya zorlanmıycaksın.20dk eğitim yapıp yemin törenine hazırlık 1 saat istirahat vericekler Orda kamelya vardır yeşil alan o 1 saat boyunca orda uyuycaksın kimse sana dokunmıycak Hatta öğlen yemeği arasında ictimaya kadar koğuşa çıkıp uyuyabilceksin.Bu kadar rahat olucak.Akşam 8 de hergün banyoda sıcak su var.Yeteri kadar wc duş ve koğuş olcak.Büyük ihtimalle koğuşunda sadece tertiplerin olucak.Kocaman bir cafeteryası ve içinde lig tv si olucak.Lahmacundan tavuk dönerine kadar herşey var.Ama çok ucuz sayılmaz. Lahmacun geçen sene bu dönem gittim ben. 2 TL'ydi.
    Bunun dışında öğlenleri biraz sıcak olucak ama komutanlarınız sizi o sıcakta eğitim yaptırmıycak.Gölgeye çekicek.Şöyle bişey söyliyim kıyafetlerini bile deneyerek alıcaksın.Deniyceksin olmadıysa geri verip küçüğünü veya büyüğünü alıcaksın.Çok eğlenceli bir acemilik geçireceksin.Bol bol ictima olucak ama sürekli sayılacaksınız tek derdin o olcak.Gecenin 12 sinde çavuş koğuşları sayamaz nöbetçi subay herkesi aşağı indirtir saymaya
    Ancak yemin törenine son bir hafta kalaharbi yürütücekler sizi günde 5 saat yürüyceksiniz.
    Çok iyi dostluklar kurucaksın.
    Sıkıntı yapıcak hiç ama hiçbir nedenin yok kardeşim.

Allah razı olsun kardeşim ya ağzından bal damlıyor mübarek :)

Zorluk açısından bir çekingem yok. ne kadar zor olursa olsunda ibadetlere karşı rahatlık varsa ne ala :)

O konuda hiç sıkıntın olmasın dostum.Mescit var bayram namazı ve cuma namazını kılarsın.5 vakit namazınıda kılmana kimse karışmıyor.

bana en güzel haberi verdin. Allah razı olsun.

• Ulen fazla bişi almayalım dedik;

Terlik havlu 10'ar çift atlet boxer çorap bide temizlik malzemeelri dedik. Çanta ağzına kadar doldu zaten. Heralde orda verilen çantayı saha sola dağıtıcam
  • Arkadaş havlu falan niye alıyorsunuz. Zaten orada kocaman boy havlusu, saç ve ayak havlusu veriliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: havsu

quote:

beyler yarın teslim oluyoruz? yarın oruçlu olmak sorun olur mu=? çünkü sanırım gider gitmez aşı yapılıyor?

ne yani ben oruçluyum şimdi aşı olamam iftardan sonra olabilirim diyemez miyiz?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: havsu

quote:

ne yani ben oruçluyum şimdi aşı olamam iftardan sonra olabilirim diyemez miyiz?

Gideceğin yerde uygulama nasıl olur bilemiyorum. Ben gittiğimde ramazan değildi. Zaten koyun sürüsü gibi bir depoya giriyorsun. Kıyafetlerini herkesin içinde külodun kalacak şekilde çıkarıyorsun. Herkes sıraya girip fabrikasyon şekilde sıranın sana gelip bitmesini bekliyorsun. Bu kadar hengame içinde senin fikir/öneri/tekliflerini değerlendireceklerini pek ihtimal vermiyorum.

• ucak biletimi pazartesi sabah 6 ya aldım. fb gs macını izlemeden gitmem askere maskere :) bu arada cok heyecanlısınız, bavullar tıka basa dolmuş felan, yahu hiç bir şey almayınn yanınıza verecekleri kıyafetler hepimize 28 gün yetecek bir tek iç çamaşırı sorun olcak, oda zaten gideceğimiz kışlada olacak hemde dışarıdan aldığımızın yarı fiyatına, boşuna yük etmeyin dinleyin beni.
  • Beyler terhis tarihini bilen var mı? şafak sayar aldım onu girmem lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: skorm

ark. ben 86 doğumluyum. bu tertip olayında hangi tertip olmuş oluyorum nasıldır bilmiyorum yardımcı olurmusunuz

86 ya 4 sün :) karıştırmayın tertip olayını, kısa dönem askerde tertip olmaz, dönem olur. siz 347. dönemsiniz. . .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersy.

Beyler terhis tarihini bilen var mı? şafak sayar aldım onu girmem lazım

İzin kullanmayıp 1 gün yol izni olanlar için 17 Ocak, yol izni 2 gün olanlar için 16 Ocak. Yol izni nasıl hesaplanır : Usta birliği ile eviniz arası 600 Km den fazla ise 2 gün tehis yol izni alırsınız. . .
  • 158 gün olarak saate girdim, hadi hayırlısı bakalım.
  • arkadaslar antalya 3.piyade er egitim tugayi na giden var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alp_Er42

arkadaslar antalya 3.piyade er egitim tugayi na giden var mi

Konusu var müdür.
  • Mardin'e düşen var mı beyler yardımcı olunur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emr23

quote:

Orijinalden alıntı: skorm

ark. ben 86 doğumluyum. bu tertip olayında hangi tertip olmuş oluyorum nasıldır bilmiyorum yardımcı olurmusunuz

86 ya 4 sün :) karıştırmayın tertip olayını, kısa dönem askerde tertip olmaz, dönem olur. siz 347. dönemsiniz. . .

eyw hocam teşekkürler
  • arkadaslar antalya 3.piyade er egitim tugayi na giden var mi

• PARDON filminden alinti.

''Birlige teslim olunmaz birlige katilinir, karakola teslim olunur''

• 4 saat sonra yola çıkacağım. Haziran ayında tecil bozdurmakla başlayan, daha sonra Temmuz ayında sevk evraklarının alınmasıyla devam eden, Ağustos ayında sonuçların açıklanmasıyla doruk noktasına ulaşan bütün bu süreç boyunca bilgilerini paylaşan, yardımcı olmaya çalışan herkese sonsuz teşekkürler. Askere gidecek olan tüm arkadaşlara hayırlı tezkereler diliyorum. Geldikten sonra görüşmek üzere kendinize iyi bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atukya -- 11 Ağustos 2012; 20:07:11 >
  • Yarimburgaz istanbul
    Uskudar selimiye kislasi istanbul

Yok mu?
    337 kd dede olarak yardimci olalim

• 
Sayfa: önceki 589590591592593
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.