Şimdi Ara

347. DÖNEM (AĞUSTOS 2012) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI-Güncel Liste ilk Mesajda (584. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12.743
Cevap
96
Favori
726.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 582583584585586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• kütahyaya düşen arkadaş varmı acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ScoR16

kütahyaya düşen arkadaş varmı acaba ?

evet ben de buraya gidiyorum

• Arkadaşlar benim usta birliğim 2'nci Kor. MEBS Bl. K.lığı GELİBOLU ÇANAKKALE. Burası hakkında bilgi bulamadım.

Nedir, nasıldır?
  • Son gününüzü iyi değerlendirin torunlar,yiyin için gezin (oruç tutmuyorsanız),sevdiklerinizle olabildiğince beraber olun.Çoook arayacaksınız o anları
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhakan

quote:

Orijinalden alıntı: ScoR16

kütahyaya düşen arkadaş varmı acaba ?

evet ben de buraya gidiyorum

Ayni sekilde ben de. Forumda ki basliga burada ki kisa donemler ile konustuktan sonra soylediklerini yazmistim, bir bakin isterseniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: darkstaticx

şırnak il jandarma veya şırnak 23. sınır jandarmaya çıkanlar 331 ksd dedeniz size yardımcı olacak buyrun sorun :)

sırnak askerı hastane
  • 347. Dönem Foça jandarma komando komutanlığı dönemim var mı?
  • daha önce de sormuştum görmeyenler için tekrar yazayım.

İkamet ettiğim yerde askerlik yapacam hem usta hem acemi. beni acemiden sonra tekrar dağıtıma çıkarırlar mı. Bazıları çok heveslenme tekrar dağıtıma gitceksin dedi.
  • abi arifiye sakaryada usta birliginii bakimci olarak askerlk yapicam internette birtane askerlik hakkinda yorum yapan bulamiyorum sanki bi tek ben yapcakmisim gibi oldu ya bilen birisi varsa yardimci olabilirmi acaba.askerligi yapcagim yerde tank palet fabrikasi heralde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar usta bırlıgıne katılma 1 eylül diyenler var bunun doğruluğu nedir ?
  • asker ugurlaması konvoy yapıyormusunuz??

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çanakkale/Ezinede Askerlik yapan kimse yokmu yaw?.. Usta ve acemi birliği Ezine 3. J.TBR.KM.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayancuklu35

hayırlı geceler var mı şu an kütahya havacı buralarda?

Beni mi arıyosun :)
  • İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi Zh. Brl. Okl. ve Eğt. Tüm. K.lığı
    ETİMESGUT ANKARA
    İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.08.2012
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri 3'üncü Kor. K.lığı
    AYAZAĞA İSTANBUL

arkadaşlar buraları için herhangi bi bilgi verebilecek tecrübesi ve duyumu olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: levserdem

Arkadaşlar usta bırlıgıne katılma 1 eylül diyenler var bunun doğruluğu nedir ?

Eğitim birliğine göre değişiklik gösterecektir. Kesin bir şey söylemek doğru olmaz.
    Yemin törenleri cuma günü yapılıyor, 4 hafta acemilik hesabından gidilirse 7 eylül günü yemin töreni yapılması söz konusu. 2 günlük yol izni dersek, 9 eylül pazar usta birliğine katılım olur. Yok 3 hafta acemilik yapılır da yemin töreni 31 ağustosa denk gelirse, 2 eylülde usta birliğine katılırız gibi bir durum ortaya çıkar.
    Gitmeden ne söylesek kesin olmaz. 2 güne kadar öğreniriz nedir ne değildir :)
  • KÜÇÜKYALI/İSTANBUL KISA DÖNEM ER İKMAL SINIFI HAKKKINDA BİLGİ VEREBİLECEK ARKDAS YOKMU ????
  • quote:

Orijinalden alıntı: killbill16

İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi Zh. Brl. Okl. ve Eğt. Tüm. K.lığı
    ETİMESGUT ANKARA
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri 3'üncü Kor. K.lığı
    AYAZAĞA İSTANBUL

arkadaşlar buraları için herhangi bi bilgi verebilecek tecrübesi ve duyumu olan var mı?

ETİMESGUT ZH. BRL. OKL. VE EĞT. TÜM. K.LIĞI ANKARA ETİMESGUT

MU.A.K.LIĞI İSTANBUL AYAZAĞA

Bilgileri linklerden edinebilirsin, tertiplerinle tanışabilirsin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: knyemr25

quote:

Orijinalden alıntı: aykut123

Aday Numarası 11125
    Adı ve Soyadı AYKUT KÖKSAL
    Baba Adı OĞUZ
    Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı
    Sınıfı TOPÇU
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı Elektronik Müh.
    İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi MEBS Okl. ve EM K.lığı
    MAMAK ANKARA
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri Eğitim Merkezi MEBS Okl. ve EM K.lığı
    MAMAK ANKARA
    DİKKAT En geç 12 Ağustos 2012 günü 17:00'a kadar MEBS Okl. ve EM K.lığı (MAMAK/ANKARA) NA KATILINIZ.

kardes benmde aynı yer yanlız benım sınıf muhabere ve bransa bıse yazmıo hayırlısı olsun..

muhaberede benim sınıf arkadaşım var üniversiden şafak akçubuk. hayırlısı

• quote:

Orijinalden alıntı: emrecanonline

quote:

Orijinalden alıntı: killbill16

İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi Zh. Brl. Okl. ve Eğt. Tüm. K.lığı
    ETİMESGUT ANKARA
    AYAZAĞA İSTANBUL

ETİMESGUT ZH. BRL. OKL. VE EĞT. TÜM. K.LIĞI ANKARA ETİMESGUT

MU.A.K.LIĞI İSTANBUL AYAZAĞA

Bilgileri linklerden edinebilirsin, tertiplerinle tanışabilirsin :)

EYVALLAH ÇOK SAĞOL

• quote:

Orijinalden alıntı: mühendis50
    KÜÇÜKYALI/İSTANBUL KISA DÖNEM ER İKMAL SINIFI HAKKKINDA BİLGİ VEREBİLECEK ARKDAS YOKMU ????

Forumda konuları var daha önceki yıllardan kalan, epey de bilgi verilmiş biraz kurcalaman lazım :)
  • 
Sayfa: önceki 582583584585586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.