Şimdi Ara

3466mhz anakart ve 3333mhz ram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • intelin 1080p oyunlar için en iyisi olduğunu bilsem de ryzen almak istiyorum ve 3. nesil ryzenin i7 9700K ile performans olarak farkı olacağını da düşünmüyorum. İntel fiyat olarakta aşırı pahalı ryzen tercihim. Anakart olarak ASUS ROG CROSSHAIR VII HERO düşündüm.(Aklıma tüküreyim sırf wifi için alıyorum. kaliteli ucuz bir anakart önerisi yaparsanız sevinirim ve bu anakartlara en iyi wifi hangisi). Asıl sorum şu ki bir anakart 3600mhz iken atıyorum 3600mhzye kadar olan bütün ramler buna uyumlu olur mu? parantez içi sorumu da yanıtlarsanız sevinirim.

• ramler uyumlu olur

www.vatanbilgisayar.com
    Gigabyte B450 I AORUS PRO WIFI AMD B450 DDR4 3200+MHz(OC) USB 3.1 Anakart - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/gigabyte-b450-i-aorus-pro-wifi-amd-b450-ddr4-3200-mhz-oc-usb-3-1-anakart.html

• bir şey soracağım x470ler ile B450 arasında ne fark var performans anlamında? cünkü bunun üstüne 300-500 ekleyip x470 alma düşüncem olabilir duruma göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: hektoris76

bir şey soracağım x470ler ile B450 arasında ne fark var performans anlamında? cünkü bunun üstüne 300-500 ekleyip x470 alma düşüncem olabilir duruma göre
    kaliteli/dayanıklı bileşenler; iyi güç fazları ve VRM (voltaj regülasyon modül) leri olması (zengin overclock seçenekleri),
    2'li/3'lü/4'lü ekran kartı kullanımı, ekran kartı portları

fark olarak bunlar olabilir
  • Peki b450 bana fazlasıyla yeter mi? İleride 3.nesil ryzen almayı düşüneceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hektoris76

bir şey soracağım x470ler ile B450 arasında ne fark var performans anlamında? cünkü bunun üstüne 300-500 ekleyip x470 alma düşüncem olabilir duruma göre
    Yurtdışındaki incelemeleri okursan, X470 ve B450 serisi anakartlar arasındaki overclock performanslarının birbirlerine çok yakın olduğunu görürsün. Tamam, X470'lerde bileşen kalitesi ve özellikler biraz daha iyi ama bu, B450 serisinin de kötü olduğu anlamına gelmez. Tavsiye anakart:

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3200mhz ram oc sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.