Şimdi Ara

345 yayınları sağlam balon mudur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu ne kadar dar bir havuzdur anlayamıyorum aynı soruları hem kurumsal hem de 6lı deneme de kullanmışlar hem de azımsanmayacak şekilde. Bilmeden aldım 6lıyı ne yapayım sizce? Para çöpe gitti. Çözerken önceden çözdüklerimle karşılaşıyorum çözesim gelmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F63595470 -- 17 Haziran 2020; 10:41:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hem de aşırı pohpohlanan bir balon ben 345 in burada ve bazı yerlerde kendi reklamını yaptırdığını düşünüyorum burada da yeni basım denemeler ilk çıktığında gelip 345 muazzam 345 denemelerin kralı diyorlardı aldım baktım ilk sorular çöp eski nesil lys soruları ortalara da bi zorluk yok aynı soruları her denemede koyup durmuşlar
  • Hem de aşırı pohpohlanan bir balon ben 345 in burada ve bazı yerlerde kendi reklamını yaptırdığını düşünüyorum burada da yeni basım denemeler ilk çıktığında gelip 345 muazzam 345 denemelerin kralı diyorlardı aldım baktım ilk sorular çöp eski nesil lys soruları ortalara da bi zorluk yok aynı soruları her denemede koyup durmuşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çöp değil, sadece kendini yenilemiyorlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bazı dil bilgi soruları ve bazı denemelerin sosyal kısımları dışında güzel bence. Yenilememe konusunda haklısın. Kurumsal denemeleri de çözdüm. Mat sorularının bazıları 6'lı ile aynıydı.
  • 27-28 haziran günü bi patlama sesi gelirse bil ki 345 patlamıştır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.