Şimdi Ara

345 TYT TÜRKÇE SORU BANKASI !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
3
Favori
1.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kitap hakkında bilgisi olan var mı ? bilgi sarmal türkce ve limit türkce sb leri ile kıyaslar mısınız ? osym tipi ve orijinal testleri nasıldır ? gereksiz ucuk kimyası gibi mi yoksa gercekten saglam kaliteli mi ?
    ÜçDörtBeş Yayınları TYT Türkçe Soru Bankası - Kitapİşler
    ÜçDörtBeş Yayınları TYT Türkçe Soru Bankası,ÜçDörtBeş Yayınları,Kitapİşler - İşler Kitapevleri
    https://www.kitapisler.com/UcDortBes-Yayinlari-TYT-Turkce-Soru-Bankasi_52240.html#0

• up
  • Ben çözdüm güzel hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu an da çözüyom bence güzel ama farklı olacaz derken biraz abartmışlar
  • Başarılı bi kitap +30 yapanlar için uygun bence. Limitle yarışır. Soruları gerçekten sağlam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sorular çok iyi
    kesinlikle başlangıç kitabı değil
    Fazla kalın(400 sayfa)
    İnce noktalar var
    Bu kitabı hakkıyla çözen başka kaynakta zorlanmaz

• failimeçhul07 kullanıcısına yanıt
    sorularının zorlugu orta mı zor muydu sizce yoksa kolaydan zora mı gidiyordu ? kalitesi nasıldı ? cok cıvık diyenler var, ösym tipi ve orijinal testlerde sacma sapan asla sorumlayacak fantezi soruları vardı diyenler var, bilgi sarmal paraf limit gibi icinde full klasik tarz dil bilgisi soruları olan kaynaklar daha iyi diyenler var, siz ne diyorsunuz ? sizi ne seviyeye getirdi, sınavda yapabildiniz mi ? bunun yerine sarmal, paraf, limit onerir misiniz yoksa hic cekinmeden 345i al mi diyorsunuz ? bir de video cozumleri full var mı ? eger full eksiksiz varsa video cozum kalitesi nasıl, cünkü bilgi sarmalın video cozumleri cok iyiyken limitin video cozumleri berbat
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 345 i yazan hica alanında uzman sıradan bir öğretmen değil hocayı araştır derim kesinlikle 345 al

• Sanırsam çözümleri olmadığı için bazen baş ağrıtacak sorular var ben o nedenle bir Türkçe sorusu için uzun uzadıya düşünmemek ve acaba çözümü ne diye merak etmemek için limiti çözüyorum ve gayet iyi bir kitap paragraf soruları zaten çok güzel.
    O nedenle 345’in Türkçe denemesini çözmek bana daha mantıklı geliyor .

• limitin zorlugu nasıl hocam ? dil bilgisi cok zor kasıntı, asırı detay diyenler var. sizin ilk sb niz limit mi ? cok zorlandınız mı ? konu anlatımını nerden calıstıktan sonra limit sb ye geciyorsunuz ??
  • TURG UTUC T kullanıcısına yanıt
    Reklam gibi olacak ama limit cep kitabı ve limit sb zaten konu olarak anlatım bozukluğu dışında pek eksiğim yok takıldığım yerleri de oradan bakarak hallettim .
    Zorluk olarak bence dil bilgisi aşırı zor değil ama bu kitabı tam anlamıyla bitiren karşılaştığı çoğu soruyu rahatlıkla yapar hem çözğmlü olması beni cezbetti .

• hocam limit türkce sb nin cozumleri cok kotu diyorlar, sizce iyi mi cozumleri ? ozelilkle anlam ve paragraf kısmının cozumleri kotuymus ama dil bilgisi kısmının cozumleri hakkında fikrim yok. sizce nasıl ??
  • TURG UTUC T kullanıcısına yanıt
    Birkaç soru için izlediğimde fena değildi hocam yani hiç olmamasından daha iyidir.

• çözümleri var hocam

• Neyse artık denemesini alırım hocam.Yukarıda dediğim gibi zaten emin değildim çözümlerinin olup olmadığına neyse artık.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.