Şimdi Ara

345 TYT Türkçe Soru Bankası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kullananlar var mı? sizce çözümsüz olmasına rağmen alınacak kadar iyi mi?

• kac sayfa bi de cozulmeye deger mi cidden ? onun yerine turkce denemelri daha iyi deil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScbuLive94

Bu mesaj silindi.
    Soru kalitesi nasıl hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moving On -- 18 Mayıs 2019; 13:16:9 >
  • Turkcede neyin sekilini gorselini ariyorsunuz hocam yeni nesil sorunun b*kunu cikariyoruz sanki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çözümsüz olduğu için sıkıntı yaratabilir, onun yerine Bilgi Sarmal öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nyks58

Turkcede neyin sekilini gorselini ariyorsunuz hocam yeni nesil sorunun b*kunu cikariyoruz sanki
    Hocam elimde Önder Hoca'nın Türkçe soru bankası da var, onda dediğim türden sorular vardı o yüzden merak ettim.
  • Moving On kullanıcısına yanıt
    Önder Hoca'nın kitabındanki grafikli Türkçe sorularının benzeri TYT'de çıkmıyor ki Önder Hoca'nın kitabı ''tüm sınavlara yönelik.''

Edit: Sanırım o soruların benzeri sözel mantık adı altında KPSS'de çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6lue -- 18 Mayıs 2019; 12:49:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ayt biyoloji soru bankası
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6lue

Önder Hoca'nın kitabındanki grafikli Türkçe sorularının benzeri TYT'de çıkmıyor ki Önder Hoca'nın kitabı ''tüm sınavlara yönelik.''

Edit: Sanırım o soruların benzeri sözel mantık adı altında KPSS'de çıkıyor.
    Aynen hocam unutmuşum

Fakat bir türlü 345 TYT Türkçe Soru Bankası hakkında doğru düzgün bilgi bulamadım, kitap 440 sayfa bu çok iyi, fakat soru kalitesi hakkında 2-3 yorum var sadece.
    Ben 345 Türkçe Sb. yerine Bilgi Sarmal Türkçe Soru Bankası öneriyorum. Hem video çözümlü hem de forumda gördüğüm kadarıyla bayağı başarılıydı bu kitap. Piyasadaki en iyi Türkçe kitaplarından birisiymiş.
    Sayfa sayısı 352.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6lue -- 18 Mayıs 2019; 13:42:40 >
  • sorular fena değil ama çözümleri yok alırken video çözümlü olmadığını bilseydim almazdım aynı kalitede video çözümlü kitap almak daha mantıklı
  • quote:

Ben 345 Türkçe Sb. yerine Bilgi Sarmal Türkçe Soru Bankası öneriyorum. Hem video çözümlü hem de forumda gördüğüm kadarıyla bayağı başarılıydı bu kitap. Piyasadaki en iyi Türkçe kitaplarından birisiymiş.
    Sayfa sayısı 352.
    Siz kullandınız mı hocam? kullandıysanız soru kalitesini ve çözümlerdeki anlatımı beğendiniz mi?
    Hocam kullanmadım ama forumda gördüklerimi söylüyorum size. Ben foruma güveniyorum. Türkçede piyasada en kaliteli ve zor 2 yayın var. Limit ve Bilgi Sarmal. Limit daha zor ama Bilgi Sarmal Limite göre daha kolay üstelik soruları da kaliteliymiş.

Edit: Çözümlere buradan bakabilirsiniz. Ona göre kararınızı verirsiniz.

http://bilgisarmalyayinlari.com.tr/cozumler/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6lue -- 18 Mayıs 2019; 13:41:53 >
  • quote:

Hocam kullanmadım ama forumda gördüklerimi söylüyorum size. Ben foruma güveniyorum. Türkçede piyasada en kaliteli ve zor 2 yayın var. Limit ve Bilgi Sarmal. Limit daha zor ama Bilgi Sarmal Limite göre daha kolay üstelik soruları da kaliteliymiş.

Edit: Çözümlere buradan bakabilirsiniz. Ona göre kararınızı verirsiniz.

http://bilgisarmalyayinlari.com.tr/cozumler/
    Anladım hocam, çok teşekkür ederim yardımınız için, başarılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Horny Saint

sorular fena değil ama çözümleri yok alırken video çözümlü olmadığını bilseydim almazdım aynı kalitede video çözümlü kitap almak daha mantıklı
    Teşekkür ederim hocam, video çözümlü kitap öneriniz var mı?
    Rica ederim. İyi çalışmalar.
  • türkçe için bilgi sarmal limit veya 345 i bitirip deneme çözmeye başladığında herhangi birinin ekstra fayda sağlayacağını düşünmüyorum 3ü de kalitelidir elinde önder hocanın kitabı varsa o da hayli hayli yeterli olur zaten 2.sbyi çözmek gereksiz
    tmci bir arkadaşım var o limit çözüyor kaliteli olduğunu söyledi
  • Horny Saint kullanıcısına yanıt
    Limit'in kaliteli olduğu forumda da yazılıyor fakat video çözümleri leş.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.