Şimdi Ara

345 Tyt Fen denemeleri 2020 inceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Kitabı almayı düşünenlere yardımcı olmak amacıyla açtım bu postu.
    Denemenin hepsini çözmedim 10 tanesini çözdüm fakat deneme genel hatlarıyla Ösym formatına çok yakın bence.Özellikle fizik kısımında yorum ağırlıklı sorulmuş ve kavram yanılgısı içeren, sizden bunu fark etmenizi bekleyen bir anlayış içinde oluşturulmuş.Fizik kısmını ben çok beğendim zaten zorluk düzeyi her denemede yazıyor.Geçen sene ösym nin tyt fizikte sorduğu gibi pratikte çözüm içeren sorular barındırıyor.Kimya kısmı için de aynı şeyler geçerli.Biyolojisi için ise denemelerde fizik ve kimyaya göre bir tık daha zor oluşturulmuş yani fizik ösym formatı gibi düşünürsek sınav kolay olursa öyle olur fakat biyolojisi tam ösym zorluğu.Biyolojide de kavram yanılgıları ve doğru sandığımız yanlışlar üzerine veya ayrıntı diye nitelendirebileceğimiz konular üzerinde yoğunlaşılmış.Sonuç olarak deneme ile tyt feninizi iyi şekilde geliştirebilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• biyoloji bence ösymnin çok daha üzerinde. Onun dışında dediklerinize harfiyen katılıyorum.
    Eğer anlayamadığınız soru olursa yardımcı olmak isterim.

• Kaennn kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum fizik ve kimya çözümleri en az 1.5 2dk sürüyor biyoloji çözümleri maksimum 15 saniye. 345 e yakışmayan bir çözüm olmuş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.